91turbo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μια χαζή ερώτηση μάλλον ψυκτικό από που μπορώ να βρω για να δει τον χώρο από το κατάστημα που θα πάρω το κλιματιστικό?
Dare-Devil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μια χαζή ερώτηση μάλλον ψυκτικό από που μπορώ να βρω για να δει τον χώρο από το κατάστημα που θα πάρω το κλιματιστικό? Για ψυκτικό googlare ! Εκτός αν το κλιματιστικό σου το πάρεις απο εταιρία εγκατάστασης κλιματισμού όπως π.χ η clima hellas. Σε οποιαδήποτε περίπτωση πρωτού κλήσεις το ραντεβού για εγκατάσταση θα τους ρωτήσεις αν θα χρησιμοποιήσουν αντλία κενού για την εγκατάσταση . αν όχι ΜΗΝ κλίσεις το ραντεβού. Μιλάμε για άσχετους και βιάζονται να πάρουν τα λεφτά να φύγουν ! Είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθεί αντλία κενού.
91turbo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Aircone energy πήρα και ρώτησα το μαγαζί είναι καλό? Η να πάρω από το clima hellas?
Dare-Devil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Aircone energy πήρα και ρώτησα το μαγαζί είναι καλό? Η να πάρω από το clima hellas? Και τα 2 είναι εξίσου καλά μαγαζιά . Δεν είναι αλυσίδες που απλά πουλάνε κλιματισμό π.χ κοτσόβολος . Είναι επαγγελματίες ψυκτικοί . Π.χ η clima hellas τοποθετεί και επαγγελματικό και βιομηχανικό κλιματισμό. Εχει κάνει μεγάλα έργα . και η aircone επίσης !
gia_nnis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Για ψυκτικό googlare ! Εκτός αν το κλιματιστικό σου το πάρεις απο εταιρία εγκατάστασης κλιματισμού όπως π.χ η clima hellas. Σε οποιαδήποτε περίπτωση πρωτού κλήσεις το ραντεβού για εγκατάσταση θα τους ρωτήσεις αν θα χρησιμοποιήσουν αντλία κενού για την εγκατάσταση . αν όχι ΜΗΝ κλίσεις το ραντεβού. Μιλάμε για άσχετους και βιάζονται να πάρουν τα λεφτά να φύγουν ! Είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθεί αντλία κενού. Αυτο το κενο μεγαλη ιστορια.. υποστηριζει η πλειοψηφια των ψυκτικων οτι κενο δεν χρειαζεται οταν ειναι μικρη η αποσταση και την κανουν με εξαερωση.. αν ζητησει ομως ο πελατης την κανουν..
91turbo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Οπότε θα παραμείνω στην airocone θα μου στείλουν και ψυκτικό είπαν για να δει τον χώρο. Ευχαριστώ! Αυτο το κενο μεγαλη ιστορια.. υποστηριζει η πλειοψηφια των ψυκτικων οτι κενο δεν χρειαζεται οταν ειναι μικρη η αποσταση και την κανουν με εξαερωση.. αν ζητησει ομως ο πελατης την κανουν.. Τι είναι αυτό με το κενό βρε παιδιά?
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Τι είναι αυτό με το κενό βρε παιδιά? Κατά την εγκατάσταση του κλιματιστικού για να εισέλθει το φρέον στο κύκλωμα πρέπει να δημιουργηθεί υποπίεση με την αφαίρεση του αέρα, έτσι έβαζαν μια αντλία κενού και έκανε την δουλειά, τώρα δεν ξέρω τι κάνουν αλλά βάζουν το φρέον με άλλον τρόπο ευκολότερο και δεν έχουν αντλία επειδή κοστίζει, αλλά αυτός ο ευκολότερος τρόπος ενέχει κινδύνους για το μηχάνημα, ακριβώς δεν τους ξέρω.
91turbo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Κατά την εγκατάσταση του κλιματιστικού για να εισέλθει το φρέον στο κύκλωμα πρέπει να δημιουργηθεί υποπίεση με την αφαίρεση του αέρα, έτσι έβαζαν μια αντλία κενού και έκανε την δουλειά, τώρα δεν ξέρω τι κάνουν αλλά βάζουν το φρέον με άλλον τρόπο ευκολότερο και δεν έχουν αντλία επειδή κοστίζει, αλλά αυτός ο ευκολότερος τρόπος ενέχει κινδύνους για το μηχάνημα, ακριβώς δεν τους ξέρω. Άρα καλύτερα να τους ζητήσω να κάνουν την εγκατάσταση με το κενό? 1
gia_nnis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Κατά την εγκατάσταση του κλιματιστικού για να εισέλθει το φρέον στο κύκλωμα πρέπει να δημιουργηθεί υποπίεση με την αφαίρεση του αέρα, έτσι έβαζαν μια αντλία κενού και έκανε την δουλειά, τώρα δεν ξέρω τι κάνουν αλλά βάζουν το φρέον με άλλον τρόπο ευκολότερο και δεν έχουν αντλία επειδή κοστίζει, αλλά αυτός ο ευκολότερος τρόπος ενέχει κινδύνους για το μηχάνημα, ακριβώς δεν τους ξέρω.το μηχανημα αυτο παιρνει τον αερα απο τις σωληνες. Ο αερας αυτος μπορει να φυγει και με εξαερωση αλλα δεν ειναι ο σωστος τροπος.. αυτο εχει να κανει με την αποδοση του κλιματιστικου οχι οτι μπορει να χαλασει.. Τεχνικα λενε οτι μαζι με την εξαερωση αφαιρειται και ποσοστο λαδιου και δεν ειναι καλο για τον συμπιεστη(αξιοπιστια). Για να εχεις το 100% της αποδοσης του συμπιεστη πρεπει να εχει τα την σωστη ποσοτητα φρεον οχι λιγοτερο αλλα ουτε και παραπανω.. Η ποσοτητα φρεον εχει να κανει και με τα μετρα του σωληνα. Συνηθως μεχρι και 3 μετρα δεν συμπληρωνεις φρεον αλλα αμα ειναι λιγοτερα ..αφαιρεις! 1
Dare-Devil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 91 turbo μην αναλώνεσαι με μηχανολογικά και ψυκτικά ζητήματα γιατί δεν γίνεται να σου δώσουμε πραγματικά να καταλάβεις γιατί είναι σημαντική η αντλία κενού. Οχι γιατί είσαι χαζός αλλά θα πρέπει να γράφουμε 3 μέρες όλοι μας Κράτα μόνο ότι είναι σημαντικό να γίνει με αντλία κενού για να έχεις την μέγιστη αναγραφόμενη οικονομία του μηχανήματος καθώς και την μέγιστη μακροζωία του! 1
gia_nnis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 το e-shop εβγαλε προσφορα στα 10,50ε για μετρητη καταναλωσης.. http://www.e-shop.gr/energenie-eg-em1-single-socket-power-meter-p-PER.701558
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα