Erosa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε ένα καλό πρόγραμμα για να φτιάχνω αφύσες? Μην μου προτείνεται τα γνωστά όπως PowerPoint κτλ. . Ξέρω πως γίνονται και με αυτά αλλά θέλω ένα που να είναι αποκλειστικά για αφίσες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Unabomber Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Αφισες με το powerpoint ?????? Τα κλασσικα : photoshop, corel draw, illustrator….. 2
Unabomber Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Α!!!, υπαρχει και το παντα free GIMP. 1
paylidis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Κάπου το διάβασα γιαυτό το λέω. Τα επιστημονικά poster γίνονται κατα 99% των περιπτώσεων με PowerPoint όποτε κατι τετοιο ειδες μάλλον ! 1
zio10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Το Publisher για τι δουλειές ακριβώς κάνει? Και με αυτό δεν μπορείς να φτιάξεις τύπου αφίσες?
Unabomber Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Εδω λεει τι κανει το publisher http://products.office.com/en-us/publisher Για να φτιαξεις αφισες τα γραφικα σου πρεπει να ειναι διανυσματικα, για να μεγαλωνουν οσο θελεις χωρις να παραμορφωνονται και να πιξελιαζουν. Ειτε την κανει 1 μετρο την αφισα ειτε 10 μετρα δεν θα χασει σε ευκρινεια. Για αυτο τις φτιαχνουν σε Illustrator και CorelDraw. και σε φωτοσοπι…. 1
arianos16 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 κλασσικά illustrator και μετά το περνάς photoshop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα