Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβα μια κάμερα αλλά έχει κάποιο πρόβλημα στην έναρξη(είμαι σίγουρος ότι είναι από επιστροφή γιατί δεν είχε σε καμία επιφάνεια προστατευτικά φιλμ).
Μίλησα μαζί τους(ωρύονται ότι είναι καινούρια) και μου πρότειναν ή να την στείλω πίσω και να μου επιστρέψουν τα χρήματα ή να την κρατήσω και να μου επιστρέψουν $5,το οποίο δεν συζητώ καν διότι η κάμερα(αξία της $62) ουσιαστικά είναι άχρηστη!
Αν την στείλω πίσω πόσα χρήματα είναι τα μεταφορικά και πως θα εμπιστευτώ ότι θα μου επιστρέψει τα χρήματα;
Μήπως πρέπει να κάνω ήδη Open Dispute;

Δημοσ.

ανοιξε dispute και γραψε ομορφα και αναλυτικά τα παντα!

+Βγαλε φωτογραφιες , και screenshot οτι ενημέρωσες ΑΜΕΣΑ τον πωλητή για το θεμα αυτο

Δημοσ.

Αρχικά κάνε dispute όπως λένε και οι άπο πάνω. Πρέπει να ρωτήσεις στα ΕΛΤΑ πόσο θα κοστίσουν τα μεταφορικά αφού σου ζυγίζουν το δέμα.

Λογικα θα είναι πανάκριβα αλλά κάτι θα γλιτώσεις άπο όλη την ιστορία και σίγουρα παραπάνω άπο τα 5$ έκπτωση που σου δίνουν.

Δημοσ.

Dispute.. Οι Κινέζοι ειναι τεράστιοι ψεύτες.. Μας ξεπερνάνε κατα πολύ.

Αρχικά κάνε dispute όπως λένε και οι άπο πάνω. Πρέπει να ρωτήσεις στα ΕΛΤΑ πόσο θα κοστίσουν τα μεταφορικά αφού σου ζυγίζουν το δέμα.

Λογικα θα είναι πανάκριβα αλλά κάτι θα γλιτώσεις άπο όλη την ιστορία και σίγουρα παραπάνω άπο τα 5$ έκπτωση που σου δίνουν.

εως 1 κιλό international express πάμε 14 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Τα λεφτά της επιστροφής σου τα παίρνεις πίσω απο το paypal 100% 

Εγώ ετσι πήρα πριν 5 μέρες 13.40 για δέμα που επέστρεψα πίσω αγγλία

ο πωλητής υποστήριζε οτι ειναι εντάξει και δεν επέστρεψε τα μεταφορικά της επιστροφής.

Δημοσ.

Έκανα Dispute και μου απάντησε "Pls send the shipping fee receipt picture to me, so I can know the exactly shipping fee, ok,
besides, send the resend package picture and the tracking number to me, ok?When we received the parcel, we will refund it to you right now."
Θέλει δηλαδή να του στείλω φωτό την απόδειξη των εξόδων αποστολής ΕΛΤΑ και φωτογραφία του πακέτου συσκευασμένο ή φωτό την στιγμή της παράδοσης στα ΕΛΤΑ;Θα μου δώσουν και αριθμό καταδίωξης;

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παραλαβή ελαττωματικού motherboard κινητού από aliexpress, υπάρχει χρονικός περιορισμός για dispute του προϊόντος ;

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κι εγώ πρόβλημα με dispute του ali.

Παρήγγειλα ένα usb camera module μ' ένα συγκεκριμένο σένσορα.

Παρέλαβα ένα module το οποίο ενώ εξωτερικά είναι ίδιο, έχει άλλη ανάλυση κι άλλα fps.

Το ανέφερα στον πωλητή ο οποίος πήγε να μου τη βγει λέγοντας μου βγάλω μία φώτο και να σημειώσω τις διαφορές από το αντικείμενο που έστειλε.

Η μόνη διαφορά, είναι ότι το αντικείμενο που έστειλε, δεν αναγράφει product number (απομίμηση)

Ζήτησε συγνώμη και προσέφερε refund 1$ (Το κόστος του module, ήταν 11€)
Τον ρώτησα εάν αυτή ήταν η τελευταία του προσφορά, κι ανέβασε το refund στα 2$

Άνοιξα dispute όπου το ali το ενέκρινε και μου έβγαλε 2 επιλογές.

refund 2€ ή full refund κι επιστροφή του προϊόντος..

Τι να κάνω; Αν το στείλω πίσω, πώς μπορώ να εμπιστευτώ τον πωλητή ότι θα επιβεβαιώσει ότι το παρέλαβε;

Αν το στείλω συστημένο, κοστίζει 4,5€

Πάντως πολύ απογοητευμένος από ali, τελευταία φορά που ψωνίζω. ebay και πάλι ebay.

Αντί να τιμωρήσει των πωλητή που πουλάει απομιμήσεις, τον βοηθάει κιόλας..

Κανονικά δεν έπρεπε να είχα μπει στη διαδικασία του dispute. Έπρεπε απλά να πω ότι δεν παρέλαβα, αλλά να πως ανταμοίβεται η τιμιότητα..

Επεξ/σία από solution1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...