Mesu_dil Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 χρήση για σερφαρισμα, ταινίες, dota,office. ψάχνω κάτι να μην πιάνει αρκετο χώρο ( κουτί) γιαυτο και δεν θέλω midi αλλα Mini. οθόνη έχω. προτιμώ να πάω σε Intel και να έχω την οnboard gpu αρχικά και αργότερα να αγοράσω μία gpu με 60-80 ευρώ περιπου. και προτιμώ να τα πάρω όλα απο visionstudio για να τα συναρμολογίσουν. budget max 240. είναι λίγα αλλα ελπίζω να υπάρχει κάποια budget συνθεση. ευχαριστώ. ( mouse ,keyboard , οθόνη υπάρχουν)
Mesu_dil Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 μπατζετ αυστηρα εως 240? αυστηρά αυστηρά αλιώς δεν βγαίνω. θα είναι το δευτερο pc μεσα σε ένα εξάμηνο ( έχεις name tujillo και έχεις foto τον mustaine .. τι φάση ? ) 1
trujillo2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 http://gyazo.com/d665b5ba0c9761a8ee89d222c6254f63 (μπαγασα το παρατηρησες ε?χεχε) . φιλε μου δεν μου εβγαινε φθηνοτερο . ο λογος που το εβαλα απο e-shop ειναι για ευκολια . πανω κατω τοσο κοστιζει και απο visionstudio . για κουτι για να γλυτωσεις λιγα ευρω υπαρχει αυτο http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36091&cat=1&sub=362&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined
Mesu_dil Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 ευχαριστώ για την απάντηση πολύ ωραία !! για κουτί αυτο το cougar σκεφτόμουν να βάλω και εγώ. με την onboard ..και μέχρι να βάλω Gpu θα παίζει dota2 ? και κάτι άλλο ..στο μινι κουτι θα χωράει για παράδειγμα μία r7 240 ? thx.
trujillo2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 ναι ανετα . αν και εγω θα ελεγα να εβαζες r7250 . για την onboard δυστυχως δεν ξερω κατα ποσο θα παιζεις αξιοπρεπως (δεν ειναι και οτι καλυτερο βεβαια , σε σχεση ξερω γω με την onboard των apu της amd)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα