Προς το περιεχόμενο

megaklhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω γίνετε στο skype να κάνουμε σε ένα άτομο να μην μας βλέπει όταν είμαστε μέσα και να μας βλέπουν όλοι οι άλλοι ; Δεν θέλω να βάζω αόρατος ή κάτι άλλο απλός θέλω μόνο και μόνο σε ένα συγκεκριμένο άτομο κάποιες φορές να μην βλέπει ότι είμαι μέσα,στο facebook ξέρω ότι γίνετε υπάρχει όμως η αντίστοιχη δυνατότητα και στο skype ;

Δημοσ.

Ναι. Δεξι κλικ στην επαφη που θες > remove from contacts. Οταν θα χρειαστει να τον ξαναβαλεις, τον ξαναψαχνεις στην αναζητηση και τον ξαναβαζεις. ΔΕΝ θα του σταλθει ξανα νεο αιτημα.

Αν κανεις δεξι κλικ > block this person θα εμφανιστει στο skype του αλλου ενα "this person does not share details" και, αν ξερει τι ειναι, θα καταλαβει οτι τον εχεις μπλοκαρει.

Δημοσ.

Ναι. Δεξι κλικ στην επαφη που θες > remove from contacts. Οταν θα χρειαστει να τον ξαναβαλεις, τον ξαναψαχνεις στην αναζητηση και τον ξαναβαζεις. ΔΕΝ θα του σταλθει ξανα νεο αιτημα.

Αν κανεις δεξι κλικ > block this person θα εμφανιστει στο skype του αλλου ενα "this person does not share details" και, αν ξερει τι ειναι, θα καταλαβει οτι τον εχεις μπλοκαρει.

Ναι όμως εάν κάνω αυτό που λές δεν θα εμφανιστεί ένα γκρί ερωτηματικό στον άλλον που θα του δείχνει ότι τον έχω διαγράψει ;

Δημοσ.

Οχι. Το γκρι ερωτηματικο ειναι το "this person does not share details", που ειναι το αποτελεσμα του block. Αν εχεις αμφιβολιες, δοκιμασε το με καποιο φιλο και, αν δεν δουλεψει, ξανακαντον add. Ετσι το εκανα και εγω καποτε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...