piiii Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 ειπα στην αρχη οτι πηγα στην τραπεζα.. πηγα έδωσα τον αριθμο λογαριασμου του δανειου ταυτοτια και μου ειπαν οτι ειναι παλιο και οτι δεν βλεπει τιποτα μεσα ουτε χρεος.. ειναι κενο.. την δευτερα θα παω στον διευθηντη μηπως εκει μαθω τι εγινε. και θα ενημερωσω εδω γιατι ισως το θεμα να ενδιαφερει και αλλους Τώρα θα γίνω δικηγόρος του διαβόλου και θα σου πω: Εφόσον σου λένε ότι δεν βλέπουν τίποτα γιατί δεν ζητάς ένα εξοφλητικό ότι δεν χρωστάς κάτι-αφού δεν βλέπουν τίποτα να δείς τι θα απαντήσουν...... Γιατί αν τα καταφέρεις και πάρεις κάτι τέτοιο θα έχει πολύ πλάκα μετά.
avatar1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 θα δειξει την δευτερα που θα παω παλι στην τραπεζα...
Mr_Terror Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Πολυ δυσκολο να εγινε παραγραφη του χρεους.Κυνηγησε το, μαθε αν χρωστας γιατι καποια στιγμη θα το βρεις μπροστα σου και θα σε βαλει σε μεγαλους μπελαδες. Χρεη απο πιστωτικες/δανεια/επιταγες σε περνανε στην μαυρη λιστα του τειρεσιας. Μπορεις να πας στο τειρεσιας να μαθεις αν εισαι περασμενος στην black list.Θα σου τυπωσουν αναλυτικα το που χρωστας.
4saken Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Άμα θες να κλέψεις υπάρχουν χιλιάδες δικαιολογίες.. Τα ίδια λέγανε και αυτοί που κλέβαν την εφορία..Άφου μας πίνει το αίμα ας την κλέψουμε. Πηρες 2 like περισσοτερα απο μενα οποτε μαλλον εχεις δικιο...
atasos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 αν δεν κανω λαθος η eurobank εχει κανει συγχωνεψη με την alpha bank οποτε κοιτα εκει τον λογο μηπως δεν σε βρισκουν για παλιες οφειλες.να εχει παραγραφει δεν νομιζω να γινει ουτε 1 στο εκατομμυριο η γυναικα μου ειχε ξεχρεωσει καρτα 1000 ευρω ντουκου πριν κατι χρονια και δεν πληρωσε τους τοκους της τελευταιας δοσης δηλαδη τοκους των 1000 ευρω που αυτοι φαινονται στον επομενο λογαριασμο και τελευταιο της ταξης αν θυμαμαι 3-4 ευρω σχετικα λιγα.αυτοι παιρναν καθε χρονο μια φορα οτι χρωσταει μεχρι τα 2 χρονια και φυσικα τοκιζονταν.μετα τιποτα.και ενα πρωι μετα απο 6 χρονια ειχαν φτασει 47 ευρω.προσεξε το φιλε μου δεν παιζουμε με τις τραπεζες εκτος αν εισαι τυχερος και οντως διαγραφηκε το χρεος.λαμογια ειναι ολοι τους και μετα δεν μπορεις να κανεις τιποτα παρα μονο διακανονισμο.στο λεω γιατι απο 18 χρονων εχω πιστωτικες ειμαι 35 και μαζι με κατι αλλα χρωσταω τα αντερα μου ακομα ,και ετσι οπως πανε τα πραγματα με την ανεργια στα υψη και ολο διακανονισμους και επιπλεον τοκους κτλ ουτε σε 20 χρονια δεν θα τα ξεχρεωσω. ζητα εξοφλητικη οπως λενε και παραπανω τα παιδια και μην πιστευεις οτι δεν ξερουν και αλλα που λενε αν δεν εχεις χαρτι στα χερια απο την ιδια την τραπεζα δεν κανεις τιποτα.... 1
johnbond Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 αν δεν κανω λαθος η eurobank εχει κανει συγχωνεψη με την alpha bank Λάθος κάνεις! Δεν έχουν συγχωνευτεί..
atasos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Λάθος κάνεις! Δεν έχουν συγχωνευτεί.. εχεις δικιο τωρα που το εψαξα την εμπορικη τραπεζα πηρε
avatar1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 αν δεν κανω λαθος η eurobank εχει κανει συγχωνεψη με την alpha bank οποτε κοιτα εκει τον λογο μηπως δεν σε βρισκουν για παλιες οφειλες.να εχει παραγραφει δεν νομιζω να γινει ουτε 1 στο εκατομμυριο η γυναικα μου ειχε ξεχρεωσει καρτα 1000 ευρω ντουκου πριν κατι χρονια και δεν πληρωσε τους τοκους της τελευταιας δοσης δηλαδη τοκους των 1000 ευρω που αυτοι φαινονται στον επομενο λογαριασμο και τελευταιο της ταξης αν θυμαμαι 3-4 ευρω σχετικα λιγα.αυτοι παιρναν καθε χρονο μια φορα οτι χρωσταει μεχρι τα 2 χρονια και φυσικα τοκιζονταν.μετα τιποτα.και ενα πρωι μετα απο 6 χρονια ειχαν φτασει 47 ευρω.προσεξε το φιλε μου δεν παιζουμε με τις τραπεζες εκτος αν εισαι τυχερος και οντως διαγραφηκε το χρεος.λαμογια ειναι ολοι τους και μετα δεν μπορεις να κανεις τιποτα παρα μονο διακανονισμο.στο λεω γιατι απο 18 χρονων εχω πιστωτικες ειμαι 35 και μαζι με κατι αλλα χρωσταω τα αντερα μου ακομα ,και ετσι οπως πανε τα πραγματα με την ανεργια στα υψη και ολο διακανονισμους και επιπλεον τοκους κτλ ουτε σε 20 χρονια δεν θα τα ξεχρεωσω. ζητα εξοφλητικη οπως λενε και παραπανω τα παιδια και μην πιστευεις οτι δεν ξερουν και αλλα που λενε αν δεν εχεις χαρτι στα χερια απο την ιδια την τραπεζα δεν κανεις τιποτα.... παιζει και το αλλο σεναριο... εχω καποια λευτα στην alpha bank μαζι με την μανα μου και στα 2 ονοματα.. μπορει να τα πηρε απο την αλλη τραπεζα και να μην το εχω παρει χαμπαρι... δηλαδη να ξοφλήθηκε χωρις να το ξερω ... λολ 1
igoods Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Καλα μερικοι εδω μεσα ειστε ...Δεν το λεω γιατι θα πεσει μαχαιρι.. Οποιος ειναι εξω απο τον χωρο ολα ωραια τα βλεπει και τα λεει.Ο αλλος λεει για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε.Δηλαδη επειδη οι πολιτες επερναν δανεια απο τις τραπεζες και δεν τα ξεχρεωναν ε;; Καλο. Και εγω θα πω για αυτο οι νταβατζηδες μας παιρνουν ακομα τετοια ποσοστα..
hashashin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Καλα μερικοι εδω μεσα ειστε ...Δεν το λεω γιατι θα πεσει μαχαιρι.. Οποιος ειναι εξω απο τον χωρο ολα ωραια τα βλεπει και τα λεει.Ο αλλος λεει για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε.Δηλαδη επειδη οι πολιτες επερναν δανεια απο τις τραπεζες και δεν τα ξεχρεωναν ε;; Καλο. Και εγω θα πω για αυτο οι νταβατζηδες μας παιρνουν ακομα τετοια ποσοστα.. Εσυ εαν δανειζες σε καποιον χρηματα και μετα αυτος δεν στα επεστρεφε ποτε γιατι ετσι "ειναι μαγκας" θα σου αρεσε?Δεν το θεωρεις κλεψια?Το ιδιο ειναι και με την τραπεζα.Δεν σε αναγκασε ποτε να παρεις δανειο,ουτε σου εβαλε το πιστολι στο κροταφο.Αμα θελεις το παιρνεις.Το μονο εγκληματικο απο την μερια της τραπεζας ειναι να σου χορηγησεις δανειο που δεν θα μπορεσεις να το αποπληρωσεις(με βαση τα οικονομικα σου). Μπορω να δεχτω οταν καποια πραγματα πανε στραβα και δεν μπορεις να πληρωσεις τα δανεια σου,τοτε ναι κοιταζεις την επιβιωση σου.Προσπαθεις να κανεις διακανονισμο ή κατι τελος παντων.Οταν ομως καποιος παει να την βγαλει λαδι ετσι, πιστευω πως ειναι το ιδιο με το να κλεψεις καποιον στον δρομο. Και ναι αυτοι που δεν πληρωνουν τα χρεη τους ,ειναι μια κυρια αιτια της καταστασης μας σημερα.Τα λαμογια που δεν πληρωνουν φπα,δεν κοβουν αποδειξεις,ψαχνουν καθε τροπο να την σκαπουλαρουν με καθε δυνατο τροπο.Σε τετοιους ανθρωπους η ηθικη τους φτανει εκει που φτανει και το συμφερον τους. Επισης η φιλοσοφια του Ελληναρα οτι τραπεζα=διαολος,"ελα μωρε σιγα μην δωσουμε τα λεφτα στους τοκογλυφους" κτλ ειναι πραγματικα ηλιθια. 3
kage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 αυτα γινονται παντου ας σταματησει η καραμελα με το "να αυτα εγιναν ,γι αυτο φτασαμε εδω"... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_banks_acquired_or_bankrupted_during_the_Great_Recession http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_banks_acquired_or_bankrupted_in_the_United_States_during_the_2007%E2%80%9312_global_financial_crisis το συνολικό ποσό των εκκρεμών φοιτητικών δανείων στις ΗΠΑ ξεπέρασε το αστρονομικό ποσό του ενός τρις δολαρίων. κατι αντιστοιχο γινεται και σε αλλες χωρες σουηδια-αγγλια... δεν τα εδειναν για το καλο του τοπου ειχαν κερδη απο την ιστορια αυτη οπως και απο τις χρεοκωπιες... ειναι γνωστο οτι οι τραπεζες δουλευαν για πολιτικους -επιχειρηματιες-τραπεζιτες και βγαζαν τεραστια απληρωτα κοκκινα δανεια....αυτοι επερναν τα καλα ποσα και οι υπολοιποι τα ψιλολογια... και φτανουμε στο σημερα να διαβαζουμε Banks wrote off an average of 66% worth of secured debt following a bankruptcy, according to a sample of 50 cases taken in the past year. 1
hashashin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δεν διαφωνω σε τιποτα απο αυτα που λες φιλε kage .Δεν αναφερομαι οτι φτασαμε ως εδω επειδη καποιοι δεν πληρωσαν τα δανεια τους αλλα εαν το σκεφτεις οι ιδιοι ειναι που φοροδιαφευγουν,κανουν λαμογιες κτλ.(δεν αναφερομαι σε αυτους που πραγματικα ηταν ατυχοι λογω της κρισης)Επισης ειπα πως το να δανειζει η τραπεζα σε ατομα που δεν θα μπορεσουν να τα αποπληρωσουν ειναι εγκληματικο. Περα απο αυτο δηλαδη τι προτεινεις ομως να παιρνουμε δανεια και να μην τα πληρωνουμε?Δηλαδη τι θα επρεπε να μας δινουν τζαμπα λεφτα? 2
johnbond Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Λέγοντας γι'αυτό φτάσαμε εδω αναφερόμουν στην νοοτροπία του Έλληνα και όχι σε οικονομικά στοιχεία.. Παντού υπάρχει δημόσιο χρέος αλλά στην Ελλάδα ήταν απο τα μεγαλύτερα.Και αυτό συνέβη γιατί είχαμε τη μεγαλύτερη διαφθορά,τα περισσότερα ρουσφέτια,προσλήψεις στο δημόσιο κτλ κτλ.. Ενας λαός που σε μεγάλο ποσοστό διακρίνεται απο λαμογιά,αρπαχτή έλειψη παιδείας κτλ δε μπορεί να έχει καλύτερη τύχη. Όταν παίρνεις ένα δάνειο πρέπει να είσαι σίγουρος οτι μπορείς να το πληρώσεις..Όχι να το παίρνεις και μετά να κοιτάς πως θα γλιτώσεις,λέγοντας οτι στην τράπεζα είναι κλέφτες. Αν είναι κλέφτες να το διορθώσεις με δημοκρατικά μέσα..Όχι με παρανομίες. ps..Δεν είναι πολιτικό το μήνυμα μου.Είναι μια κοινωνικοπολιτισμική ανάλυση.. 3
Donalhioy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Περα απο αυτο δηλαδη τι προτεινεις ομως να παιρνουμε δανεια και να μην τα πληρωνουμε?Δηλαδη τι θα επρεπε να μας δινουν τζαμπα λεφτα? Αν τωρα σου απαντησω ναι και στις 2 ερωτησεις θα το παρεις για τρολαρισμα?
johnkal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Είναι λεπτό το θέμα για να κραζετε ο ένας τον άλλο. Δε χρωστάνε όλοι από αναισθησία και γυφτια, υπάρχουν και άτομα που τους πήγαν όλά στραβά. Τώρα το πόσο είναι οι τόκοι κτλ δεν έχει καμία σημασία. Είναι πράγμα που συμφωνεί ο δανειολήπτης εξαρχής οπότε να πα να πνίγει. Αν ένας ενήλικας δε καταλαβαίνει βασικά πράγματα και δεν είναι ικανός να κάνει μια συμφωνία έχει πρόβλημα νοημοσύνης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα