Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον .. παρειγγειλα ενα ρολογακι απο το amazon.com

Την πρωτη φορα, δεκα λεπτα με την παραγγελια.. αλλαξα το shipment στο γρηγορο για να δω διαφορα τιμης(αφου ειχε γινει η παραγγελια) και μετα δεν γινοταν να το αλλαξω πισω. Οποτε εκανα αιτηση ακυρωσης καπακι. Ηταν 88€ κ κατι

Μετα το παρειγγειλα ξανα με απλη μεταφορα... πηγε στα 67,63€

Πηγα στην τραπεζα .. και το λογιστικο υπολοιπο ειναι -157€ 

Δηλαδη πρωτη και δευτερη παραγγελια μαζι. Ενω υπαρχει μονο μια παραγγελια. Υπαρχει καποιο email να επικοινωνησω ή ειναι λογικο αυτο το πραγμα; μην μου φανε +88 € ...

Order Summary
Item(s) Subtotal:
EUR 38,88
Shipping & Handling:
EUR 16,11

Total before tax:
EUR 67,63
Estimated tax to be collected:
EUR 0,00
Import Fees Deposit
EUR 12,64

Grand Total:
EUR 67,63

Δημοσ.

Γενικά να ξερεις οτι απο το αμαζον, αποκλειεται να φανε χρηματα (πιθανοτερο ειναι να χασουν πχ).

Πηγαινε πανω πανω στο Help-> Need more help? (τερμα κατω χαμηλα στην λιστα επιλογων) --> contact us.

Μιλησε επιτοπου μαζι τους μεσω λαιβ τσατ.

Απορια. Γινεται κανονικα παραγγελια απο το .com  για ρολογια; Ειχα την εντυπωση πως μονο απο τα ευρωπαικα αμαζον μπορουσαμε να παρουμε (λογω τελωνειου του αμερικανικου).

• Like 2
Δημοσ.

Από τη στιγμή που δίνεις παραγγελία, το ποσό δεσμεύεται.

Εάν την ακυρώσεις, θα περάσουν μερικές μέρες ώστε να φανεί ο αντιλογισμός στον τραπεζικό σου λογαριασμό (κάρτα).

Αυτή η διαδικασία γίνεται πάντα και δεν χρειάζεται να ανησυχείς, πολύ περισσότερο αφού έχεις να κάνεις με το amazon.

• Like 2
Δημοσ.

Σε 2-3 μερες θα φανουν τα χρηματα σου παλι πισω στο λογαριασμο, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας…  :-)

Στο  UK Amazon μια φορα ειχα παραγγειλει κατι κατα λαθος 2 φορες,  αλλα πατησα ακυρωση για το 1……

Στο ονλαιν banking ειχαν δεσμευτει και για τα 2 και ειχα παθει σοκ….. περιπου 2500ευρω….

αλλα μετα απο 3 μερες φανηκαν παλι πισω τα χρηματα..

Δημοσ.

Μιας και λεμε ιστοριες περι αμαζον .. :P

Παρηγγειλα ενα ρολοι απο το αγγλικο αμαζον τον Οκτωβρη. Το εστειλαν επιτοπου χωρις να μου δωσουν αριθμο αποστολης.

Μετα απο εναν μηνα, αφαντο το ρολοι. Ζητουσα επιμονα τον αριθμο αποστολης να συνεννοηθω απο τα ελτα, δεν τον εχουν μου ελεγαν απο το αμαζον αλλά το εχει η i-parcel -μεταφορικη που μου το εστειλαν. Τους ειπας να επικοινωνησουν μαζι τους να μου στειλουν αριθμο αποστολης (αυτη η i-parcel μιλαμε οτι ειναι κορυφαια, ετσι; εχει σταθερο τηλ μονο για επικοινωνια. ουτε καν μειλ (!!)

Μου στελνει μηνυμα καπακι το αμαζον, θα φτασει τους ειπαν απο i-parcel..ο,τι ναναι συνεννοηση μεταξυ των τριων μας.

Ζηταω refund, άμεσα πισω το refund. Μου λενε να ξανακανω παραγγελια και θα εχω φρι μεταφορικα λογω της ταλαιπωριας. οκ λεω..

Προτου κανω την επομενη μερα νεα παραγγελια, εφτασε το ρολοι! Στελνω στο αμαζον 'ωπ μαγκες, το ρολοι εφτασε, εγινε refund, recharge me back για να μην ψαχνεστε να πουμε'.

Θενξ μου λεει ο τυπος απο το λαιβ τσατ, μου ελεγε ποσο καλος ειμαι κλπ κλπ. Μου στελνει μειλ το οποιο ελεγε οτι θα εχω φρι μεταφορικα στην επομενη παραγγελια λογω της καθυστερησης.

Παραλληλα ενημερωνε οτι θα με χρεωνε παλι τα 160ευρά του ρολογιου. οκ λεω..3 μηνες μετα παιρνω χαμπαρι οτι ποτέ δεν με χρέωσε.. Καλά λεω, μαλ^κας ειναι; Τον πληρωνω και δεν τα θελει; Αντε παλι λαιβ τσατ, αντε παλι τα ιδια. Παλι δεν με χρεωσε. 

Μιλησα και με τριτο τυπο απο λαιβ τσατ και προτου του στειλω να του πω για να μου παρει τα χρηματα

''i see here that your watch is lost! sorry about that.. μπλα μπλα μπλα'.

Καλα ρε μαλ*κα του λεω, αφου το πηρα το ρολοι, κανε μου μια χρεωση να παω στο καλό. η τελευταια επικοινωνια ηταν πριν απο 2 εβδομαδες. Αμφιβαλλω παλι αν τα τραβηξε -δεν πηγα απο τοτε στην τραπεζα- μιας και στην τοοοτε παραγγελια, ακομα in transit λεει.

Αθανατο αμαζον.

Με αυτα τα φρι μεταφορικα που εχω, θα παρω καμια καρεκλα γραφειου για να κανουν πιο σωστα την δουλεια τους :P

• Like 3
Δημοσ.

Μιλησα στο live chat τους και οντως μου ειχαν χρεωσει την πρωτη παραγγελια μου λεει .. και μου εδωσε ενα  settlement verification code  για να παω στην τραπεζα να τον πω και να μου πιστωσουν τα χρηματα αυτα πισω... 

Αυτο λογικα σε κανα γραφειακι της τραπεζας παω και το λεω ε; 

Δημοσ.

Μιλησα στο live chat τους και οντως μου ειχαν χρεωσει την πρωτη παραγγελια μου λεει .. και μου εδωσε ενα  settlement verification code  για να παω στην τραπεζα να τον πω και να μου πιστωσουν τα χρηματα αυτα πισω... 

Αυτο λογικα σε κανα γραφειακι της τραπεζας παω και το λεω ε; 

Το settlement στο εδωσε απλα για να κανεις πιο γρήγορα την δουλεια.

τα χρηματα λογικα θα μπουν απο 2-3 μερες. αν δεν μπουν πχ την τριτη με αυτο το code πας στην τραπεζα

Δημοσ.

Μια και μιλάτε για Amazon,..

Έκανα μια παραγγελία απο το .de στα τυφλά μια και δε γνωρίζω τη γλώσσα.

Έγραφε πως θα έρθει απο 30/1 έως 2/2 και ακόμη δεν εχει φτάσει κάτι.

Θα περιμένω μέχρι αύριο. Αν δεν, μπορώ να μιλήσω με το .com η πρέπει σώνει και καλά με το .de ;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Θα περιμένω μέχρι αύριο. Αν δεν, μπορώ να μιλήσω με το .com η πρέπει σώνει και καλά με το .de ;

Ευχαριστώ

Δεν πέφτουν πάντα μέσα στις ημερομηνίες που δίνουν, ενδεικτικές είναι. Εμένα έχει βγει και πάνω από βδομάδα εκτός προγράμματος...μέσα στη βδομάδα θα το έχεις λογικά. Μπορείς να στείλεις στο .de email στα αγγλικά

Δημοσ.

Ευχαριστώ

Δεν γράφεις τον τρόπο αποστολής και, αν δεν μπόρεσες να καταλάβεις, το πιθανότερο είναι με το γερμανικό ταχυδρομείο που κάνει κάποιες περίεργες διαδρομές στη Γερμανία για να καταλήξει στην Ελλάδα.

Μην ανησυχείς για τις ημερομηνίες αφού 31/1 και 1/2 ήταν ΣΚ.

Δημοσ.

Ό,τι λέει ο φίλος, δεν υπάρχει περίπτωση να σου φάει λεφτά το άμαζον

έτσι είναι . είναι η καλύτερη εταιρεία και δεν τρώει λεφτά

Δημοσ.

Δεν γράφεις τον τρόπο αποστολής και, αν δεν μπόρεσες να καταλάβεις, το πιθανότερο είναι με το γερμανικό ταχυδρομείο που κάνει κάποιες περίεργες διαδρομές στη Γερμανία για να καταλήξει στην Ελλάδα.

Μην ανησυχείς για τις ημερομηνίες αφού 31/1 και 1/2 ήταν ΣΚ.

Ευχαριστώ. Είδα πως άλλαξε η ημερομηνία και έγινε 6/2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...