Προς το περιεχόμενο

Meizu

DimitrisGt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχει κανεις το meizu mx3 ας μας πει τίποτα για το κινητο για να μην ανοίγω και εγώ άλλο θέμα για meizu.

εγω θελω να παρω το m1 που θα βγει

Δημοσ.

αφού δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη

Και εγώ αυτό που βρήκα τι είναι!? Και στη σελίδα του reportspam πάντως blue charm το λέει.
Δημοσ.

Και εγώ αυτό που βρήκα τι είναι!? Και στη σελίδα του reportspam πάντως blue charm το λέει.

Το Meizu m1 note είναι διαφορετικό από το Meizu m1. Νομίζω ότι το απλό(meizu m1 blue charm) έγινε διαθέσιμο στην Κίνα πριν λίγες μέρες και ξεπούλησε σε 10 λεπτά το πολύ. Δεν ήταν το Note, ήταν το απλό!

Δημοσ.

Το Meizu m1 note είναι διαφορετικό από το Meizu m1. Νομίζω ότι το απλό(meizu m1 blue charm) έγινε διαθέσιμο στην Κίνα πριν λίγες μέρες και ξεπούλησε σε 10 λεπτά το πολύ. Δεν ήταν το Note, ήταν το απλό!

Σωστά και είναι με 5" οθόνη

http://www.phonearena.com/news/Gone-in-a-flash-100000-Meizu-M1-Blue-Charm-units-sell-out-in-60-seconds_id65620

Το θέμα είναι αν θα μπορέσουμε και μείς απο Ελλάδα να το βρούμε κάπως, πιστεύω πως αξίζει...

Δημοσ.

Πράγματι εδώ λέει για ένα meizu blue charm που είναι 5 ίντσες

Http://techblog.gr/mobile/meizu-m1-sold-out-1-minute-9876/

ενώ το note είναι 5.5. Το θέμα είναι ότι έχουν το ίδιο όνομα και δημιουργεί μπέρδεμα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...