linkin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα μαγκες, θελω να μεταφερω καποια χρηματα απο Αμερικη προς Καναδα. Τα χρηματα θα φυγουν απο δικο μου αλλα και θα πανε και σε δικο μου τραπεζικο λογαριασμο. Ποιος ειναι ο πιο φθηνος τροπος να το κανω? Μπορω να κανω το κλασικο wire transfer αλλα κοστιζει $45 + 2% του ποσου. Εχει κανει κανεις μεταφορα χρηματων μεσω των xoom, transferwise, usforex ή καποιου αλλου site? Υποσχονται πολυ χαμηλα fees και δινουν αρκετα καλη ισοτιμια. Ειναι αξιοπιστα? Θενξ ε λοτ και οπως ελεγε και ο jean ralphio "student lo-οans are a b-i-t-c-h".
headbanger Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 interac δεν έχουν οι αμερικάνοι;;; Άμα πας στην Καναδικά σου τράπεζα, ο financial advisor σου θα σου πει τι σε συμφέρει μαν. Απλά τα πράγματα για αυτό πληρώνοντε
linkin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 interac δεν έχουν οι αμερικάνοι;;; Δεν εχουν δυστυχως... Άμα πας στην Καναδικά σου τράπεζα, ο financial advisor σου θα σου πει τι σε συμφέρει μαν. Απλά τα πράγματα για αυτό πληρώνοντε Ειμαι αμερικη πλεον και δεν μπορω να παω στην καναδεζικη τραπεζα + ο financial advisor της αμερικανικης τραπεζας μου εχει πει να κανω wire transfer οτι του εχει πει δηλαδη να λεει η τραπεζα που πληρωνει τον μισθο του. Αυτο που θελω να μαθω ειναι κατα ποσο τα διαφορα website που κανουν wire transfers (και προσφερουν πολυ καλυτερες ισοτιμιες) ειναι αξιοπιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα