nikos_greece Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα παιδια ,μηπως ξερει κανενας να μου πει που μπορω να βρω το malwarebytes αλλα οχι το free που ληγει μετα απο καποιες μερες...??η αν δεν υπαρχει free ενα αλλο αντιστηχο καλο ???
Aristomaxos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δε σε καταλαβαίνω. Εγώ έχω τη free έκδοση εγκατεστημένη στο PC, η οποία δεν λήγει. Απλά δε σου προσφέρει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά τα οποία είναι μόνο διαθέσιμα στην premium έκδοση. Ορίστε και η εικόνα του προγράμματος στο PC μου :
thomasG4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Καταλάθος μάλλον ενεργοποίησες το trial για τη pro έκδοση που λήγει μετά απο 30 μέρες. To Malwarebytes είναι free. Μπορείς να ενεργοποιήσεις τη free έκδοση όταν λήξει η pro και κάνεις scan κανονικά με τη free.
nikos_greece Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 και που μπορω να βρω το free ???
mixalis@ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 και που μπορω να βρω το free ??? εδώ http://www.malwarebytes.org/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα