Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Ειμαι με 8.1, καθαροτατα αυθεντικα. Για καποιο λογο, ετσι οπως ειμαι πχ στο internet απο οποιον browser και να μπω, freezαρει και στην κυριολεξια τα παντα. Ο κερσορας ουτε καν κουνιεται το πληκτρολογιο δεν ανταποκρινεται. Μερικες φορες αναγκαζομαι να κανω reboot απο το κουμπι, μερικες φορες ξεκολλαει μονο του μετα απο 1 λεπτο. Εκανα μια μικρη αναζητηση στο google και ειδα οτι κατι πρεπει να παιζεται με ενα update που δημιουργει την ζημια η να υπαρχει ασυμβατοτητα.

Ασυμβατοτητα δεν νομιζω ομως γιατι το προβλημα ειναι προσφατο εδω και κατι μερες. Να σημειωσω οτι ειμαι καθαρος απο ιους (hitman malwarebytes κτλ κτλ), drivers ενημερωμενοι και πριν λιγες μερες ενας φιλος με πηρε τηλ και μου ειπε οτι εχει ακριβως το ιδιο προβλημα. Το εχει παθει κανεις?

Αν τυχον χρειαστει να πω specs πειτε μου. Επισης ο σκληρος ειναι ενταξει με hd sentinel και απο θερμοκρασιες φυσιολογικος.

Δημοσ.

Δοκιμασε λιγο να πατησεις control+alt+delete--> Διαχειριση Εργασιων και δες αν τα στατιστικα απο το δισκο και τη ram ειναι σε φυσιολογικες τιμες 

Δημοσ.

Αυτον που περιεχει και τον ahci driver μεσα εννοεις ε? Αν εννοεις αυτον να σε ενημερωσω. Η μητρικη εχει το chip sb700 και οταν ημουν με windows 7, περασα τον driver χτυπουσε bsod πριν μπει στα windows, θελω να πω οτι οσοι ειναι με αυτο το chip εχουν προβλημα. Το ιδιο παθαινω και με τα 8.1 και αναγκαστικα καθομαι με τον generic της ms. Βρηκα μια λυση.

Yes the AHCI the problem exists for me since 12.1

I have 790GX+SB750

W7 solution:

x:\AMD\support\xx-x_vista_win7_32-64_sb\Packages\Drivers\SBDrv\SB7xx\AHCI\W764A

Open amd_sata.inf

HKR, "Parameters\Device","AmdSataPMDisabled",%REG_DWORD%, 0

change to

HKR, "Parameters\Device","AmdSataPMDisabled",%REG_DWORD%, 0xFF

(add xFF)

Run setup.exe

W8 solution:

Open amd_sata.inf

;HKR, "Parameters\Device","AmdSataPMDisabled",%REG_DWORD%, 0xFF

change to

(remove ; char)

Run setup.exe

Να το δοκιμασω λες?

Δημοσ.

Αυτον που περιεχει και τον ahci driver μεσα εννοεις ε? Αν εννοεις αυτον να σε ενημερωσω. Η μητρικη εχει το chip sb700 και οταν ημουν με windows 7, περασα τον driver χτυπουσε bsod πριν μπει στα windows, θελω να πω οτι οσοι ειναι με αυτο το chip εχουν προβλημα. Το ιδιο παθαινω και με τα 8.1 και αναγκαστικα καθομαι με τον generic της ms. Βρηκα μια λυση.

Yes the AHCI the problem exists for me since 12.1

I have 790GX+SB750

W7 solution:

Open amd_sata.inf

HKR, "Parameters\Device","AmdSataPMDisabled",%REG_DWORD%, 0

change to

(add xFF)

Run setup.exe

W8 solution:

Open amd_sata.inf

;HKR, "Parameters\Device","AmdSataPMDisabled",%REG_DWORD%, 0xFF

change to

(remove ; char)

Run setup.exe

Να το δοκιμασω λες?

Ναι για αυτό το είπα. Φαίνεται το freeze να δημιουργείτε απο εκεί. Δοκίμασε το δεν χάνεις και τίποτα.

Μετά δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το High Performance προφιλ στο Power Options των Windows. Αν και δύσκολα να λυθεί με αυτό.

Δημοσ.

Θωμα ( :P ) , μεγεια! Αργησα λιγο να γραψω. Εχω δοκιμασει 5000 χιλιαδες τροπους και δεν καταφερα ακομη να εγκαταστησω τον ahci με επιτυχια. Θα το σπασω :@

Εγω κολλαω αλλου ομως. Στο οτι το επαθε και αλλος  το ιδιο ακριβως. Και εχθες και αλλος φιλος μου σε laptop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...