Alex-V Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα. Ειμαι με 8.1, καθαροτατα αυθεντικα. Για καποιο λογο, ετσι οπως ειμαι πχ στο internet απο οποιον browser και να μπω, freezαρει και στην κυριολεξια τα παντα. Ο κερσορας ουτε καν κουνιεται το πληκτρολογιο δεν ανταποκρινεται. Μερικες φορες αναγκαζομαι να κανω reboot απο το κουμπι, μερικες φορες ξεκολλαει μονο του μετα απο 1 λεπτο. Εκανα μια μικρη αναζητηση στο google και ειδα οτι κατι πρεπει να παιζεται με ενα update που δημιουργει την ζημια η να υπαρχει ασυμβατοτητα. Ασυμβατοτητα δεν νομιζω ομως γιατι το προβλημα ειναι προσφατο εδω και κατι μερες. Να σημειωσω οτι ειμαι καθαρος απο ιους (hitman malwarebytes κτλ κτλ), drivers ενημερωμενοι και πριν λιγες μερες ενας φιλος με πηρε τηλ και μου ειπε οτι εχει ακριβως το ιδιο προβλημα. Το εχει παθει κανεις? Αν τυχον χρειαστει να πω specs πειτε μου. Επισης ο σκληρος ειναι ενταξει με hd sentinel και απο θερμοκρασιες φυσιολογικος.
Alex-V Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Ναι και τα 2. Εδω και 2 βδομαδες περιπου το παθαινω. Και το παθαινει και αλλος οπως ανεφερα.
Vassilis8 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δοκιμασε λιγο να πατησεις control+alt+delete--> Διαχειριση Εργασιων και δες αν τα στατιστικα απο το δισκο και τη ram ειναι σε φυσιολογικες τιμες
thomasG4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μπες στο Event Viewer και δες όταν κάνει τα κολλήματα τι εμφανίζει.
Alex-V Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Αν τυχον μου ξαναφριζαρει, θα ανοιξω το event και θα ενημερωσω.
Alex-V Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Heyy thomas! Look! Κολλησε και εβγαλε αυτα. Αν χρειαστεις κατι αλλο πες μου.
thomasG4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε να περάσεις τους driver για το chipset της motherboard σου.
Alex-V Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Αυτον που περιεχει και τον ahci driver μεσα εννοεις ε? Αν εννοεις αυτον να σε ενημερωσω. Η μητρικη εχει το chip sb700 και οταν ημουν με windows 7, περασα τον driver χτυπουσε bsod πριν μπει στα windows, θελω να πω οτι οσοι ειναι με αυτο το chip εχουν προβλημα. Το ιδιο παθαινω και με τα 8.1 και αναγκαστικα καθομαι με τον generic της ms. Βρηκα μια λυση. Yes the AHCI the problem exists for me since 12.1 I have 790GX+SB750 W7 solution: x:\AMD\support\xx-x_vista_win7_32-64_sb\Packages\Drivers\SBDrv\SB7xx\AHCI\W764A Open amd_sata.inf HKR, "Parameters\Device","AmdSataPMDisabled",%REG_DWORD%, 0 change to HKR, "Parameters\Device","AmdSataPMDisabled",%REG_DWORD%, 0xFF (add xFF) Run setup.exe W8 solution: x:\AMD\support\xx-x_vista_win7_32-64_sb\Packages\Drivers\SBDrv\SB7xx\AHCI\W764A Open amd_sata.inf ;HKR, "Parameters\Device","AmdSataPMDisabled",%REG_DWORD%, 0xFF change to HKR, "Parameters\Device","AmdSataPMDisabled",%REG_DWORD%, 0xFF (remove ; char) Run setup.exe Να το δοκιμασω λες?
thomasG4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Αυτον που περιεχει και τον ahci driver μεσα εννοεις ε? Αν εννοεις αυτον να σε ενημερωσω. Η μητρικη εχει το chip sb700 και οταν ημουν με windows 7, περασα τον driver χτυπουσε bsod πριν μπει στα windows, θελω να πω οτι οσοι ειναι με αυτο το chip εχουν προβλημα. Το ιδιο παθαινω και με τα 8.1 και αναγκαστικα καθομαι με τον generic της ms. Βρηκα μια λυση. Yes the AHCI the problem exists for me since 12.1 I have 790GX+SB750 W7 solution: x:\AMD\support\xx-x_vista_win7_32-64_sb\Packages\Drivers\SBDrv\SB7xx\AHCI\W764A Open amd_sata.inf HKR, "Parameters\Device","AmdSataPMDisabled",%REG_DWORD%, 0 change to HKR, "Parameters\Device","AmdSataPMDisabled",%REG_DWORD%, 0xFF (add xFF) Run setup.exe W8 solution: x:\AMD\support\xx-x_vista_win7_32-64_sb\Packages\Drivers\SBDrv\SB7xx\AHCI\W764A Open amd_sata.inf ;HKR, "Parameters\Device","AmdSataPMDisabled",%REG_DWORD%, 0xFF change to HKR, "Parameters\Device","AmdSataPMDisabled",%REG_DWORD%, 0xFF (remove ; char) Run setup.exe Να το δοκιμασω λες? Ναι για αυτό το είπα. Φαίνεται το freeze να δημιουργείτε απο εκεί. Δοκίμασε το δεν χάνεις και τίποτα. Μετά δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το High Performance προφιλ στο Power Options των Windows. Αν και δύσκολα να λυθεί με αυτό.
Alex-V Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Τοσα χρονια παντα στο high το εβαζα. Αντε να δουμε. Θα δοκιμασω αυτο και ευχομαι να φτιαξει.
Alex-V Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Θωμα ( ) , μεγεια! Αργησα λιγο να γραψω. Εχω δοκιμασει 5000 χιλιαδες τροπους και δεν καταφερα ακομη να εγκαταστησω τον ahci με επιτυχια. Θα το σπασω :@ Εγω κολλαω αλλου ομως. Στο οτι το επαθε και αλλος το ιδιο ακριβως. Και εχθες και αλλος φιλος μου σε laptop.
Alex-V Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Κοιτα τι βρηκα. http://wind8apps.com/fix-mouse-pointer-disappears-windows-8/ Απο τι φαινεται, κατι γινεται με τους drivers του mouse. Δεν γινεται να το ειχα μονο εγω το προβλημα.
thomasG4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Χρησιμοποιείς κάποιο software για το mouse;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα