Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Φέτος πέρασα στο Ηράκλειο Κρήτης στο τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων.

Είμαι απο Ιωάννινα και μέχρι στιγμής έχω χάσει το 1ο εξάμηνο και το σκέφτομαι αν είναι να πάω ή όχι να συνεχίσω απο το 2ο και μετά.

Εσείς πιστεύετε ότι αξίζει ο κόπος, ο χρόνος και φυσικά τα χρήματα που θα δαπανηθούν για τα επόμενα 4-5 χρόνια;

Μετεγγραφή δεν δικαιούμαι δυστυχώς.

Για όσους ρωτήσουν, η σχολή και μ αρέσει και όχι. Δηλαδή εντάξει δεν ήταν και όνειρο ζωής, αλλά π.χ. αν ήταν εδώ Γιάννενα θα πήγαινα με αρκετή ευχαρίστηση ας πούμε.

έχω πελλαγώσει παιδιά και πραγματικά έχω ανάγκη απο διάφορες γνώμες και απόψεις.

Δημοσ.

Η ξαναπροσπαθησε πανελληνιες η πηγαινε ,μην μηνεις χωρις πτυχιο.Εγω φετος στοχευω να παω εκει επειδη εχει λιγα μορια και καταφερω να γραψω εφοσον δεν πηγαινω φροντιστιρια και στα μαθηματικα και φυσικη τα εχω παρατισει απο το γυμνασιο.Ενα πτυχιο ΤΕΙ ειναι πτυχιο ΤΕΙ.

Δημοσ.

Καταρχήν το "4-5 χρονιά" δεν το κατάλαβα... Γιατί να κάνεις 5 χρόνια; Μην ξεγελιόμαστε το επίπεδο δυσκολίας κάποιων σχολών είναι χαμηλό και τα 4 χρόνια είναι παρααα πολλά. Πολύ εύκολα μπορείς σε 3.5 χρόνια να έχεις φύγει από εκεί. Οπότε οταν υπολογίζεις το κόστος σπουδών, καν το για 3.5 χρόνια και όχι 5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...