Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ssd δεν κανουμε ανασυγκροτηση.... ειναι κανονας...

δεν το γνωριζα φιλε μου..και τωρα τι μπορω να κανω?μου εφαγε 15 gb μονο απο την ανασυγκροτηση που πατησα.τι μπορω να κανω για να ελευθερωσω τον χωρο?

Δημοσ.

Μια και ανέφερες πριν οτι έμεινες με 5 και 21gb δεν του κάνεις ενα format να καθαρίσει και λίγο το pc

Δημοσ.

δεν το γνωριζα φιλε μου..και τωρα τι μπορω να κανω?μου εφαγε 15 gb μονο απο την ανασυγκροτηση που πατησα.τι μπορω να κανω για να ελευθερωσω τον χωρο?

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ssd και γενικά δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Δοκίμασε να κάνεις refresh τα windows (αν εχεις τα 8) αλλιώς το φορμάτ που πρότεινε και ο SPANK ίσως χρειάζεται.

Δημοσ.

Μια και ανέφερες πριν οτι έμεινες με 5 και 21gb δεν του κάνεις ενα format να καθαρίσει και λίγο το pc

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ssd και γενικά δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Δοκίμασε να κάνεις refresh τα windows (αν εχεις τα 8) αλλιώς το φορμάτ που πρότεινε και ο SPANK ίσως χρειάζεται.

θελω να αποφυγω το format καθως μολις πριν ενα μηνα μπηκε ο ssd.κατι αλλο μπορω να κανω?

μπορω να μεταφερω καποιες εφαρμογες στον hdd που εχω 1 TB και δεν εχω θεμα με τον αποθηκευτικο χωρο?

Δημοσ.

Και δεν κάνεις...

εκανα αλλα δεν καθαρισε και πολλα..1gb Μονο..μπορω να μεταφερω καποια αρχεια στον hdd?ποια ειναι η διαδικασια?

σε ευχαριστω πολυ..

Δημοσ.

εκανα αλλα δεν καθαρισε και πολλα..1gb Μονο..μπορω να μεταφερω καποια αρχεια στον hdd?ποια ειναι η διαδικασια?

σε ευχαριστω πολυ..

Δεν εδω αναλυτικα καθαρισμο δισκου σε βαθος:

http://www.pcsteps.gr/1330-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B5-%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BF%CF%82/

Μηπως σου ξεφυγε τιποτα.

Το πως θα μεταφέρεις αρχεία στον HDD δεν γνωρίζω.... δεν εχω SSD αλλά υποθέτω η διαδικασία θα είναι ίδια με πριν -> αντιγραφή/αποκοπή και επικόλληση για αρχεία που δεν ανήκουν σε προγράμματα. Γενικά ένα φορματ θα σε γλυτωνε απο κοπο.

Δημοσ.

Δεν εδω αναλυτικα καθαρισμο δισκου σε βαθος:

http://www.pcsteps.gr/1330-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B5-%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BF%CF%82/

Μηπως σου ξεφυγε τιποτα.

Το πως θα μεταφέρεις αρχεία στον HDD δεν γνωρίζω.... δεν εχω SSD αλλά υποθέτω η διαδικασία θα είναι ίδια με πριν -> αντιγραφή/αποκοπή και επικόλληση για αρχεία που δεν ανήκουν σε προγράμματα. Γενικά ένα φορματ θα σε γλυτωνε απο κοπο.

και το format ειναι μεγαλυτερη διαδικασια ομως.θα δοκιμασω απο το site που μου εστειλες.

να σε ρωτησω υπαρχει καποιος οδηγος για format αν αποφασισω να κανω στο μελλον?

σε ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

και το format ειναι μεγαλυτερη διαδικασια ομως.θα δοκιμασω απο το site που μου εστειλες.

να σε ρωτησω υπαρχει καποιος οδηγος για format αν αποφασισω να κανω στο μελλον?

σε ευχαριστω πολυ!

Δεν ξέρω κάποιον οδηγο.... Τι windows έχεις βασικά πες μας. Είναι εύκολη γενικά διαδικασία του στυλ βαζεις το DVD και ακολουθείς τις οδηγίες στα 7 και τα 8. Πρέπει να έχει οδηγίες και εδώ στο φόρουμ με μία αναζήτηση.

Δημοσ.

windows 7 Home premium εχω!

να πω οτι απο 30gb που πηγε ο δισκος με καποιες διαγραφες και μεταφορες,μολις εκανα την μειωση επαναφορα συστηματος οπως τον οδηγο το νουμερο 6 μου πηγε 70gb!!!σε ευχαριστω και παλι!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...