Προς το περιεχόμενο

iphone 6 plus η note 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαναδιάβασε το κείμενο μου, και πες μου που υπάρχει το plus συγκριτικά με το Note 4...

Εγω ακομα σημαντικοτερα διαβασα τι ακριβως κοιταζει ο ενδιαφερομενος.

Καλησπέρα θέλω να ρωτησω αναμεσα στα δυο ποιο θα παιρνατε και γιατί.

Μιας και με συμβουλεύετε για το iPhone θα ήθελα να ρωτήσω επειδή είστε ψαγμένοι σε θέματα τεχνολογίας ,υπάρχει κατάστημα στο skroutz που να το στέλνει με αντικαταβολή και ΟΧΙ με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό;

Μονο αυτα γραφει. Και οπως ειπα το πιο πιθανο ειναι αρχικα να μην αγορασει καν,μιας και δεν βλεπω να τα εχει κοιταξει τα κινητα απλα ειναι σαν να ρωτησε ποια ειναι τα πιο δημοφιλη κινητα και τελος.

Ουτε αναφερει χρηση,ουτε αναφερει γιατι κοιταζει σε αυτα τα 2 συγκεκριμενα ουτε τπτ. 

Αυτα πριν αρχισετε να τρωγεστε ορισμενοι με το κλασσικο Android vs Ios σκηνικο στο Insomnia.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα δε το άνοιξα για πλάκα θέλω ενα απο τα δυο τηλέφωνα αλλά με μπερδεψατε περισσότερο...δεν είμαι έμπειρος χρήστης γι αυτό απευθύνθηκα σε σας.

Δημοσ.

Για να ξεμπερδευτείς. Πιάσε τα στα χέρια σου, δες πιο λειτουργικό σου αρέσει περισσότερο και πάρε. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με καμιά από τις 2 συσκευές. Η κάθε μια έχει τα υπέρ και τα κατά της, αλλά κανένα πραγματικά αδύνατο σημείο.

• Like 1
Δημοσ.

και 4 σελιδες τι λεμε? :-D

Έχω την εντύπωση πως εξελίχθηκε σε κόντρα ios vs android αφού για τις συσκευές δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν.

Δημοσ.

Το θέμα δε το άνοιξα για πλάκα θέλω ενα απο τα δυο τηλέφωνα αλλά με μπερδεψατε περισσότερο...δεν είμαι έμπειρος χρήστης γι αυτό απευθύνθηκα σε σας.

φιλε αν δεν το εχεις τσεκαρει δες το http://www.gsmarena.com/iphone_6_plus_vs_galaxy_note_4-review-1161.php

είναι ένα καλο συγκριτικο από αξιοπιστη σελιδα.Εχε υποψη σου πως καλυτερα να παρεις αν το αποφασισεις το νοτε με τον exynos επεξεργαστη είναι πιο γρηγορο.

Έχω την εντύπωση πως εξελίχθηκε σε κόντρα ios vs android αφού για τις συσκευές δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν.

ε ετσι καταληγει παντα λες και μιλαμε για ομαδες αλλα καποια πραγματα να λεγονται ρε συ...οκ καλα και τα δυο κινητα αλλα υπαρχουν καποια απαραδεκτα πραγματα τα οποια είναι dealbreakers για μενα.

• Like 2
Δημοσ.

Για να ξεμπερδευτείς. Πιάσε τα στα χέρια σου, δες πιο λειτουργικό σου αρέσει περισσότερο και πάρε. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με καμιά από τις 2 συσκευές. Η κάθε μια έχει τα υπέρ και τα κατά της, αλλά κανένα πραγματικά αδύνατο σημείο.

Ακριβως!!!!τσαμπα μιλαμε και λεει ο καθενας τα δικα του! Ας τα δει απο κοντα να αποφασισει!

Δημοσ.

Ε τοτε δεν εχουνε κανενα νοημα ουτε τα reviews...απλα παμε και ότι μας αρεσει περνουμε...δεν είναι ετσι όμως ο ανθρωπος ρωτησε για συμβουλη. αυτό το εκανε και μονος του δεν είναι χαζος...

Δημοσ.

Ε τοτε δεν εχουνε κανενα νοημα ουτε τα reviews...απλα παμε και ότι μας αρεσει περνουμε...δεν είναι ετσι όμως ο ανθρωπος ρωτησε για συμβουλη. αυτό το εκανε και μονος του δεν είναι χαζος...

Μα οι διαφορές είναι τόσο μικρές, που ακριβώς μπαίνει το υποκειμενικό στοιχείο μέσα. Ναι προτιμώ το Note4 επειδή μου αρέσει η ανοικτή φύση του λειτουργικού αλλά δεν μπορώ να πω πως το plus είναι κακό τηλέφωνο, επειδή σίγουρα δεν είναι

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ενα Peugeot, γίνεται να βάλω μηχανή απο Porsche? Βεβαίως και γίνεται αλλα εννοείται δεν θα δουλεύει το ίδιο καλα με μια κανονική Porsche.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ANDROID ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ iOS? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ κατι UNIVERSAL να είναι καλύτερο απο κάτι DEDICATED!! ΤΕΛΟΣ

Οτιδήποτε και να είναι αυτό!! Για τον ίδιο λόγο τα Windows Phone αρχίζουν και ανεβαίνουν πάρα πολύ σε πωλήσεις!               Ιδιο hardware - ίδιο software!  So simple!

Κατοχος 4iPhone (3GS, 4S, 5 και 6), κανένα ποτε δεν έπαθε τίποτα. Μα την παναγία!

Και για να απαντήσω στην ερώτηση του OP, πάρε όποιο σου αρέσει εσένα! Πάνε σε ενα μαγαζί, πιάσε και τα 2, δούλεψε τα λίγο και όποιο σου κανει κλίκ αγόρασε το. Και οι 2 συσκευές είναι κορυφαίες. Προσωπικά θεωρώ το μέγεθος λίγο απαγορευτικό, αλλα εαν σε βολεύει τοτε πάω πάσο!

Ρε φιλαράκι να σε ρωτήσω κάτι? Βασικά θα σου πω ένα φοβερό νέο...άκου...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝDROID ΜΕ 70-80 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ 500 ΚΑΙ 700. Ξερεις τι σημαινειι αυτο ή να στο εξηγησω?? Μαλλον θες εξηγηση, πάμε λοιπόν... το android ειναι η μηχανη μας, η μηχανη porsche. Tο "κινητο" των 70-80 ευρω, μαντεψε, είναι το peugeot. Ξερεις τι σημαινει αυτό?? Σημαινει αρχικα οτι ο κατασκευαστης δεν ειναι βλακας και ξερει οτι αυτη η συκευη δεν θα εχει επιδοσεις υψηλες (οσο καλή μηχανη και να φοραει), και ετσι το πουλαει πολυ φθηνα. Τα κινητα των 300-500-700 ευρω, μαντεψε ξανα, ειναι δυνατα hardware, εχουν δυνατες προδιαγραφες ωστε να λειτουργησει τζαμι η μηχανη της porsche και να αποδοσει στον χρηστη τα μεγιστα. Σε καλυψα??? Ελπιζω να καταλαβες οτι το επιχειρημα σου εχει κενα... η apple πουλαει ΜΟΝΟ δυνατο hardware και ένα καλο (?) λογισμικο, αρα αποδιδει καλα και το πουλαει 900 (χαχαχα) ευρω! Αυτα απο μενα... Ο καθενας που εχει μυαλο ας καταλαβει και ας κρινει αναλογα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...