poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 το εχω παθει πολλες φορες και εγω.οπως λεω enjoy it.Σιγουρα θα γινεται παραπανω οταν δεν εισαι ηρεμος. Απλα το βασικο ειναι μην χτυπησεις τιποτα αναλογως ποσο αποτομο το τιναγμα. Κοιμαμαι σε διωροφο και απο την μια πλευρα υπαρχει σαν σχαρα(εμποδιο) για να μην πεφτεις κατω.Σε αποτομο τιναγμα δεν ξερω πως το καταφερα την εβγαλα απο την θεση της και επεσε κατω. Η ανησυχεια ηταν μην παρει κανεναν σβαρνα.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ορίστε, ξύπνησα με έναν απίστευτο πόνο στην αριστερή μεριά της πάνω πλάτης μου. Εκανα ένα τίναγμα χτες το βράδυ που νόμισα ότι θα ξεκολλήσει το χέρι μου από τη θέση του. Μου έκανε τέτοιο τράβηγμα που πονάω ακόμα και τώρα. Ενοχλητικό πολύ.
ultralisk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 αν πίνεις πολλούς καφέδες ελάττωσε τους και φρόντισε λίγο πριν κοιμηθείς μην κάνεις τπτ intense (boss fights κτλ κτλ) βοηθάνε αυτά
ikaruga24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 αν πίνεις πολλούς καφέδες ελάττωσε τους και φρόντισε λίγο πριν κοιμηθείς μην κάνεις τπτ intense (boss fights κτλ κτλ) βοηθάνε αυτά Δεν πίνω καφέ γενικότερα εκτός και αν ένας ή δυο καφέδες την εβδομάδα είναι πολύ. Δεν πίνω επίσης red bull και λοιπά ποτά που περιέχουν πολύ δόση καφείνης. Μόνο μπύρες (δύο-τρεις την εβδομάδα και άμα) και πολύ μα πολύ σπάνια κανένα gin με κόλα. Ούτε και παίζω intense παιχνίδια πριν πάω για ύπνο.
*nenya* Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Κι εγώ τινάζομαι :/ κάθε μα κάθε φορά (απ'όταν ήμουν παιδάκι θυμάμαι να το παθαίνω). Τουλάχιστον μ'αυτά που διάβασα βλέπω ότι δεν είναι κάτι τόσο παράξενο πια, δεν θα πεθάνουμε απ'αυτό δλδ. Πάλι καλά. Αλλά είναι εκνευριστικό. Ειδικά όταν κοιμάσαι με καναν άλλον δίπλα και τον ξυπνάς κι αυτόν με το τίναγμα.
barman_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 το τιναγμα το παθαινω σε προσωρινο υπνο,αμαξι,καναπε,οπου και λαγοκοιμαμαι.ειδικα αν εισαι σε δημοσιο χωρο,εχει γελιο αυτο που παθαινω τελευταια,ειναι οτι ξυπναω κατα τις 6(7 και κατι σηκωνομαι κανονικα) για ασχετο λογο.απλα ανοιγω τα ματια,κοιταω την ωρα και ξανακοιμαμαι αν μπορω..εχει κανα 2-3 βδομαδες
azuli Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ισως παθαινεις υπνικη απνοια.Ψαξτο στο google
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα