Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ξερω κατα ποσο συμφερουσα ειναι η αγορα οποιασδηποτε xiaomi συσκευης που δε διαθετει external msd slot, απο χαρακτηριστικα τα σπανε

τελείως άτοπη τοποθέτηση... τι πάει να πει αυτό?? δηλαδή αν ένα κινητό δεν έχει external sd memory, δεν είναι καλό και δεν το "καταδικάζουμε"?? προσωπικά έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτό το κινητό, βέβαια με κάθε επιφύλαξη διότι το κινητό είναι τελείως φρέσκο. Θα σου πρότεινα να δεις κανένα αναλυτικό hands on. Όσο για τη memory, έχω το lg g2 που ούτε και αυτό έχει εξωτερική μνήμη και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα απόλύτως θέμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Στην τιμή που παίζει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοιτάξεις το mi4 η οποιαδήποτε κινέζικη των 300-350+ . Αντίστοιχες και καλύτερες προτάσεις υπάρχουν στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

Στην τιμή που παίζει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοιτάξεις το mi4 η οποιαδήποτε κινέζικη των 300-350+ . Αντίστοιχες και καλύτερες προτάσεις υπάρχουν στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά.

στα 300 ευρώ ποιο?με την ανάλογη ποιότητα 

Δημοσ.

Μια χαρα συσκευη ειναι το ΜΙ4 αλλα τα 16 GB η οσα σου μενουν ελευθερα σε καθε συσκευη ειναι λιγα πιστεψε με,εκτος και αν δεν κρατας φωτο και μουσικη ουτε βαζεις μεγαλα games και το θες μονο για browsing κτλ.

Δημοσ.

στα 300 ευρώ ποιο?με την ανάλογη ποιότητα

LG g3,sony z2 από Ελλάδα. Huawei honor 6 από Amazon. Όλα πάνω κάτω 20€ της τιμής, στο σπίτι σου σε δύο μέρες και εγγύηση κατασκευαστή.

Αλλά προφανώς οι οπαδοί της xiaomi στο φόρουμ αυτό προτιμούν Κινέζο χωρίς εγγύηση από την εγγύηση της arvato...

• Like 1
Δημοσ.

LG g3,sony z2 από Ελλάδα. Huawei honor 6 από Amazon. Όλα πάνω κάτω 20€ της τιμής, στο σπίτι σου σε δύο μέρες και εγγύηση κατασκευαστή.

Αλλά προφανώς οι οπαδοί της xiaomi στο φόρουμ αυτό προτιμούν Κινέζο χωρίς εγγύηση από την εγγύηση της arvato...

με την ανάλογη ποιότητα είπα,όχι τα g3 και honor 6 δεν έχουν την ανάλογη ποιότητα,για το z2 δεν ξέρω 

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδιά!!

Sent from my iPhone using Insomnia

με την ανάλογη ποιότητα είπα,όχι τα g3 και honor 6 δεν έχουν την ανάλογη ποιότητα,για το z2 δεν ξέρω

Νομιζω ομως οτι το mi4 ειναι πολυ καλυτερο απο αυτα τα 3..και μια ερώτηση ακομη το mi4 τι λογισμικό εχει; Sent from my iPhone using Insomnia

Μια ερώτηση ακομη τι λογισμικό εχει το mi4;

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδιά!!

Νομιζω ομως οτι το mi4 ειναι πολυ καλυτερο απο αυτα τα 3..και μια ερώτηση ακομη το mi4 τι λογισμικό εχει; Sent from my iPhone using Insomnia

android

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδιά!!

android

Καθαρά android? γιατι καποιος μου ειπε πως ειναι λιγο μπερδεμένο δεν ειναι ακριβως android..Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδιά!!

Δεν γνωρίζεις τι λειτουργικό έχει το τηλέφωνο, αλλά κρίνεις ότι είναι καλύτερο... Μάλιστα.

Κρίνοντας από τις γνώσεις σου επί του θέματος, καλύτερα απέφυγε την αγορά από Κίνα. Θα χρειαστεί να κάνεις μοντιφα και να περάσεις την ελληνική ανεπίσημη Rom για να έχεις αξιοπρεπή ελληνικά.

Πήγαινε σε ένα public, δες τα z2 και g3. Αν δε σε καλύψουν, ψάξε και άλλες αγορές.

• Like 3
Δημοσ.

Καθαρά android? γιατι καποιος μου ειπε πως ειναι λιγο μπερδεμένο δεν ειναι ακριβως android..Sent from my iPhone using Insomnia

android με miui περιβάλλον 

Δεν γνωρίζεις τι λειτουργικό έχει το τηλέφωνο, αλλά κρίνεις ότι είναι καλύτερο... Μάλιστα.

Κρίνοντας από τις γνώσεις σου επί του θέματος, καλύτερα απέφυγε την αγορά από Κίνα. Θα χρειαστεί να κάνεις μοντιφα και να περάσεις την ελληνική ανεπίσημη Rom για να έχεις αξιοπρεπή ελληνικά.

Πήγαινε σε ένα public, δες τα z2 και g3. Αν δε σε καλύψουν, ψάξε και άλλες αγορές.

δεν χρειάζεται καμία μοντιφα,αν δεν τον καλύπτει αυτή που έχει πάνω το τηλ απλά κατεβάζει την ελληνική και κάνει update 

Δημοσ.

Τι θα πει δεν έχει ποιότητα κατασκευής το G3? για να μου εξηγήσει κάποιος επειδή το ξανθό μου μαλλί δεν με βοηθά. Το ότι δεν έχει gorilla glass θεωρείται ποιότητα; το ότι δεν έχει DS slot είναι ποιοτικό χαρακτηριστικό; το ότι δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία ή NFC το κάνει future proof?

Από όλες τις απόψεις αν τα βάλεις κάτω η αγορά ενός Κινέζικου έστω και αν είναι στα ίδια επίπεδα των ναυαρχίδων που υποστηρίζονται στην Ευρώπη είναι χαζή αγορά, και δεν αναφέρομαι μόνο στο θέμα εγγύησης, αλλά και στην εύρεση ανταλλακτικών. Αν ήταν 150-200Ε φθηνότερο να έλεγα πως αξίζει το ρίσκο. Δεν είναι όμως.

• Like 3
Δημοσ.

Τι θα πει δεν έχει ποιότητα κατασκευής το G3? για να μου εξηγήσει κάποιος επειδή το ξανθό μου μαλλί δεν με βοηθά. Το ότι δεν έχει gorilla glass θεωρείται ποιότητα; το ότι δεν έχει DS slot είναι ποιοτικό χαρακτηριστικό; το ότι δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία ή NFC το κάνει future proof?

Από όλες τις απόψεις αν τα βάλεις κάτω η αγορά ενός Κινέζικου έστω και αν είναι στα ίδια επίπεδα των ναυαρχίδων που υποστηρίζονται στην Ευρώπη είναι χαζή αγορά, και δεν αναφέρομαι μόνο στο θέμα εγγύησης, αλλά και στην εύρεση ανταλλακτικών. Αν ήταν 150-200Ε φθηνότερο να έλεγα πως αξίζει το ρίσκο. Δεν είναι όμως.

όταν τα πιάσεις και τα 2 στα χέρια σου θα καταλάβεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...