Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όταν τα πιάσεις και τα 2 στα χέρια σου θα καταλάβεις 

Δεν είναι πισινός γυναίκας ρε φίλε να κοιτάω την αίσθηση. Τηλέφωνο είναι που το θέλω για συγκεκριμένους σκοπούς, όχι να το χαϊδεύω. Άσε που το 95% θα βάλει θήκη όταν δώσει τόσα χρήματα, οπότε αυτός ο παράγοντας πρακτικά εξαφανίζεται. Το gorilla glass όμως που θα το προστατεύσει είναι βασικό. Η εγγύηση το ίδιο. Εργαλείο αγοράζουμε, όχι φετιχιστικό αντικείμενο.

• Like 2
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι πισινός γυναίκας ρε φίλε να κοιτάω την αίσθηση. Τηλέφωνο είναι που το θέλω για συγκεκριμένους σκοπούς, όχι να το χαϊδεύω. Άσε που το 95% θα βάλει θήκη όταν δώσει τόσα χρήματα, οπότε αυτός ο παράγοντας πρακτικά εξαφανίζεται. Το gorilla glass όμως που θα το προστατεύσει είναι βασικό. Η εγγύηση το ίδιο. Εργαλείο αγοράζουμε, όχι φετιχιστικό αντικείμενο.

για σένα μπορεί να μην έχει σημασία αλλά για πολλούς έχει,τι θα κάνει το gorilla glass?από τι θα το προστατέψει?δηλαδή το 95% θα αγοράσει θήκη αλλά οχι screen protector,άσε που φοράνε τον ίδιο επεξεργαστή αλλά το mi4 έχει 1080p οθόνη οπότε πηγαίνει πολύ καλύτερα και 3gb ram

Δημοσ.

για σένα μπορεί να μην έχει σημασία αλλά για πολλούς έχει,τι θα κάνει το gorilla glass?από τι θα το προστατέψει?δηλαδή το 95% θα αγοράσει θήκη αλλά οχι screen protector,άσε που φοράνε τον ίδιο επεξεργαστή αλλά το mi4 έχει 1080p οθόνη οπότε πηγαίνει πολύ καλύτερα και 3gb ram

Η γυναίκα μου πάνω στα νεύρα της με μια αταξία των μικρών πέταξε με δύναμη το τηλέφωνο της κάτω. Δεν έπαθε ούτε μια γρατσουνιά. Ψηφίζω gorilla glass με 1000.

Αν θέλεις να πηγαίνει πιο γρήγορα (όχι πως το G3 πάει αργά, και τα 3GB ram είναι gimmik όχι αναγκαιότητα, η σύγκριση των 2 εκδόσεων του G3 δεν δίνει πάνω από 4-5% διαφορά σε επιδόσεις) πας στο Ζ2. Γιατί να το κάνεις αυτό; μα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για τα επόμενα 2 χρόνια (οκ όχι και τόσο ήσυχο με το Ζ2 και Αρβάτο) έχεις επέκταση μνήμης, την καλύτερη ίσως φετινή κάμερα για το G3, την καλύτερη μπαταρία για το Ζ2, και αν σου χαλάσει το 1ο έστω δεν θα χρειαστεί να περιμένεις 2 μήνες και αν, για να το πάρεις. Η procordia με όσα λένε σε μια βδομάδα μαξ στο στέλνει έτοιμο, έρχεται το παίρνει ΔΩΡΕΑΝ με κούριερ από τον χώρο σου.

Γιατί λοιπόν να δώσω ίσως και περισσότερα για να πάρω λιγότερα; για να το παίξω ψαγμένος που πήρα το souper wow κινητό από Κίνα;

• Like 1
Δημοσ.

Μα αφού δεν το έχεις πιάσει λέμε... Τι δεν καταλαβαίνεις? Εδώ προτείνει σε άνθρωπο που δε ξέρει τι λειτουργικό έχει το τηλέφωνο να περάσει καινούρια Rom, λες και είναι καμία διαδικασία του τύπου να κατεβάσεις εφαρμογή από το play store...

Εχει ειπωθεί σε παμπολα thread. Σε αγορές άνω των 300€ δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοιτάξεις σε αγορά Κίνας.

• Like 1
Δημοσ.

οι ναυαρχιδες ιδιες ειναι τι καθεστε και μαλωνετε?

Αν θελει lg,sony,samsung,τα λοιπα γνωστα,ή κινεζο αυτος θα το κρινει.Οτι και να παρει με αυτα τα specs μια χαρα θα το ευχαριστηθει το κινητο.

Διαφωνω τελειως για την θηκη ,γιατι αλλαζει design στο κινητο και δευτερο που πατε ρε φουκαραδες και αγοραζετε οτι δεν σηκωνει η τσεπη σας και μετα το πασαλειφετε με τις θηκες και το προσεχετε λες και ειναι διαμαντι.

Δημοσ.

Η γυναίκα μου πάνω στα νεύρα της με μια αταξία των μικρών πέταξε με δύναμη το τηλέφωνο της κάτω. Δεν έπαθε ούτε μια γρατσουνιά. Ψηφίζω gorilla glass με 1000.

Αν θέλεις να πηγαίνει πιο γρήγορα (όχι πως το G3 πάει αργά, και τα 3GB ram είναι gimmik όχι αναγκαιότητα, η σύγκριση των 2 εκδόσεων του G3 δεν δίνει πάνω από 4-5% διαφορά σε επιδόσεις) πας στο Ζ2. Γιατί να το κάνεις αυτό; μα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για τα επόμενα 2 χρόνια (οκ όχι και τόσο ήσυχο με το Ζ2 και Αρβάτο) έχεις επέκταση μνήμης, την καλύτερη ίσως φετινή κάμερα για το G3, την καλύτερη μπαταρία για το Ζ2, και αν σου χαλάσει το 1ο έστω δεν θα χρειαστεί να περιμένεις 2 μήνες και αν, για να το πάρεις. Η procordia με όσα λένε σε μια βδομάδα μαξ στο στέλνει έτοιμο, έρχεται το παίρνει ΔΩΡΕΑΝ με κούριερ από τον χώρο σου.

Γιατί λοιπόν να δώσω ίσως και περισσότερα για να πάρω λιγότερα; για να το παίξω ψαγμένος που πήρα το souper wow κινητό από Κίνα;

για το ζ2 είπα δεν έχω άποψη,δεν το έχω δει από κοντά,εγώ αν έψαχνα τώρα για κινητό θα πήγαινα στο mi4,και ο λόγος που προτίμησα το galaxy alpha είναι γιατί δεν μπορούσα να περιμένω 25+ μέρες να έρθει το mi4 και ο λόγος που έδωσα το g3 είναι οτι δεν με βόλεψε το μέγεθος,ποτέ δεν είπα οτι το g3 δεν έχει καλή ποιότητα κατασκευής απλά το mi4 είναι καλύτερο  

Μα αφού δεν το έχεις πιάσει λέμε... Τι δεν καταλαβαίνεις? Εδώ προτείνει σε άνθρωπο που δε ξέρει τι λειτουργικό έχει το τηλέφωνο να περάσει καινούρια Rom, λες και είναι καμία διαδικασία του τύπου να κατεβάσεις εφαρμογή από το play store...

Εχει ειπωθεί σε παμπολα thread. Σε αγορές άνω των 300€ δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοιτάξεις σε αγορά Κίνας.

βασικά είναι εξίσου εύκολο να αλλάξει ρομ στο mi4

Δημοσ.

για το ζ2 είπα δεν έχω άποψη,δεν το έχω δει από κοντά,εγώ αν έψαχνα τώρα για κινητό θα πήγαινα στο mi4,και ο λόγος που προτίμησα το galaxy alpha είναι γιατί δεν μπορούσα να περιμένω 25+ μέρες να έρθει το mi4 και ο λόγος που έδωσα το g3 είναι οτι δεν με βόλεψε το μέγεθος,ποτέ δεν είπα οτι το g3 δεν έχει καλή ποιότητα κατασκευής απλά το mi4 είναι καλύτερο  

βασικά είναι εξίσου εύκολο να αλλάξει ρομ στο mi4

Το έπιασες στα χέρια σου και το ξέρεις αυτό; επειδή μόνο Online πωλείται. Δεν μπορείς να πας σε μαγαζί και να το χαιδέψεις με λαγνεία για να αισθανθείς τα πλούσια οπίσθια του εε ποιότητα ήθελα να πω.

Πρακτικά δεν έχεις κανένα σοβαρό επιχείρημα γιατί πρέπει να δώσει περισσότερα για να πάρει λιγότερα...τουλάχιστον έμαθες πιο λειτουργικό έχει μέσα από την συζήτηση ;)

Δημοσ.

Το έπιασες στα χέρια σου και το ξέρεις αυτό; επειδή μόνο Online πωλείται. Δεν μπορείς να πας σε μαγαζί και να το χαιδέψεις με λαγνεία για να αισθανθείς τα πλούσια οπίσθια του εε ποιότητα ήθελα να πω.

Πρακτικά δεν έχεις κανένα σοβαρό επιχείρημα γιατί πρέπει να δώσει περισσότερα για να πάρει λιγότερα...τουλάχιστον έμαθες πιο λειτουργικό έχει μέσα από την συζήτηση ;)

που θα δώσει περισσότερα?το τι λειτουργικό έχει εγώ το ξέρω πολύ καλά μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει ακόμη

εσύ του προτείνεις να δώσει περισσότερα για να πάρει λιγότερα  

Δημοσ.

που θα δώσει περισσότερα?το τι λειτουργικό έχει εγώ το ξέρω πολύ καλά μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει ακόμη

εσύ του προτείνεις να δώσει περισσότερα για να πάρει λιγότερα  

Εσύ πόσο κοστολογείς τον 1 χρόνο επιπλέον εγγύησης στην ΕΛΛΑΔΑ, το gorilla glass το memory slot, τον χρόνο να έρθει, τον κίνδυνο να πληρώσει τελωνείο το αν χαλάσει να μείνει χωρίς τηλέφωνο για 3 μήνες;για να μην πούμε για το NFC και σου βάλω δύσκολα...

Λάθος μου για το ότι δεν ήξερες το λογισμό, κεκτημένη ταχύτητα.Στο δίνω αυτό

Δημοσ.

Εσύ πόσο κοστολογείς τον 1 χρόνο επιπλέον εγγύησης στην ΕΛΛΑΔΑ, το gorilla glass το memory slot, τον χρόνο να έρθει, τον κίνδυνο να πληρώσει τελωνείο το αν χαλάσει να μείνει χωρίς τηλέφωνο για 3 μήνες;για να μην πούμε για το NFC και σου βάλω δύσκολα...

Λάθος μου για το ότι δεν ήξερες το λογισμό, κεκτημένη ταχύτητα.Στο δίνω αυτό

φίλε μου το πρώτο μου smartphone ήταν το htc diamond δεν χρειάστηκα ποτέ την εγγύηση οπότε ΕΓΩ δεν την κοστολογώ,το gorilla glass μου είναι αδιάφορο,πάντα βάζω screen protector,για την sd θα συμφωνήσω,τελωνείο 99% δεν πληρώνει,αν χαλάσει παίρνει ενα με 20 ευρώ μεχρι να έρθει το δικό του,για το nfc  περιμένεις να πάρεις απάντηση?νόμιζα οτι μιλάγαμε σοβαρά 

Δημοσ.

φίλε μου το πρώτο μου smartphone ήταν το htc diamond δεν χρειάστηκα ποτέ την εγγύηση οπότε ΕΓΩ δεν την κοστολογώ,το gorilla glass μου είναι αδιάφορο,πάντα βάζω screen protector,για την sd θα συμφωνήσω,τελωνείο 99% δεν πληρώνει,αν χαλάσει παίρνει ενα με 20 ευρώ μεχρι να έρθει το δικό του,για το nfc  περιμένεις να πάρεις απάντηση?

Το ότι ΕΣΥ δεν την κοστολογείς δεν σημαίνει πως ΔΕΝ είναι κόστος. Οι κατασκευαστές όμως το υπολογίζουν στην τελική τιμή. Όταν πας να αγοράσεις επέκταση εγγύησης σε ένα laptop στοιχίζει 30-40Ε. Ο χρόνος που θα πάει και να έρθει έχει κόστος. Ο χρόνος που με το απλό τηλ των 20Ε που ΔΕΝ θα είναι smartphone αλλά μόνο για κλήσεις και μηνύματα είναι επίσης κόστος. Το πιο απλό. Εγώ ζω Κύπρο αλλά η μισή μου οικογένεια Ελλάδα. Το viper με έχει γλυτώσει πολλά χρήματα.

Το ότι ΕΣΥ δεν χρειάστηκες την εγγύηση για ΕΝΑ τηλ δεν μπορεί βέβαια να είναι κανόνας για όλους. Αρκεί να μπεις στο νήμα για την Αρβάτο. Το ότι ΕΣΥ θεωρείς άχρηστο το gorilla glass δεν σημαίνει τίποτα. Σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές το εκτιμούν και το βάζουν στα τηλέφωνα τους. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν από σένα. Το ίδιο και εκατομμύρια καταναλωτές που το επιλέγουν. Προσωπικά στο G3 δεν έχω βάλει καμιά προστασία, και δεν φοβάμαι μην μου γδαρθεί. Κάνε το ίδιο με το Xiaomi.

Όσο για το NFC πάει στο περισσότερα για λιγότερα. Περιμένω τώρα κάποιο σοβαρό επιχείρημα πέρα από το λάγνο άγγιγμα υπέρ του.

• Like 2
Δημοσ.

Το ότι ΕΣΥ δεν την κοστολογείς δεν σημαίνει πως ΔΕΝ είναι κόστος. Οι κατασκευαστές όμως το υπολογίζουν στην τελική τιμή. Όταν πας να αγοράσεις επέκταση εγγύησης σε ένα laptop στοιχίζει 30-40Ε. Ο χρόνος που θα πάει και να έρθει έχει κόστος. Ο χρόνος που με το απλό τηλ των 20Ε που ΔΕΝ θα είναι smartphone αλλά μόνο για κλήσεις και μηνύματα είναι επίσης κόστος. Το πιο απλό. Εγώ ζω Κύπρο αλλά η μισή μου οικογένεια Ελλάδα. Το viper με έχει γλυτώσει πολλά χρήματα.

Το ότι ΕΣΥ δεν χρειάστηκες την εγγύηση για ΕΝΑ τηλ δεν μπορεί βέβαια να είναι κανόνας για όλους. Αρκεί να μπεις στο νήμα για την Αρβάτο. Το ότι ΕΣΥ θεωρείς άχρηστο το gorilla glass δεν σημαίνει τίποτα. Σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές το εκτιμούν και το βάζουν στα τηλέφωνα τους. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν από σένα. Το ίδιο και εκατομμύρια καταναλωτές που το επιλέγουν. Προσωπικά στο G3 δεν έχω βάλει καμιά προστασία, και δεν φοβάμαι μην μου γδαρθεί. Κάνε το ίδιο με το Xiaomi.

Όσο για το NFC πάει στο περισσότερα για λιγότερα. Περιμένω τώρα κάποιο σοβαρό επιχείρημα πέρα από το λάγνο άγγιγμα υπέρ του.

το πόσο το εκτιμούν φαίνεται και από την samsung που ενώ έχει βάλει gorilla glass 4 στο galaxy alpha δεν το έχει διαφημίσει πουθενά,τώρα αν εσυ δεν φοβάσαι μην σου γδαρθεί το g3 είναι δικό σου θέμα,στην θέση σου δεν θα ήμουν τόσο ήσυχος  

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικά με το NFC, το Mi3 έχει, αλλά το έχω απενεργοποιήσει από την πρώτη στιγμή γιατί είναι άχρηστο και θα μου έτρωγε μπαταρία άσκοπα. Επίσης σχετικά με το Mi4, διάβασε αυτό. Αναφορικά με την χωρητικότητα, είναι το τι θέλει ο καθένας. Αν δεν θέλεις να βάζεις μέσα ταινίες, τα 16GB μια χαρά του φτάνουν. Εγώ έχω το Mi3 64GB, γιατί έχω μέσα ταινίες για να βλέπει ο μικρός στα ταξίδια. Σαν λειτουργικό, το MIUI, ναι αυτό το λειτουργικό έχει το Mi4/Mi3, γίνεται όλο και καλύτερο. Αυτή την στιγμή είναι σε kit/kat και αναμένεται να μπει η lollipop. Όσο για εγγυήσεις, τελωνεία, κτλ, η Xiaomi είναι μία εταιρεία εγγύηση, που την προτιμάνε εκκτομύρια χρήστες ανά τον κόσμο. Δεν είναι άσκοπα παγκοσμίως πίσω από την Apple και την Samsung, χωρίς να έχει φύγει από την Κίνα ουσιαστικά! Για την εγκατάσταση της ελληνικής ρομ, έχει ενσωματωμένο πρόγραμμα που κάνει την όλη διαδικασία πανεύκολη ακόμα και για πρωτάρηδες, εκτός το ότι θα βρει πολύ μεγάλη υποστήριξη και βοήθεια στο ελληνικό φόρουμ της miui.

Δημοσ.

το πόσο το εκτιμούν φαίνεται και από την samsung που ενώ έχει βάλει gorilla glass 4 στο galaxy alpha δεν το έχει διαφημίσει πουθενά,τώρα αν εσυ δεν φοβάσαι μην σου γδαρθεί το g3 είναι δικό σου θέμα,στην θέση σου δεν θα ήμουν τόσο ήσυχος  

Πάλι μιλάς για το ΔΙΚΟ σου τηλ συγκρίνοντας αχλάδια με μπανάνες. Στα σπεκς του πάντως το γράφει. Η αλήθεια είναι πως ελάχιστες εταιρίες δεν εφοδιάζουν τα τηλέφωνα τους με αυτό ή έστω ανάλογης αντοχής γυαλί, οπότε σε μια ναυαρχίδα η απουσία του είναι πολύ κτυπητή και βέβαια δεν μπορεί να δικαιολογήσει το κόστος του σε σχέση με το G3 ή το Ζ2.

Δημοσ.

στα 300 ευρώ ποιο?με την ανάλογη ποιότητα 

Το Mi4 είναι χειρότερο τόσο από κινητά όπως το Z2 όσο και από αδέρφια κινέζικα της κατηγορίας όπως το Huawei Honor 6 που κοστίζει περί τα 260 ευρώ και έχει πάνω του της Παναγιάς τα μάτια από ότι χρειάζεσαι. Εκεί που κερδίζει το Mi4 είναι στη rom που φοράει καθώς υπάρχει κανονική ελληνική κοινότητα καθώς και κανονική ελληνική rom και στο γεγονός ότι λόγο κάρτας γραφικών στο SOC τρέχει καλύτερα τα παιχνίδια αν σε ενδιαφέρει αυτό το πράγμα.

Επίσης κάτι που είναι ποιο πολύ ψυχολογικό παρά ουσιαστικό είναι ότι το Mi4 είναι ναυαρχίδα χωρίς να διαθέτει 4G. Οπως και να το κάνουμε όταν σκας 300άρα και πάνω για μια high end συσκευή εεεεεε πως να το κάνουμε, το θέλεις και αυτό στο πακέτο.  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...