StigmaX Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Προσωπικά μετά από τρία τηλέφωνα μπρος πίσω γυαλί (iphone 4, nexus 4 και z3) ποτέ δεν χρειάστηκα προστασία οθόνης. Παντα στην τσέπη με τα κλειδιά και κερματα το τηλέφωνο... Αδυνατώ να καταλάβω τη μανία του να βάλεις ζελατίνα στην οθόνη. Και για να επιστρέψουμε στο θέμα. Με διαφορά τιμής 10 και 20€ είναι ηλιθιο να θες να μπλέξεις με εισαγωγή από Κίνα όταν έχεις αντίστοιχες προτάσεις στην ελληνική αγορά. Ένα δεν ξέρεις αν θα φτάσει το δέμα. 7 παραγγελίες έχω κάνει, από γνωστά καταστήματα και aliexpress, οι τρεις δεν ήρθαν ποτέ. Λεφτά δεν έχασα, χρόνο έχασα να περιμένω δύο μήνες αν έρθει το πακέτο. Το να κάνει 20 μέρες να έρθει αποτελεί εξαίρεση του κανόνα. Τουλάχιστον μήνα, και αυτό αν είσαι τυχερός. Και απόδειξη αυτού τα thread στις προσφορές για τα διάφορα αξεσουάρ xiaomi που παίζουν στα 10-20$. Το να πάρεις μια συσκευή 20€,προφανως και δεν είναι λύση αν σου βγάλει πρόβλημα η συσκευή. Δεν πληρώνεις 300€, να περιμένεις έναν μήνα να έρθει, και άλλους δύο πήγαινε Ελα αν βγάλει ελάττωμα. Μέχρι να σου έρθει θα έχει βγει καινούριο μοντέλο... 2
ikaruga24 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Αν δεν έχεις συγκεκριμένα επιλέξει ακριβή συσκευή για τον Χ, Ψ λόγο από Κίνα τότε ΜΗΝ κάνετε την κίνηση να πάρετε από εκεί. Αξίζει να κοιτάξετε για συσκευές οι οποίες αναλογικά είναι φθηνές ή αν το budget σας είναι χαμηλό και θέλετε μια αξιοπρεπή συσκευή. Προσωπική συμβουλή σε όλους τους υποψήφιους. - Αν έχετε budget μέχρι 250 ευρώ τότε είναι εξαιρετική ευκαιρία να κοιτάξετε κάτι από Κίνα. Παίζουν απίστευτες συσκευές σε αυτό το φάσμα και για όλα τα πορτοφόλια. Συσκευές που δεν πρόκειται να βρείτε αντίστοιχες στην Ελλάδα σε τέτοιο κοστολόγιο. - Αν όμως πιάνετε την 300άρα και πάνω τότε είναι καλύτερα να επιλέξετε μια από τις σχετικά λίγες (αλλά καλές) επιλογές από Ελλάδα. Δεν θέλω να ακούω αστειότητες ότι δεν είναι καλό το Ζ2 ή το G3 ή το 930. 4
leo06 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Το Mi4 είναι χειρότερο τόσο από κινητά όπως το Z2 όσο και από αδέρφια κινέζικα της κατηγορίας όπως το Huawei Honor 6 που κοστίζει περί τα 260 ευρώ και έχει πάνω του της Παναγιάς τα μάτια από ότι χρειάζεσαι. Εκεί που κερδίζει το Mi4 είναι στη rom που φοράει καθώς υπάρχει κανονική ελληνική κοινότητα καθώς και κανονική ελληνική rom και στο γεγονός ότι λόγο κάρτας γραφικών στο SOC τρέχει καλύτερα τα παιχνίδια αν σε ενδιαφέρει αυτό το πράγμα. Επίσης κάτι που είναι ποιο πολύ ψυχολογικό παρά ουσιαστικό είναι ότι το Mi4 είναι ναυαρχίδα χωρίς να διαθέτει 4G. Οπως και να το κάνουμε όταν σκας 300άρα και πάνω για μια high end συσκευή εεεεεε πως να το κάνουμε, το θέλεις και αυτό στο πακέτο. οχι φίλε μου το honor 6 δεν είναι καλύτερο,μπορεί για όσους τους ενδιαφέρει το 4g και η δεύτερη sim να είναι ενα συν αλλά συνολικά δεν είναι καλύτερο από το mi4
ikaruga24 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 οχι φίλε μου το honor 6 δεν είναι καλύτερο,μπορεί για όσους τους ενδιαφέρει το 4g και η δεύτερη sim να είναι ενα συν αλλά συνολικά δεν είναι καλύτερο από το mi4 Σαφώς και είναι καλύτερο σαν συσκευή. Σου προσφέρει πολλά περισσότερα. - 4G - dual sim, dual active (δεν ξέρω άλλη συσκευή που να είναι active και στις δύο sim) - micro SD slot - radio - κοστίζει 50 ευρώ λιγότερο - έχει τσιπάκι ήχου για καλύτερα αποτελέσματα με ακουστικά έστω και αν είναι Mid-range κατηγορίας τη στιγμή που το Mi4 δεν έχει Ποιοτικά σε ότι αφορά την κατασκευή το Mi4 είναι εξαιρετικό αλλά όχι ότι το honor 6 είναι κακό. Το γυαλί δεν το λες κακή ποιότητα κατασκευής. Ναι δεν έχει μέταλλο στην κατασκευή του αλλά δεν χάνει κάπου ουσιαστικά. 1
maddoctor Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Προσωπικά μετά από τρία τηλέφωνα μπρος πίσω γυαλί (iphone 4, nexus 4 και z3) ποτέ δεν χρειάστηκα προστασία οθόνης. Παντα στην τσέπη με τα κλειδιά και κερματα το τηλέφωνο... Αδυνατώ να καταλάβω τη μανία του να βάλεις ζελατίνα στην οθόνη. Και για να επιστρέψουμε στο θέμα. Με διαφορά τιμής 10 και 20€ είναι ηλιθιο να θες να μπλέξεις με εισαγωγή από Κίνα όταν έχεις αντίστοιχες προτάσεις στην ελληνική αγορά. Ένα δεν ξέρεις αν θα φτάσει το δέμα. 7 παραγγελίες έχω κάνει, από γνωστά καταστήματα και aliexpress, οι τρεις δεν ήρθαν ποτέ. Λεφτά δεν έχασα, χρόνο έχασα να περιμένω δύο μήνες αν έρθει το πακέτο. Το να κάνει 20 μέρες να έρθει αποτελεί εξαίρεση του κανόνα. Τουλάχιστον μήνα, και αυτό αν είσαι τυχερός. Και απόδειξη αυτού τα thread στις προσφορές για τα διάφορα αξεσουάρ xiaomi που παίζουν στα 10-20$. Το να πάρεις μια συσκευή 20€,προφανως και δεν είναι λύση αν σου βγάλει πρόβλημα η συσκευή. Δεν πληρώνεις 300€, να περιμένεις έναν μήνα να έρθει, και άλλους δύο πήγαινε Ελα αν βγάλει ελάττωμα. Μέχρι να σου έρθει θα έχει βγει καινούριο μοντέλο... Πάντως για κάποιον που αντιμάχεται τόσο πολύ τις αγορές από Κίνα, βλέπω έχεις κάνει αρκετές.....
leo06 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Σαφώς και είναι καλύτερο σαν συσκευή. Σου προσφέρει πολλά περισσότερα. - 4G - dual sim, dual active (δεν ξέρω άλλη συσκευή που να είναι active και στις δύο sim) - micro SD slot - radio - κοστίζει 50 ευρώ λιγότερο - έχει τσιπάκι ήχου για καλύτερα αποτελέσματα με ακουστικά έστω και αν είναι Mid-range κατηγορίας τη στιγμή που το Mi4 δεν έχει Ποιοτικά σε ότι αφορά την κατασκευή το Mi4 είναι εξαιρετικό αλλά όχι ότι το honor 6 είναι κακό. Το γυαλί δεν το λες κακή ποιότητα κατασκευής. Ναι δεν έχει μέταλλο στην κατασκευή του αλλά δεν χάνει κάπου ουσιαστικά. δεν έχει γυαλί πίσω,πλαστικό είναι και μπορεί να σου προσφέρει όλα αυτά αλλά σε cpu και gpu είναι χειρότερο
ikaruga24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 δεν έχει γυαλί πίσω,πλαστικό είναι και μπορεί να σου προσφέρει όλα αυτά αλλά σε cpu και gpu είναι χειρότερο Σου έχει μέσα στο πακέτο 2 tempered glass για μπρος και πίσω οπότε μια χαρά γυαλί είναι. CPU δεν είναι χειρότερο (ισάξιο και καλύτερο σε ορισμένα θέματα όπως GPS), μόνο GPU. Ασε μη το ψάχνεις πολύ, το Honor 6 είναι αρκετά πάνω από το Mi4 σε 8/10 περιπτώσεις. Το μόνο πράγμα που έχει να λέει το Mi4 υπέρ του είναι η GPU και το μέταλλο περιμετρικά. Δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα με αυτήν την συσκευή.
StigmaX Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως για κάποιον που αντιμάχεται τόσο πολύ τις αγορές από Κίνα, βλέπω έχεις κάνει αρκετές..... Αγορές πολλές, από σοβρακοφανελες μέχρι στόμα θαλάσσης. Το θέμα είναι πως άλλο να αγοράσεις μποξερακια από την Κίνα, που και δύο μήνες να κάνει να έρθει στα & & σου, και άλλο τηλέφωνο 300 και 400€ χωρίς εγγύηση... 2
chios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Το χωρίς εγγύηση που κολλάει; μια χαρά εγγύηση έχουν τα κινέζικα άσε που το xiaomi δεν πρόκειται να έχει πρόβλημα να χρειάζεται χρήση εγγύησης. Αλλά για να είμαι ειλικρινής και εγώ δεν θα έδινα πάνω από 200-250€ για αγορά κινητού από Κίνα. Τα κινεζικα είναι για αυτούς που θέλουν φθηνό και γρήγορο τηλέφωνο, που δύσκολα βρίσκεις Ελλάδα.
leo06 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Σου έχει μέσα στο πακέτο 2 tempered glass για μπρος και πίσω οπότε μια χαρά γυαλί είναι. CPU δεν είναι χειρότερο (ισάξιο και καλύτερο σε ορισμένα θέματα όπως GPS), μόνο GPU. Ασε μη το ψάχνεις πολύ, το Honor 6 είναι αρκετά πάνω από το Mi4 σε 8/10 περιπτώσεις. Το μόνο πράγμα που έχει να λέει το Mi4 υπέρ του είναι η GPU και το μέταλλο περιμετρικά. Δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα με αυτήν την συσκευή. δεν είναι tempered glass αυτά που έχει βάλει η huawei εκτός και αν αναφέρεσαι σε κάποιο κατάστημα που τα έχει βάλει σαν δώρο
maddoctor Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως αναφορικά με το Mi4, ανέβασα σήμερα ένα θέμα στο ελληνικό MIUI, για όποιον θέλει να το διαβάσει.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 δεν είναι tempered glass αυτά που έχει βάλει η huawei εκτός και αν αναφέρεσαι σε κάποιο κατάστημα που τα έχει βάλει σαν δώρο Μέσα στο κουτί περιέχει δυο tempered glass από την ίδια την Huawei καθώς τα πλαστικά/τζάμια του ίδιου του τηλεφώνου δεν είναι gorila. Δεν τα βάζει κάποιος πωλητής αυτά, είναι μέσα στο πακέτο. Τέλος πάντων μην προσπαθείς να βγάλεις από τη μύγα ξίγκι προσπαθώντας να βρεις κάτι θετικό υπέρ του Mi4. Τα θετικά ήδη στα είπα. Δεν είναι αρκετά για να προτιμήσεις το Mi4 έναντι του Honor 6 εκτός και αν θέλεις συγκεκριμένα το Mi4 για δικούς σου λόγους. Οπως εγώ προτίμησα το MX4 για δικούς μου λόγους. Βάλε εσύ πρώτα κάτω τι θέλεις και τι πρόκειται να κάνεις με τη συσκευή και μετά ξαναμιλάμε. Η λογική όμως λέει ότι το Mi4 δεν αξίζει τα λεφτά του. Το Honor 6 και ΜΧ4 έχουν πράγματα να τα χαρακτηρίζουν παράδειγμα που έχεις λόγο να κοιτάς για την αγορά τους. Το Mi4 είναι μόνο για παιχνιδάδες και υπάρχουν καλύτερες συσκευές για παιχνίδια (όπως One+ και ZTE Nubia 7 MAX που έχουν 5.5" οθόνη και μέσης κατηγορίας ενισχυτή ήχου όπως και το Honor 6).
leo06 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέσα στο κουτί περιέχει δυο tempered glass από την ίδια την Huawei καθώς τα πλαστικά/τζάμια του ίδιου του τηλεφώνου δεν είναι gorila. Δεν τα βάζει κάποιος πωλητής αυτά, είναι μέσα στο πακέτο. Τέλος πάντων μην προσπαθείς να βγάλεις από τη μύγα ξίγκι προσπαθώντας να βρεις κάτι θετικό υπέρ του Mi4. Τα θετικά ήδη στα είπα. Δεν είναι αρκετά για να προτιμήσεις το Mi4 έναντι του Honor 6 εκτός και αν θέλεις συγκεκριμένα το Mi4 για δικούς σου λόγους. Οπως εγώ προτίμησα το MX4 για δικούς μου λόγους. Βάλε εσύ πρώτα κάτω τι θέλεις και τι πρόκειται να κάνεις με τη συσκευή και μετά ξαναμιλάμε. Η λογική όμως λέει ότι το Mi4 δεν αξίζει τα λεφτά του. Το Honor 6 και ΜΧ4 έχουν πράγματα να τα χαρακτηρίζουν παράδειγμα που έχεις λόγο να κοιτάς για την αγορά τους. Το Mi4 είναι μόνο για παιχνιδάδες και υπάρχουν καλύτερες συσκευές για παιχνίδια (όπως One+ και ZTE Nubia 7 MAX που έχουν 5.5" οθόνη και μέσης κατηγορίας ενισχυτή ήχου όπως και το Honor 6). το έχεις το honor 6?επειδή εγώ το είχα για 2 μήνες ΔΕΝ έχει tempered glass στην συσκευασία από την huawei,απλά screen protectors είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα