Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου την έχει βαρέσει και αυτές τις μέρες χτυπάω τα βράδια καθημερινά junk (και συγκεκριμενα αρμυρα, οχι νουτελες κλπ.) και ξεπλενω με αλκοολ (μπιρες, οχι κατι εξτριμ)

Ξέρω ότι θα επανέλθω συντομα στην ισορροπημενη διατροφη μου, οπότε του δίνω και καταλαβαίνει.

Ωρες ώρες βεβαια με πιάνουν οι τύψεις για τα σκουπίδια που γεμίζω τον οργανισμό μου και ίσως δεν μπορεσω να αποβάλλω (χρωστικές, χοληστερίνες κλπ)

Υπάρχουν κάποια junk που ειναι λιγο μια ιδεα καλύτερα από άλλα;

Ας πουμε στο δίλημμα τυρογαριδακι ή τσιψ ραφφλες, δεν εχω καποια απαντηση.

Πίτσα κατεψυγμενη απο lidl, ή χαμπουργκερ;

(μη μου απαντησει κανεις "φαε μπροκολα" γιατι αυτο κανω τις υπολοιπες 350 μερες το χρονο, επισης γυμναζομαι.... απλα για λιγο ειπα να κανω ενα αυτοκαταστροφικο διαλειμμα...)

Υ.Γ. ναι ειμαι depressed

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα σου πω εγώ τι κανω...παω πχ μακ ντοναλτνς, τρώω 1 μεγάλο μπεργκερ σε μενού αλλά θα βάλω κόλα λαιτ αντί για την κανονική (γλυτώνω 300 θερμίδες) και αντι για πατάτες τηγανιτές θα προτιμήσω σαλάτα σεζαρς (γλυτώνω άλλες τόσες θερμιδες και λιπη) οπότε και τρωω junk και δεν επιβαρινομαι τόσο πολυ αρα WIN-WIN κατασταση

επισης αν θελω να γλυτωσω κατι ακομα δεν βαζω εχτρα σαλτσες ή βαζω μονο μουσταρδα που ως γνωστων δεν εχει θερμιδες (σε αντιθεση με κετσαπ, σως μπαρμπεκιου κλπ)

• Like 1
Δημοσ.

Και γω θα μουν depressed αν έτρωγα μπρόκολο 350 μέρες το χρόνο. 

Τα ημίμετρα είναι μαλακίες, δε τρως junk για τη διατροφική τους αξία, αλλά για την κάβλα τη γεύση τους. Αν είναι να φάω μπέργκερ θέλα να έχει τηγανητές πατάτες και όταν θέλω να φάω μαρουλοσαλάτα με κοτόπουλο, φτιάχνω σίζαρς... 

ΥΓ Πως την πίνετε την κανονική κοκακόλα; Μόνο diet.-

• Like 4
Δημοσ.

ΥΓ Πως την πίνετε την κοκακόλα; Μόνο νερό.-

• Like 9
Δημοσ.

1 γύρος 400 εως και 700 θερμίδες ανάλογα το μέγεθος,σως κτλ,μια πίτσα με μερικά αλλαντικά 2000+Χάμπουργκερ 300-500 ανάλογα τι θα βάλεις,κλαμπ σαντουιτς 900,καλαμάκι χοιρινό 180-200,σουβλάκι κοτόπουλο 130.

Γενικά προτίμησε κοτόπουλο,λίγο λάδι και το βασικότερο λίγη έως καθόλου σως(μόνο η σως μπορεί να έχει έως 150 θερμίδες).

• Like 2
Δημοσ.

Τα ημίμετρα είναι μαλακίες, δε τρως junk για τη διατροφική τους αξία, αλλά για την κάβλα τη γεύση τους. Αν είναι να φάω μπέργκερ θέλα να έχει τηγανητές πατάτες και όταν θέλω να φάω μαρουλοσαλάτα με κοτόπουλο, φτιάχνω σίζαρς... 

υπαρχει η περιπωση λογο ελειψης χρονου να πρεπει να τρως συχνα εξω, φτηνα και γρηγορα. οποτε δεν ειναι αναγκη  να πρεπει να βαζουμε 10 κιλα, οπότε ναι γινεται junk food και οχι τοσο επιβλαβες

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείς, να του δωσω να καταλαβεις χωρις να υπαρχει αυριο;

Νταξει για το μπροκολο τροπος του λεγειν, βασικα νιωθω ΟΚ με αυτα που τρωω συνηθως. Τωρα ομως που "εκατσα" λιγο ψυχολογικα, προσπαθω (προφανως εσφαλμενα) να αναβαθμισω ψυχολογια με εξτρα λιπη και υδατανθρακες, με τα γνωστα αποτελεσματα 1.προσωρινο χαϊλικι, ειδικα σε συνδυασμο με προβολη σειρων

2.δεν μπορω να παρω ποδια η και μυαλο το επομενο πρωι, και  η σκεψη μου ειναι

tumblr_maw5rrWXYc1qery84.jpg

θα σου πω εγώ τι κανω...παω πχ μακ ντοναλτνς, τρώω 1 μεγάλο μπεργκερ σε μενού αλλά θα βάλω κόλα λαιτ αντί για την κανονική (γλυτώνω 300 θερμίδες) και αντι για πατάτες τηγανιτές θα προτιμήσω σαλάτα σεζαρς (γλυτώνω άλλες τόσες θερμιδες και λιπη) οπότε και τρωω junk και δεν επιβαρινομαι τόσο πολυ αρα WIN-WIN κατασταση

επισης αν θελω να γλυτωσω κατι ακομα δεν βαζω εχτρα σαλτσες ή βαζω μονο μουσταρδα που ως γνωστων δεν εχει θερμιδες (σε αντιθεση με κετσαπ, σως μπαρμπεκιου κλπ)

Σιγα μην τραβηχτω να βρω μακντοναλντς. Στου οτινανογλου τρωω.

Καλο αυτο με τη μουσταρδα γιατι ειναι η σως που προτιμω σχεδον παντα.

ΥΓ Πως την πίνετε την κοκακόλα; Μόνο νερό.-

Συμφωνω, τα αναψυκτικα ποτε δεν ηταν του γουστου μου

1 γύρος 400 εως και 700 θερμίδες ανάλογα το μέγεθος,σως κτλ,μια πίτσα με μερικά αλλαντικά 2000+Χάμπουργκερ 300-500 ανάλογα τι θα βάλεις,κλαμπ σαντουιτς 900,καλαμάκι χοιρινό 180-200,σουβλάκι κοτόπουλο 130.

Γενικά προτίμησε κοτόπουλο,λίγο λάδι και το βασικότερο λίγη έως καθόλου σως(μόνο η σως μπορεί να έχει έως 150 θερμίδες).

Σωστος. 

Δημοσ.

Εγω θα σας γραψω το παρακατω αν θελετε κρατηστε την συμβουλη, μην τρωτε απ 'εξω οτι ναι χωρις μετρο γιατι κανενας οργανισμος δεν τα αντεχει.

Καλο ειναι να σταματησετε να τρωτε απ 'εξω φαγητο που ξερετε οτι δεν ειναι καλο και αρχιστε να τρωτε στο σπιτι, αν ειστε σπιτι πχ και πεινατε και λετε να παραγγειλετε απ'εξω καλο ειναι να πατε να μαγειρεψετε κατι και να φατε για να σας φυγει αυτη η επιθυμια. Αν δεν μπορεσετε παραγγειλετε χωρις μπαχαρικα το φαγητο σας εξτρα, αλατια, λαδια, σαλτσες.

Στην δουλεια προτιμηστε να φερνετε απο το σπιτι οσοι μπορουν αλλιως παρτε απ εξω κατι περισσοτερο υγιεινο.

Μετα το "junk φαγητο" πολυ ξεπλενουν με αλκοολ και τσιγαρο καπακι, σταματηστε το οσο ειναι νωρις η ελατωστε το. Φανταζει δυσκολο εως ακατορθωτο για μερικους αλλα σκεφτειτε τι καλο θα σας κανει.

Αυτα τα λιγα

• Like 2
Δημοσ.

Σε τετοια φαση ειμαι 365 μερες το χρονο. Δε νιωθω τυψεις. Ισα ισα :D

Επισης προτιμω μπεργκερ απ τις κατεψυγμενες αθλιες πιτσες του λιντλ

Δημοσ.

Πάντως άποψη μου και τακτική μου είναι ο περιορισμός του junk food(1 φορά τον μήνα) αλλά όταν το τρως να το ευχαριστιέσαι.Κάθε 20 του μήνα θα ξεσκιστώ....σκεπαστή,αράβικες κτλ.Επίσης, το να το φτιάξεις σπίτι αν έχεις όρεξη,χρόνο είναι απείρως προτιμότερο μιας και γνωρίζεις τι μπαίνει μέσα.

• Like 1
Δημοσ.

εγω γενικα τρωω ολο μλκς αλλα αυτο τον καιρο θελω σαν πρεζονι μπεργκερς και πατατες με μπεικον και τσενταρ αλλα πολυ τσενταρ μα παρα πολυ!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...