Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ψαχνω το κομματι απο το 6:20  και μετα απο αυτο εδω το κλασμενο βιντεο

http://www.whosampled.com/sample/31287/N%C3%A2diya-Si-Loin-De-Vous-Vangelis-Pulstar/

H πλακα ειναι πως ηξερα το Si Loin De Vous και νομιζα πως ηταν το αυθεντικο. Αλλα με λιγο ψαξιμο κατεληξα :)

Enjoy!

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ και κανα μήνα παίζει ένα γαλλικό κομμάτι ο 89 rainbow. Γυναικεία φωνητικά, ποπ-ροκ και κάποια στιγμή στο ρεφρέν λέει ντος-ντος-ντος-ντος και στο ιδιο στυλ αργότερα βολ-βολ-βολ-βολ. 

Δεν μπορώ να δώσω παραπάνω στοιχεία γιατί δεν ξέρω γρι γαλλικά :(

Δημοσ.

Εδώ και κανα μήνα παίζει ένα γαλλικό κομμάτι ο 89 rainbow. Γυναικεία φωνητικά, ποπ-ροκ και κάποια στιγμή στο ρεφρέν λέει ντος-ντος-ντος-ντος και στο ιδιο στυλ αργότερα βολ-βολ-βολ-βολ. 

Δεν μπορώ να δώσω παραπάνω στοιχεία γιατί δεν ξέρω γρι γαλλικά :(

Αν και αργοπορημένα, αυτό είναι το τραγούδι Γιάννη:

Δημοσ.

Έχω ακούσει ένα κομμάτι στον Real fm, πολύ μελωδικό, τραγουδάει άντρας και η φωνή του θυμίζει λίγο σαν να τραγουδάει όπερα. Μερικά λόγια που πρόλαβα..you brought your life, i want you leave, my thoughts of love. Λέει πολλές φορές το i want you leave. Υπάρχει πιθανότητα το συγκρότημα να είναι ελληνικό.

Ευχαριστώ! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς το τραγούδι που παίζει στο 1:09-1:23 ;;

Edit: Βρεθηκε τελικά.

Επεξ/σία από vk13
Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα.

2 κομμάτια ψάχνω, RNB και τα 2, πολύ εμπορικά, ειδικά σε μαγαζιά, ( βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι και παλιά)

1ο: Θυμάμαι ότι επαναλαμβάνει την λέξη bublebee, buble,buble,buble, bublebee.

2o: Επαναλαμβάνει την λέξη 'gasparo' 'gasparo'

Ελπίζω να βγάλουμ εάκρη.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλημερίζω. Ξέρει κανείς το τραγούδι από την διαφήμιση του νέου πανίσχυρου μικρού του Skip που παίζει τώρα (δυστυχώς δεν την βρίσκω πουθενά να κάνω link); Κάτι με now και forever πρέπει να παίζει αλλά είναι τόσο μικρή η διάρκεια χωρίς voiceover που δεν προλαβαίνω να το «τσιμπήσω» καλά...

Δημοσ.

Ψαχνω ενα κομματι που παιζει συνεχεια στον mad radio. Δεν θυμαμαι καθολου στιχο μονο οτι τραγουδαει γυναικεια φωνη ψιλοποπακι και επαναλαμβανει συνεχεια "...taking care of you..." η καπως ετσι. Στο mad το εχω ακουσει πανω απο 15 φορες αλλα παντα οδηγω και δεν μπορω να δωσω περισσοτερη σημασια.ευχαριστω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...