Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πω πω cristina εισαι το κατι αλλο!!!!! μου εχουν δωσει καποια cd με τραγουδια που δεν εχουν τιτλους, ετσι πιστευω οτι θα ειμαι καλη "πελατισσα" εδω :grin:

σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!

εχω να κανω και μια προταση. να κανουμε post ολοι ενα top20-30 των καλητερων τραγουδιων ολων των εποχων ετσι θα μαζεψουμε πιστευω εδω οτι το καλητερο!!

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Άκουσα ένα Rock κομμάτι... το οποίο στην αρχή έχει μια εισαγωγή που μιλάει (τραγουδάει) μια γυναίκα κάπως χαμηλά και μετά αρχίζει το ωραίο, ένα ρεφραίν που κάτι σαν να λέει: << Let me go out...aa....Let me go out >> κάπως έτσι , ξέρει κανείς πιο είναι? παίζεται πολύ σε σταθμούς..

violent femmes - blister in the sun

με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω αντιληφθει γυναικεία φωνητικά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
paidia stin sillogi airplay tou compact disclub paizei sto telos tis diafimisis ena kommati pou pai kapos etsi "baby you are right"(?)

mipos to exi anagnorisi kanis??

Eιναι το Ringside - Tired of Being Sorry..:-D Αν δεν κανω λαθο! πρεπει αυτο ν ειναι το τελευταιο.. ωραιο τραγουδακι

Δημοσ.

80s κιθαριστικό popάκι, θυμίζει "99 Red Baloons" περίπου, και λίγο pretenders, γυναικεία φωνητικά, πολύ γνωστό. Το άκουσα τις προάλλες έξω και το θυμήθηκα. Το μόνο που θυμάμαι από λόγια είναι ένα χαρακτηριστικό "Οο εε ο" που λέει μετά από κάθε πρόταση.

Θυμίζει σε κανένα κάτι, έστω και με αυτή την ελλιπέστατη περιγραφή?

Δημοσ.

Γεια χαρά σ'όλους! Θα σας συγχίσω κάπως μ' αυτό που ψάχνω..

Ακούστηκε στην εκπομπή ' Μπουκιά και συγχώριο' με το Μαμαλάκη, όταν επισκέφτηκε την Μαλαισία. Προς το τέλος της εκπομπής βρίσκεται σε μια παραλία και εκεί ακούγεται ένα πολύ ομορφο, απαλό τραγούδι, μετά ξεκινά κάποιο άλλο του Bob sinclair νομίζω.

Μήπως έτυχε κανείς να δει το επεισόδιο εκείνο και να θυμάται το απαλό τραγουδάκι ???? :confused: :confused:

Δημοσ.

Γεια σας παιδια..:-D ψαχνω πως λεγεται το συγκροτημα η ο τραγουδιστης που τραγουδαει το Αmazed. στιχοι:"Εvery little thing that u do, baby im amazed by u.." OXI οι Lonestar:neutral: Θελω τν προσφατη εκτελεση που ακουγεται συχνα στο ραδιοφωνο... please!!

Δημοσ.
poio einai ayto (se galliko tango mou paei) exei diaskeuastei kai sta ellinika...

sry gia poiotita ixou

sample 441KB edo http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=6FCC3ABC0E22AFDC

Η 1η εκτέλεση είναι του Ιταλού Toto Cutugno και λέγεται «Africa».

Το τραγούδι έγινε πολύ γνωστό από τον Joe Dassin και ο γαλλικός τίτλος του είναι «L' Ete Indien».

Στα Ελληνικά είχε διασκευαστεί από τον Δάκη με τίτλο «Όνειρα», κάπου στα 80ς, προφανώς επηρεασμένο από την γαλλική εκτέλεση που το ρεφρέν του ξεκινούσε κάπως έτσι: «On ira...».

Η εκτέλεση του sample σου μάλλον είναι αρκετά πρόσφατη, μου φάνηκε κάπως beatάτη και δεν τη γνωρίζω.

Δημοσ.

Kalhspera se olous,psaxnw na brw ena song to opoio mesa se stixous leei nomizw dhl. "you can be away from outside.....-bebaia arxika sthn agglikh dialekto oi sugkekrimenoi stixoi den mu lene kai polla alla nomizw oti auto akouw..."sthn arxh nomiza oti elege you and me!einai beataki kai prepei na'nai twrino (kai edw nomizw:P)

Δημοσ.
Kalhspera se olous,psaxnw na brw ena song to opoio mesa se stixous leei nomizw dhl. "you can be away from outside.....-bebaia arxika sthn agglikh dialekto oi sugkekrimenoi stixoi den mu lene kai polla alla nomizw oti auto akouw..."sthn arxh nomiza oti elege you and me!einai beataki kai prepei na'nai twrino (kai edw nomizw:P)

Για δοκίμασε Skye - Love Show ( Tom Novy's Club Mix )

Δημοσ.

an tuxon se bohthaw (to kommati to katebazw pisteuw na einai auto),autous tous stixous pou leei tous anaferei sunexeia paizei kai sto telos arxizei pali me you!den eimai sigouros...alla ap'oso prospathhsa na akousw auto akouga!

TNx anuway

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...