Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

psaxnw tou Dionisiou ena palio tragoudi me titlo ENA LEPTO PERIPTERA BOYLIAZEI STA VATHIA NERA TO TELEFTEO MOY TO PLIO klp klp...

opios to exei parakalw polu as mou stilei ena pm. ;)

efxaristw polu

Δημοσ.
ξερει κανεις ποια λεει την διασκευη του the eye of the tiger? sorry an εχει αναφερθει...ευχαριστω

το έχουν πει πολλές φορες...

Amel Bent - Eye of the tiger

Δημοσ.

Γειά σας,

ψάχνω ένα τραγούδι που λέγεται with or without you όχι όμως των U2.Ακούγεται σε μία διαφήμιση του compact disc club και το άλμπουμ λέγεται νομίζω whispers.στο site του compact έχω ψάξει ωστόσο δεν κατάφερα να βρώ ποιός το ερμηνεύει έτσι ώστε να κατεβάσω αυτή την έκδοση.Άν κάποιος μπορεί να βοηθήσει,θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλημέρα, ψάχνω ένα τραγουδάκι απ' το οποιο ξέρω μονο τι μουσική. Έχω συνθέσει τι βασική μελωδία σε πρόγραμμα μουσικής. Μπορεί κάποιος να μου πει αν το αναγνωρίζει ποιο κομμάτι είναι: check the link please->

http://rapidshare.com/files/53684529/remix.mp3.html

Δημοσ.
Καλημέρα, ψάχνω ένα τραγουδάκι απ' το οποιο ξέρω μονο τι μουσική. Έχω συνθέσει τι βασική μελωδία σε πρόγραμμα μουσικής. Μπορεί κάποιος να μου πει αν το αναγνωρίζει ποιο κομμάτι είναι: check the link please->

http://rapidshare.com/files/53684529/remix.mp3.html

Έχω μια υποψία ότι το κομμάτι που ψάχνεις ίσως είναι το Clutch από Shea Seger...

Τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση μου δίνει το σαμπλάκι που έφτιαξες.

Τσέκαρε το anyway!:-D

Δημοσ.
Γειά σας,

ψάχνω ένα τραγούδι που λέγεται with or without you όχι όμως των U2.Ακούγεται σε μία διαφήμιση του compact disc club και το άλμπουμ λέγεται νομίζω whispers.στο site του compact έχω ψάξει ωστόσο δεν κατάφερα να βρώ ποιός το ερμηνεύει έτσι ώστε να κατεβάσω αυτή την έκδοση.Άν κάποιος μπορεί να βοηθήσει,θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μάλλον θέλεις το «With Or Without You» των Ελλήνων C:Real. blink.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...