pakoulis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Τα βιντεάκια είναι: @xpapias Ice MC - Easy @glaza DJ Dee - This is something special for you
xpapias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Τα βιντεάκια είναι: @xpapias Ice MC - Easy Αυτό είναι! Σ'ευχαριστώ!
red7genius Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 ξερει κανεις ποια λεει την διασκευη του the eye of the tiger? sorry an εχει αναφερθει...ευχαριστω
ababapanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 psaxnw tou Dionisiou ena palio tragoudi me titlo ENA LEPTO PERIPTERA BOYLIAZEI STA VATHIA NERA TO TELEFTEO MOY TO PLIO klp klp... opios to exei parakalw polu as mou stilei ena pm. efxaristw polu
dity Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 ξερει κανεις ποια λεει την διασκευη του the eye of the tiger? sorry an εχει αναφερθει...ευχαριστω το έχουν πει πολλές φορες... Amel Bent - Eye of the tiger
kage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 http://rapidshare.com/files/53377281/Desktop.rar.html
panagpom Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 re paidia kseretai poios leei to ''pou phge pou paei'' to exei h lena papadopoulou sto live ths alla thelw na vrw thn prwth ektelesh....opoios kserei as voithisei...eyxaristw...
red7genius Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 το έχουν πει πολλές φορες...Amel Bent - Eye of the tiger ευχαριστω πολυ
Tracer27 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Γειά σας, ψάχνω ένα τραγούδι που λέγεται with or without you όχι όμως των U2.Ακούγεται σε μία διαφήμιση του compact disc club και το άλμπουμ λέγεται νομίζω whispers.στο site του compact έχω ψάξει ωστόσο δεν κατάφερα να βρώ ποιός το ερμηνεύει έτσι ώστε να κατεβάσω αυτή την έκδοση.Άν κάποιος μπορεί να βοηθήσει,θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
v-tidus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Χμμ, ίσως ψάχνεις την πολύ καλή εκτέλεση από Keane, πραγματικά πάει το τραγούδι σε άλλη διάσταση.
Wicked06 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα, ψάχνω ένα τραγουδάκι απ' το οποιο ξέρω μονο τι μουσική. Έχω συνθέσει τι βασική μελωδία σε πρόγραμμα μουσικής. Μπορεί κάποιος να μου πει αν το αναγνωρίζει ποιο κομμάτι είναι: check the link please-> http://rapidshare.com/files/53684529/remix.mp3.html
republican Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα, ψάχνω ένα τραγουδάκι απ' το οποιο ξέρω μονο τι μουσική. Έχω συνθέσει τι βασική μελωδία σε πρόγραμμα μουσικής. Μπορεί κάποιος να μου πει αν το αναγνωρίζει ποιο κομμάτι είναι: check the link please-> http://rapidshare.com/files/53684529/remix.mp3.html Έχω μια υποψία ότι το κομμάτι που ψάχνεις ίσως είναι το Clutch από Shea Seger... Τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση μου δίνει το σαμπλάκι που έφτιαξες. Τσέκαρε το anyway!
Cristina Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Γειά σας, ψάχνω ένα τραγούδι που λέγεται with or without you όχι όμως των U2.Ακούγεται σε μία διαφήμιση του compact disc club και το άλμπουμ λέγεται νομίζω whispers.στο site του compact έχω ψάξει ωστόσο δεν κατάφερα να βρώ ποιός το ερμηνεύει έτσι ώστε να κατεβάσω αυτή την έκδοση.Άν κάποιος μπορεί να βοηθήσει,θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μάλλον θέλεις το «With Or Without You» των Ελλήνων C:Real.
Tracer27 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστώ πολύ Cristina.Είσαι απίθανη.Ευχαριστώ και πάλι
alt10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ξερετε πως λεγοταν το τραγουδι που τραγουδισε ο μαρτακης στο eurosong που ειναι καπως from suvenrs to....
Προτεινόμενες αναρτήσεις