Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
hi θελω να ξαναρωτησω για αυτοτοκαινουργιο dance τραγουδι που ακουγετε στα club τωρα τελευταια και θυμιζει συνθημα κατα του ολυμπιακου που ακουγονταν στα γηπεδα η μουσικη του

ειναι ορχιστρικο με χαρακτιριστικη μελωδια εκτοσ απο μπιτ που μοιαζει με τρομπετακαι καποια στιγμη μονο μια αντρικι φωνη λεει κατι που μου ακουγετε σαν "jenga".ειναι γνωστο μπιτακι οποιοσ εχει οποιαδηποτε ιδεα ας την ριξει το ψαχνω καιρο ευχαριστω

Μήπως λες το Huseyin Karaday Vs. Dj Funky - Ciao Bella ;

Έχει τη μουσική συνθήματος γηπέδου,αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ σύνθημα μ'αυτήν τη μουσική που να...τα λέει ένα χεράκι στους γαύρους.

Για την ακρίβεια το ξέρω σε σύνθημα της ΑΕΚ. :-)

Δημοσ.
Μήπως λες το Huseyin Karaday Vs. Dj Funky - Ciao Bella ;

Έχει τη μουσική συνθήματος γηπέδου,αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ σύνθημα μ'αυτήν τη μουσική που να...τα λέει ένα χεράκι στους γαύρους.

Για την ακρίβεια το ξέρω σε σύνθημα της ΑΕΚ. :-)

οπως και να εχει επεσες απολυτως μεσα.αυτο εψαχνα ευχαριστω παρα πολυ

Δημοσ.
αν μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω δυο ιταλικα τραγουδια δεν ξερω αν ειναι

σωστοι οι τιτλοι των τραγουδιων

AMORE AMORE παλιο τραγουδι μαλλον ντουετο

LA PRIMA VOLTA FERRO ντουετο παλιο τραγουδι

Ίσως το πρώτο να είναι

Amore από Ricardo Cocciante

Δημοσ.

Μηπως γνωριζετε μια εκδοση του "Still Dre" πολυ πιο αργη απο την original και μαλλον με αλλον στα φωνητικα? (Οχι τον Dre)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

ψάχνω ένα τραγούδι εδώ και περίπου 2 βδομάδες, προσπάθησα 2 φορές να το ηχογραφήσω μέσω κινητού αλλά η ποιότητα είναι χάλια. Μεταξύ άλλων οι στίχοι του πάνε περίπου:

are you ready to play the game

ready to lose it all

sure you want to play???

Παιδιά μια χείρα βοηθείας, έχω χάσει τον ύπνο μου αφού το άσμα με τρελαίνει.

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους,

ψάχνω ένα τραγούδι εδώ και περίπου 2 βδομάδες, προσπάθησα 2 φορές να το ηχογραφήσω μέσω κινητού αλλά η ποιότητα είναι χάλια. Μεταξύ άλλων οι στίχοι του πάνε περίπου:

are you ready to play the game

ready to lose it all

sure you want to play???

Παιδιά μια χείρα βοηθείας, έχω χάσει τον ύπνο μου αφού το άσμα με τρελαίνει.

«Kwan - Tainted Love» blink.gif

http://www.youtube.com/watch?v=8avMdrPQcqg

Δημοσ.

Kαλησπερα!!Εδω και καιρο ακουω στο ραδιοφωνο(σημερα το ακουσα και στον Village) ενα τραγουδι (γρηγορο,ποπ) που στο ρεφρεν λεει πολλες φορες "I don't wanna be in love".Το'ψαξα και στο Google αλλα δεν βρηκα κατι..Οποιος ξερει κατι..

Ευχαριστω εκ των προτερων! :-)

Δημοσ.
Kαλησπερα!!Εδω και καιρο ακουω στο ραδιοφωνο(σημερα το ακουσα και στον Village) ενα τραγουδι (γρηγορο,ποπ) που στο ρεφρεν λεει πολλες φορες "I don't wanna be in love".Το'ψαξα και στο Google αλλα δεν βρηκα κατι..Οποιος ξερει κατι..

Ευχαριστω εκ των προτερων! :-)

Μηπως ειναι αυτο http://www.youtube.com/watch?v=r_mhpRz0liA?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...