Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω ένα κομμάτι που πάει κάπως έτσι...club πράμα, μόνο μουσική και ακούγεται σαν soft καμπάνα...παίζει συνέχεια το ίδιο riff. (ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω σε guitar pro)

Δημοσ.

Λοιπόν είναι ενα τραγούδι το οποίο δε ξέρω τον τίτλο αλλα στο ρεφρεν σε καποια φάση οι στίχοι είναι:

"How we can dance when....

How do we sleep when our hands are burning"

Θέλω να βρω τον τιτλο οποιος μπορει να βοηθήσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ψαχνω ενα τραγουδι ( νομιζω λεγετε forever together κ τ παιζει στο village) αλλα δεν ξερω καλλιτεχνη κ δεν τ βρισκω πουθενα! καποιοι στιχοι λενε ''baby baby tell me that you love me.... hold me'' αν το ξερει καποιος plz post! thnx! :D

Επεξ/σία από lefterinho
Δημοσ.
ψαχνω ενα τραγουδι ( νομιζω λεγετε forever together κ τ παιζει στο village) αλλα δεν ξερω καλλιτεχνη κ δεν τ βρισκω πουθενα! καποιοι στιχοι λενε ''baby baby tell me that you love me.... hold me'' αν το ξερει καποιος plz post! thnx! :D

Melissa Etheridge - Like The Way I Do

http://www.greektube.org/content/view/38617/2/

Δημοσ.

Χτες το βραδυ ο ρυθμος εβαλε στο ακυρο ενα γελοιο τραγουδι που πηγανε καπως ετσι :

'Ενας τριχωτος γοριλας....που ρθε απο την αφρική ..κτλπ...(αχαχαχαχαχα)

γνωριζει κανεις περισσοτερα???

Δημοσ.

Ειμαι καινουριος στην παρεα σας κ θα ηθελα την βοηθεια σας. Δεν ξερω αν εχουν ηδη αναφερθει, αλλα ψαχνω τα εξης 2 τραγουδια απο διαφημισεις:

1. Nes Cafe Frappe

2. Aim White Now

Σας ευχαριστω προκαταβολικα1

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!! Μπορεί κανείς να μου πει πως λέγεται ένα τραγουδάκι που οι στίχοι του στο ρεφρέν είναι κάπως έτσι:

«I like the disco lights,

i can feel so free,

so let the chance alright,

put on right on me,

cause' tonight is mine,

i'm gonna dance so while,

cause I'm a disco child»

Το τραγούδι είναι σε club-house ρυθμό. Το ψάχνω πολλές εβδομάδες.. Έχω πατήσει και τους στίχους στο google αλλα δεν μου βγάζει τίποτα... Μήπως ξέρει κανείς ποιο είναι..???::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...