Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το τραγούδι που ευνούχισαν είναι το «Carnival Of Rust» των Poets Of The Fall.

ευχαριστω πολυ πολυ Χριστιναααααα!!!!ασε ναι..το χαλασανε το τραγουδακι...αλλα ετσι οπως το πετυχα στην τυχη κολλησα με το ξενο!!!!μικρο το κακο...σε ευχαριστωω κ παλι!! :-)

Δημοσ.

παιδιά καλησπερα. την παρασκευή το βραδυ έπεξε στο kalua ένα πολυ ωραίο beat κομμάτι με αντρικά φωνητικά οπου λέει For the love of god, for the love of beats

εχει κανεις ιδέα ποιο είναι?

Δημοσ.
ξερει καποιος ποιο ειναι το παρακατω τραγουδι.

σορρυ ειναι πολυ κακη ηχογραφηση και δεν μπορω να καταλαβω στιχους για να το βρω

ευχαριστω

http://rapidshare.com/files/212552850/Voice001.amr.html

«Natasha Bedingfield - Soulmate»

Δημοσ.
Ρε παιδια, ξερετε πως λεγεται ο τιτλος ενος τραγουδιου (ωστε να το αναζητησω) που λεει αν δε κανω λαθος ο Κοτσιρας και ο στιχος περιεχει περιπου:

Εγω να ξερεις θα μαι παντα α ανθρωπος σου

οταν θα νιωσεις οτι ενιωσα κι εγω

το προβλημα μου οταν γινει και δικο σου......

Γιάννης Κότσιρας - Έτσι Κι Αλλιώς

Δημοσ.

Ροκάκι ψιλο-δυνατό και χαρούμενο, που ξεκινάει με ένα γρήγορα επαναλαμβανόμενο "Νο νο νο νο νο..". Τραγουδάει άντρας. Καμία ιδέα;

Δημοσ.

ψαχνω ενα κομματι καινουργιο που ακουγεται στο ραδιοφωνο τελευταια.

Εχει κουπλε γαλλικο ραπ , και ρεφραιν μια φωνη που μοιαζει με τον james blant και τραγουδαει στα αγγλικα.

ευχαριστω

Δημοσ.
παιδιά καλησπερα. την παρασκευή το βραδυ έπεξε στο kalua ένα πολυ ωραίο beat κομμάτι με αντρικά φωνητικά οπου λέει For the love of god, for the love of beats

εχει κανεις ιδέα ποιο είναι?

καποιος για το δικό μου κομματάκι?

Δημοσ.

Ψάχνω ένα τραγουδάκι που άκουσα στο sport-fm και έλεγε: "και σπάω τη γυάλα, και πάω για μπάλα".. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει να το βρω?

Ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...