Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια ψαχνω ενα remix του sweet dreams που ακουγεται το ρεφρεν αλλα μετα μπαινει μια φωνη νομιζω αντρικη ειναι και στην αρχη πρεπει να λεει i know.....οποιοσ ξερει....

Δημοσ.

Ψαχνω ενα τραγουδι, το τραγουδαει αντρας,

"λαικη" φωνη αλλα "μοντερνο" τραγουδι. Πρεπει να ειναι αρκετα γνωστος τραγουδιστης.

σκυλοσουξεδακι ας πουμε.

Το στο ρεφραιν λεει συνεχεια "προκαλεις"...

Δημοσ.

Ψάχνω για ένα τραγούδι που παίζει στο νιτρο τις τελευταίες ημέρες.

γυναίκα τραγουδάει και λέει yama yama ..what im gonna do to love you...

Ευχαριστώ

Δημοσ.
λοιπόν ψάχνω ένα τραγούδι, rock, ξεκινάει με κιθάρα ρυθμική για κάμποση ώρα...μετά αρχίζει και τραγουδάει άντρας με το "here comes the rain/train/pain (η κάτι παρόμοιο) again"...δεν είναι αυτο των eurithmics ε...θυμίζει ramones αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κάτι.

τελικά είναι το Lust for life απο Iggy Pop...

το βρήκα στο music challenge στο fb :shock:

Δημοσ.

Παιδιά, ψάχνω να βρω ένα τραγούδι εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν τα έχω καταφέρει... Είναι παλιό και δεν υπάρχει ούτε στο youtube(!) ως τραγούδι... Έχω βρει μόνο ένα video που το περιέχει..

Λεγεται ''My Cheatin' Ways - Kids Gloves Music''

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=1gU9oYFrNZ4[/ame]

Δημοσ.

Καλησπερα και καλως σας βρεικα στο φορουμ ... ψαχνω ενα τραγουδι σε στυλ οπως το " anacrusan in my mind " η το " Chris Lawyer & Thomy - We gonna feel it "

δηλαδη ειναι μελωδια χωρις λογια και το ακουγα σε ενα club της πολης περιπου το 2004 - 05. γενικα ψαχνω παλια τραγουδια ... οπιος εχει κατι ασ γραψει. ευχαριστω.

Δημοσ.

Για σας παιδια.ειμαι καινουργιος στην παρεα...θα προσπαθησω να βοηθησω και εγω οσο μπορω με τις ερωτησεις σας...

υπαρχει ενα τραγουδι,μαλλον της Αλκιστης Πρωτοψαλτης, που εχει στοιχο (και ξεκινα) ετσι:

βρηκαν τις πορτες ανοιχτες και μπηκαν οι εχθροι μας,σερνουν μισους στις φυλακες και αλλους σε ξερονησια,τους λιγους και καλυτερους θε'να τους φαει το χωμα...

μου αρεσει πολυ αυτο το τραγουδι...σας παρακαλω οποιος το ξερει ας με ενημερωσει!

Ευχαριστω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα. ξέρει κανείς ένα τραγούδι το οποίο παίζεται συχνότατα τα βράδυα (εδώ και αρκετά χρόνια !!), είναι χορευτικό, χωρίς καθόλου λόγια, έχει μόνο ήχο ηλεκτρονικό, μοιάζει λίίίγο με ηλεκτρονικό εκκλησιαστικό όργανο (δε ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω!). γρήγορος αρκετά ρυθμός, ο οποίος σε κάποια σημεία σταματάει και παίζει μόνο η μελωδία. ακούγεται σε όλα τα μπαράκια!ε? ε? ε? πλιζ!!

Επεξ/σία από nefelisoul88
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...