Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιο κομμάτι είναι ρε μάγκες, που έχει ενα αρκετά γνωστό βίντεο με κάτι εξωγήινους/τέρατα που καταστρέφουν μια Ασιάτικη (?) πόλη??

Δημοσ.

Παδιά ψάχνω απεγνωσμένα αυτό το τραγούδι, δεν ξηέρω τίτλο, δεν ξέρω ποιος το τραγουδάει, το μονο που ξέρω είναι αυτοί οι στίχοι

Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα με κάνατε πολ'υ ευτυχισμένη

χχ

you're inside blue, all the world is calling for you,all the small (?) things that you do, you're inside blue in-side blue

Δημοσ.

Παδιά ψάχνω απεγνωσμένα αυτό το τραγούδι, δεν ξηέρω τίτλο, δεν ξέρω ποιος το τραγουδάει, το μονο που ξέρω είναι αυτοί οι στίχοι

Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα με κάνατε πολ'υ ευτυχισμένη

χχ

you're inside blue, all the world is calling for you,all the small (?) things that you do, you're inside blue in-side blue

«Universal Trilogy - Inside Blue» (Θεσσαλονικιώτικη μπάντα)

Δημοσ.

Κανείς δεν το ξέρει αυτό δηλαδή?? :huh:

Ποιο κομμάτι είναι ρε μάγκες, που έχει ενα αρκετά γνωστό βίντεο με κάτι εξωγήινους/τέρατα που καταστρέφουν μια Ασιάτικη (?) πόλη??

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, μήπως κατα τύχη κάποιος γνωρίζει τον τίτλο απο αυτό? "Μα εσύ μωρό μου μου κρατάς μυστικά,δε μου ανοίγεσαι και δεν το ρισκάρεις,έχεις τον άσσο στο μανίκι κρυφά και μπλοφάρεις..."

και επίσης το εξής "Μα η ζωή τα χει μ'άλλον, τα χει μ'άλλον, τα χει μ'αλλον και περνάει μια χαρά..."

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Δημοσ.

μήπως εννοείς αυτό...

http://www.youtube.com/watch?v=pv6vU_olNWQ

Ναι αυτό είναι!!! σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!@/ είμαι σίγουρος ότι είχα ακούσει κ άλλη μία παρόμοια εκδοχή το καλοκαίρι, διαφορετική απ αυτήν. Αλλά το πιο πρόσφατο που άκουσα και αναζητούσα αυτό ήταν ;) να 'σαι καλά. Ελπίζω να βρω και την άλλη!!

Δημοσ.

[quote name='BozGNR' timestamp='1291503070' post='3735145']
Ναι αυτό είναι!!! σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!@/ είμαι σίγουρος ότι είχα ακούσει κ άλλη μία παρόμοια εκδοχή το καλοκαίρι, διαφορετική απ αυτήν. Αλλά το πιο πρόσφατο που άκουσα και αναζητούσα αυτό ήταν ;) να 'σαι καλά. Ελπίζω να βρω και την άλλη!!
[/quote]

το original
http://www.youtube.com/watch?v=p-6-50Yo4GM

Δημοσ.

Παιδια μηπως ξερετε ενα house κομματι που παιζεται αυτη τη περιοδο ,τραγουδαει μια γυναικα κ λεει: everyday ay,ay ay ay...

Aυτα τα ολιγα συγκρατησα. Ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδια μηπως ξερετε ενα house κομματι που παιζεται αυτη τη περιοδο ,τραγουδαει μια γυναικα κ λεει: everyday ay,ay ay ay...

Aυτα τα ολιγα συγκρατησα. Ευχαριστω

πρεπει να εννοεις το private love-delyno!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...