Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα ... έχει κανείε ιδέα πως λέγεται ένα ήρεμο κομάτι που έπαιζε τώρα τελευταία στον pepper ή στον best,που λεεί "Ooo dance with me..." στο refrain.Το τραγουδάει γυναίκα με πολύ απαλή φωνή.Thanks παιδιά

Δημοσ.

Παιδια ψαχνω ενα τραγουδακι deep house πρεπει να ναι,το χω ακουσει σε διαφορες καφετερειες και μαγαζια αλλα δεν μου κοψε να βαλω το TRACK ID απο το κινητο μου για να το βρει.

Το κομματι το ψιλοεφτιαξα με το fl studio μηπως και καταλαβει καποιος ποιο ειναι και μου πει τον τιτλο του.

http://soundcloud.com/fapagenius/psaxnw-ton-titlo

Eυχαριστω!!!

Δημοσ.

Ένα τραγούδι που λέει ''θελω να εισαι μαζι μου να μου δειχνεις το δρόμο....δυο σώματα για μια βραδιά..'' πως λέγεται?? Άνδρας είναι ο τραγουδιστής.

Το ηχογράφησα κιόλας. Έχω βάλει όλους τους στίχους και πουθενά δε με βγάζει τίποτα. Πως λέγετει ρε γμτ!!!

Recording002.mp3

Δημοσ.

Ρε παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!! ( :P)

Πώς λέγεται ένα rock κομμάτι, ξένο, που στους στίχους του λέει "78 79..." ή κάπως έτσι τέλος πάντων (νομίζω ότι οι αριθμοί, είναι και ο τίτλος του);

Έφαγα όλο το youtube και δεν βρήκα τίποτα (δοκίμασα τα πάντα, ακόμα και με Lutrix λούστηκα και δεν έγινε τίποτα)!!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...