Varva7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το λαπτοπ στον τίτλο. ..Μετά από καθαρισμό εσωτερικό συνεχίζει να δουλεύει γύρω στους 100 βαθμούς ο επεξεργαστής. Έχει κάνεις καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ?
Xristaras12 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 με ποιο πρόγραμμα κοιτάς θερμοκρασίες; αν είχε 100°C θα έσβηνε. κατέβασε το amd overdrive.
Varva7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Πως γινεται… [ATTACH]839147[/ATTACH]
Varva7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω ρε παιδιά είναι δυνατόν όλα δείχνουν διαφορετικές θερμοκρασίες δεν ξέρω αν είναι κομπλέ τώρα η όχι
Xristaras12 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 το thermal margin είναι το πόσο περιθώριο έχεις πριν πάει σε υπερθερμανση ο επεξεργαστής. Και πάλι μου φαίνεται κοντά το όριο του. Βάλε κάτι να τρέξει να τον πάει 100% και παρακολουθα την ένδειξη ο ανεμιστήρας δουλεύει έτσι;
xristoforos89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 είναι γενικά θέμα των apu amd να μην δείχνουν σωστά την θερμοκρασία. Αν ήσουν στους 100 βαθμούς, ο ανεμιστήρας θα δούλευε πάντα στο φουλ κ στο λαπτοπ επάνω θα εψηνες και κανένα μπριζολιδι.
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Όπως ειπα και σε εναν αλλο φίλο μαλλον ειναι λάθος οι θερμοκρασίες γιατι δεν θα έμενε καν ανοιχτό , παίξε κανα παιχνίδι να δούμε αν σβήνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα