staurakos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σας παιδιά εδώ και καιρό ψάχνω να αγοράσω ένα κινητό αξίας το πολύ 350 ευρώ. Είχα καταλήξει στο galaxy s4 αλλά μου πρότειναν το g3. Από διάφορα σχόλια που διάβασα για το g3 λένε ότι κολλάει στο menu ότι χάνει συχνά το σήμα του wifi και το σήμα για τα δεδομένα,κολλάει το πληκτρολόγιο . Δεν μπορώ να καταλήξω κάπου γιαυτό άμα μπορείτε προτείνετε μου ένα καλό κινητό....Άμεσα. Ευχαριστώ πολύ!!!
maddoctor Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Κοιτάς μόνο Ελλάδα ή και από Κίνα? Γιατί άλλα παίζουν εδώ, άλλα έξω.
leo06 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σας παιδιά εδώ και καιρό ψάχνω να αγοράσω ένα κινητό αξίας το πολύ 350 ευρώ. Είχα καταλήξει στο galaxy s4 αλλά μου πρότειναν το g3. Από διάφορα σχόλια που διάβασα για το g3 λένε ότι κολλάει στο menu ότι χάνει συχνά το σήμα του wifi και το σήμα για τα δεδομένα,κολλάει το πληκτρολόγιο . Δεν μπορώ να καταλήξω κάπου γιαυτό άμα μπορείτε προτείνετε μου ένα καλό κινητό....Άμεσα !!! το s4 δεν έχει καμία σχέση με το g3,αν μπορείς να δώσεις τα χρήματα για το g3 τότε πας σε αυτό και οχι δεν έχει τίποτα απο αυτα που αναφέρεις 1
AngelMobile93 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/5246521/Samsung-Galaxy-Alpha.html https://www.skroutz.gr/s/4681718/Motorola-Moto-X-16GB.html δυο πολύ καλές λύσεις! Φυσικά και το LG G3 είναι πολύ καλή επιλογή.
staurakos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Κοιτάω μόνο για Ελλάδα και κατά προτίμηση samsung ή lg
GianniSM Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Τότε G3 αφού περιορίζεσαι σε αυτές τις μάρκες.
staurakos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ναι αλλά το G3 έχω διαβάσει τα χειρότερα κολλάει το πληκτρολόγιο , το menu , χάνει το σήμα του wifi των δεδομένων θέλει 5 update για να στρώσει ισχύουν? Κρίμα καινούργιο κινητό να σου βγάζει τόσα προβλήματα ...?
GianniSM Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ναι αλλά το G3 έχω διαβάσει τα χειρότερα κολλάει το πληκτρολόγιο , το menu , χάνει το σήμα του wifi των δεδομένων θέλει 5 update για να στρώσει ισχύουν? Κρίμα καινούργιο κινητό να σου βγάζει τόσα προβλήματα ...? Το έχω 2 μήνες το κινητό. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα από όσα αναφέρεις. Λίγο θέμα με την μπαταρία είχα στις αρχές αλλά με το lollipop έστρωσε. 1
greekpet69 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 LG G3 συμφωνω και εγω γενικα δεν εχω ακουσει , δει να εχει τα θεματα που αναφερεις
~mxls~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ... samsung ή lg Το G3 που προτείνει και ο Γιάννης, μάλλον είναι το καλύτερο "πακέτο" στα χρήματά του. Τώρα σε Sam θα κοιτούσα S4 αλλά την i9506 έκδοση, ή Galaxy Alpha που δεν έχει card slot ωστόσο (και τα 2 έχουν ψόφιες μπαταρίες).
Thessalonikios200 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Το g3 έχει πολλά προβλήματα λειτουργικά. Προτίμησε κάτι άλλο για να μην κλαις τα λεφτά σου.
GianniSM Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Το g3 έχει πολλά προβλήματα λειτουργικά. Προτίμησε κάτι άλλο για να μην κλαις τα λεφτά σου. Χμ δεν το ξέρουν αυτό οι κάτοχοι του αλλά το ξέρεις εσύ;
Thessalonikios200 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Το g3 έχει πολλά προβλήματα λειτουργικά. Προτίμησε κάτι άλλο για να μην κλαις τα λεφτά σου. Χμ δεν το ξέρουν αυτό οι κάτοχοι του αλλά το ξέρεις εσύ;Εσύ είσαι κάτοχος;
GianniSM Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Εσύ είσαι κάτοχος; Βεβαίως. Αλλά αν διάβαζες τα σχόλια δεν θα χρειαζόταν να ρωτήσεις. Θα το ήξερες ήδη αφού το ανάφερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα