Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα το δικο μου κολλουσε και μαλιστα το 32ΑΡΙ ! Φυσικα κολλανε πολλων αλλων ( myphone.gr ) μια βολτα εκει θα σε πεισει.

Η μπαταρια δεν βγαζει ουτε τα μισα απο οσα βγαζει το G2,θες και αλλα; Να πω για τα σφαλματα που πεταει συνεχεια ;

Για τα κολληματα που κανει στις εναλλαγες της οθονης ; Για τα κρασαρισματα ; Εδω ολοι τα δινουν και εσυ μας λες τα δικα σου !

Το πουλησα την ιδια ημερα που το πηρα.

δες και το xperia Z2 φιλε! στα 330 ! 

Χιλιες φορες Ζ2 παρα G3 !!!

Το έχω 2 μήνες το κινητό. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα από όσα αναφέρεις. Λίγο θέμα με την μπαταρία είχα στις αρχές αλλά με το lollipop έστρωσε.

Εισαι ο μοναδικος στον κοσμο που εστρωσε η μπαταρια με  την L !! Ολοι κλαινε στο myphone. Απιστευτος χρηστης !

Δημοσ.

Εμενα το δικο μου κολλουσε και μαλιστα το 32ΑΡΙ ! Φυσικα κολλανε πολλων αλλων ( myphone.gr ) μια βολτα εκει θα σε πεισει.

Η μπαταρια δεν βγαζει ουτε τα μισα απο οσα βγαζει το G2,θες και αλλα; Να πω για τα σφαλματα που πεταει συνεχεια ;

Για τα κολληματα που κανει στις εναλλαγες της οθονης ; Για τα κρασαρισματα ; Εδω ολοι τα δινουν και εσυ μας λες τα δικα σου !

Το δικό σου είχε πάρει Lollipop? και στο myphone.gr είμαι συνέχεια. Μιλάνε για λίγο λαγκ μεταξύ της εναλλαγής των οθονών. Τίποτα άλλο. Έβγαλες συμπέρασμα σε μια μέρα; που δεν είχε καν στρώσει στο ελάχιστο η μπαταρία του; κάτι δεν μας λες καλά φιλαράκι.

Κρασιαρίσματα; η μόνη εφαρμογή που μου κρασιάρει είναι του ινσόμνια. Καμιά άλλη.

Δημοσ.

Το δικό σου είχε πάρει Lollipop? και στο myphone.gr είμαι συνέχεια. Μιλάνε για λίγο λαγκ μεταξύ της εναλλαγής των οθονών. Τίποτα άλλο. Έβγαλες συμπέρασμα σε μια μέρα; που δεν είχε καν στρώσει στο ελάχιστο η μπαταρία του; κάτι δεν μας λες καλά φιλαράκι.

Κρασιαρίσματα; η μόνη εφαρμογή που μου κρασιάρει είναι του ινσόμνια. Καμιά άλλη.

Μια χαρα στα λέω όλα, εσύ κάνεις απλά τον χαζό για να υποστηρίξεις την αγορά σου. Φυσικά και πήρε την L. Για τη μπαταρία τα λένε όλα στο γνωστό φόρουμ, τουλάχιστον 30% κάτω.
Δημοσ.

... η μόνη εφαρμογή που μου κρασιάρει είναι του ινσόμνια. Καμιά άλλη.

Για το οποίο είμαι βέβαιος πως δεν φέρει ευθύνη η συσκευη.

Δυστυχως είναι προβληματικη η εφαρμογη του φόρουμ.

• Like 2
Δημοσ.

Εισαι ο μοναδικος στον κοσμο που εστρωσε η μπαταρια με  την L !! Ολοι κλαινε στο myphone. Απιστευτος χρηστης !

εισαι λιγο υπερβολικος αλλα πολλα απο αυτα ισχυουν στο myphone υπαρχουν αρκετα προβληματα! σε αλλους η μπαταρια μειωθηκε σε αλλους ειναι τα ιδια και ελαχιστα καλυτερα! επισης αναφερουν ακομα για λαγκαρισματα (και μετα απο lollipop) ελαχιστα ωστοσο! 

βεβαια δεν ειμαι χρηστης G3 οποτε δεν μπορω να πω κατι αλλο! 

Δημοσ.

εισαι λιγο υπερβολικος αλλα πολλα απο αυτα ισχυουν στο myphone υπαρχουν αρκετα προβληματα! σε αλλους η μπαταρια μειωθηκε σε αλλους ειναι τα ιδια και ελαχιστα καλυτερα! επισης αναφερουν ακομα για λαγκαρισματα (και μετα απο lollipop) ελαχιστα ωστοσο! 

βεβαια δεν ειμαι χρηστης G3 οποτε δεν μπορω να πω κατι αλλο! 

Έλα Ρέ φίλε που είμαι υπερβολικός. Το κινητό έχει Χίλια προβλήματα. Το μόνο καλό είναι η οθόνη του.
Δημοσ.

Αυτές οι αντιπαραθέσεις είναι που με κάνουν να μην μπορώ να διαλέξω .......και δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να κλαίω τα λεφτά μου ...

Δημοσ.

<p>Αυτές οι αντιπαραθέσεις είναι που με κάνουν να μην μπορώ να διαλέξω .......και δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να κλαίω τα λεφτά μου ...</p>

Πήγαινε στο συγκεκριμένο φόρουμ και διάβασε, πες ότι εγώ είμαι άσχετος.

Δημοσ.

Έλα Ρέ φίλε που είμαι υπερβολικός. Το κινητό έχει Χίλια προβλήματα. Το μόνο καλό είναι η οθόνη του.

συμφωνω απολυτα στο οτι οταν δινεις 300+ ευρω ΘΕΣ να μην εχει κανενα προβλημα! ειδικα η λεξη λαγκ(εστω και λιγο) ειναι τραγικη σε τετοια λεφτα! ωστοσο ο καθενας το βλεπει αλλιως! και φτανει με αυτη την αντιπαραθεση γιατι παλι offtopic!

εγω φιλε θα σου προτεινα να δεις το xperia Z2! και το καλυτερο φυσικα ειναι αμα εχεις την δυνατοτητα να τα δεις απο κοντα και να κρινεις οσο μπορεις και μονος σου!

Δημοσ.

Όσο για το G3 o Thessalonikios200 έχει ένα δίκαιο γιατί αυτά που λέει τα λένε σχεδόν όλοι όσους έχω ρωτήσει και είναι κατοχή .!

Δημοσ.

συμφωνω απολυτα στο οτι οταν δινεις 300+ ευρω ΘΕΣ να μην εχει κανενα προβλημα! ειδικα η λεξη λαγκ(εστω και λιγο) ειναι τραγικη σε τετοια λεφτα! ωστοσο ο καθενας το βλεπει αλλιως! 
Δεν είναι μόνο τα χρήματα.... Είναι ότι και καλά έχει 3gb Ram και στην ουσία πάει πιο αργά από ένα moto G.
Δημοσ.

<p>z3 ξεφεύγουμε πολύ άμα είναι να δώσω 390 δίνω 400 κ περνώ galaxy s5 ....</p>

Πάλι πας να κάνεις λάθος. Το s5 είναι χάλια. Ξεκολα με την μόδα. Το 9506 είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο κινητό στα 330. Μετά πας z2 or z3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...