staurakos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 να ρωτήσω με πια κριτήρια το s5 είναι χάλια και όχι το z3 ? σε ρωτάω για να μάθω ...
Thessalonikios200 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 <p>να ρωτήσω με πια κριτήρια το s5 είναι χάλια και όχι το z3 ? σε ρωτάω για να μάθω ...</p> Κακη μπαταρία το 5 και το πιο βασικό δεν έχει διάφορες σημαντικές από το s4. Αν νομίζεις ότι αξίζει να δώσεις 430 ευρώ για το 5 παρτο. Εγώ σου λέω δεν αξίζει σε αυτά τα χρήματα. Αν είχε 360 ίσως. Θα έπαιρνες και δεύτερη μπαταρία με 20 ευρώ 380. Τώρα θες, 430 συν 20 συν θήκη; για βάλε τα κάτω.
dimkalogiros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Εχω κουραστει πραγματικα να διαβαζω ασυναρτησιες για το G3. Εχω συγκεκριμενα το 16αρι απο Νοεμβριο και ολα ειναι πενα, αψογο σε ολα του! Δε ξερω αν ετυχε σε μερικους να παρουν απο ελλατωματικη παρτιδα, συμβαινουν κ αυτα.. Οσο για τη μπαταρια, συμφωνω με τον απο πανω. Δοκιμασε Greenify και θα με θυμηθεις!
makron Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 να ρωτήσω με πια κριτήρια το s5 είναι χάλια και όχι το z3 ? σε ρωτάω για να μάθω ... αν πάρεις το Ζ3 compact είναι ακόμη πιο φθηνό από το Ζ3 και είναι τα ίδια
staurakos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ασυναρτησίες ρε φίλε 50 κάτοχοι του G3 αυτά λένε :/ και δεν ξέρω τον λόγο γιατί μου φαινόταν καλό κινητό ...
dimkalogiros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ασυναρτησίες ρε φίλε 50 κάτοχοι του G3 αυτά λένε :/ και δεν ξέρω τον λόγο γιατί μου φαινόταν καλό κινητό ... Αγορινα μου τι να πω; Εγω ειπα την προσωπικh μου εμπειρια με το G3.. Επισης δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα, προς το παρον.. Αν δω στο μελλον μονο ο θεος και το G3 το ξερει!
Thessalonikios200 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ασυναρτησίες ρε φίλε 50 κάτοχοι του G3 αυτά λένε :/ και δεν ξέρω τον λόγο γιατί μου φαινόταν καλό κινητό ... Αμα στο λενε φιλε παρτο,απλο.
staurakos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 γιαυτό ρωτάω για να μάθω από τους χρήστες του G3 αν όντως ισχύουν αυτά ...
leo06 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 γιαυτό ρωτάω για να μάθω από τους χρήστες του G3 αν όντως ισχύουν αυτά ... οχι φίλε μου δεν ισχύουν,που τα διαβάζεται ολα αυτά?
staurakos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 στο myphone σε σχόλια στο skroutz κάτω από τα κινητά ....και εδώ ....!
leo06 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 στο myphone σε σχόλια στο skroutz κάτω από τα κινητά ....και εδώ ....! τίποτα απο αυτά που έχεις γράψει σε προηγούμενο ποστ δεν ισχύει,τουλάχιστον μεχρι πριν από μερικές μέρες που ήμουν κάτοχος,στο myphone έχεις ρωτήσει στο νημα του g3 και σου είπαν αυτά?
leo06 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 τα έχω διαβάσει σε άλλο θέμα ... αν θέλεις να μάθεις για το g3 διαβάζεις το νημα του όπου γράφουν κάτοχοι της συσκευής και οχι κάποιοι που διάβασαν κάτι στο νετ 1
staurakos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ωραία για να τελειώσει το θέμα να πάω στο G3? είναι το καλύτερο για τα λεφτά αυτά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα