GianniSM Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ωραία για να τελειώσει το θέμα να πάω στο G3? είναι το καλύτερο για τα λεφτά αυτά? Από παλαιότερη ανάρτηση μου Έχει γίνει αυτή η συζήτηση αρκετές φορές. Επισυνάπτω μια απάντηση μου για το θέμα και έναν σύνδεσμό που παραπέμπει σε ανάλογη εις βάθος συζήτηση του θέματος Η άποψη μου, και παρόμοια συζήτηση θα δεις στον πιο κάτω σύνδεσμο Υπέρ G3 Οθόνη, αφού σε ίδιες διαστάσεις παίρνεις μεγαλύτερη οθόνη και ψηλότερη ανάλυση Λίγο γρηγότερο επεξεργαστή, (2.5-2.3) infrared (κάνεις τηλεχειριστήριο το τηλ σου) Σαφώς καλύτερη κάμερα ειδικά στο σκοτάδι λόγω laser focus και dual led & οπτική σταθεροποίηση. wireless charging support Πολύ καλή υποστήριξη, ήδη πήρε Lollipop, και procordia service Πολύ καλής ποιότητας ηχείο Εμφάνιση (υποκειμενικό αυτό) Αποσπώμενη μπαταρία Καλύτερο UI Υπέρ Ζ2 3.200MA μπαταρία, το ισχυρότερο του σημείο, η καλύτερη μπαταρία που κυκλοφορεί Πιστοποίηση ΙΡ58, για αντοχή στο νερό και στην σκόνη, αν και σε τεστ που έγιναν στο G3 αφήνοντας το 2 ώρες σε νερό μια χαρά δούλευε μετά Stereo speakers 3G ram, αν και ακριβότερα υπάρχει και στο G3, με 32G αποθηκευτικό χώρο. Η επιλογή δική σου Εδώ εις βάθος ανάλυση G3 vs Z2 http://www.insomnia.gr/topic/555595-lg-g3-vs-xperia-z2/
staurakos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 κάτω από 300 ευρώ υπάρχει τίποτα καλό?
GianniSM Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Το G2 θα σου προτείνουν όλοι, και κάτω από 200 το Moto G. Έχεις πλάκα πάντως, μας άφησες να τρωγόμαστε 2 μέρες και τώρα λες θέλω κάτι φθηνότερο 1
Thessalonikios200 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 κάτω από 300 ευρώ υπάρχει τίποτα καλό? ΚΑλυτερα παρε το G 2 φιλε. Αξιοπιστο και πολυ γρηγορο ! Απλα αν θες να βαλεις παιχνιδια κλπ δεν θα εχεις χωρο να το θυμασαι.
GianniSM Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Εκτός αν πάρει το 32αρι και θα χει χώρο...15E διαφορά έχουν αλλά και πάλι αξίζει να δώσεις τα 70Ε παραπάνω για το G3.
Thessalonikios200 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Εκτός αν πάρει το 32αρι και θα χει χώρο...15E διαφορά έχουν αλλά και πάλι αξίζει να δώσεις τα 70Ε παραπάνω για το G3. Σε αυτο οκ συμφωνω εστω και αν το G3 εχει θεματα σοβαρα. ΙΣως τα λυση η LG σε μελοντικη αναβαθμιση. Ας σκεφτει ο φιλος τι θα παρει . Εγω παντως προτεινω Sony Ζ2 και ας εχω Samsung 9506.
GianniSM Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ρε αδερφέ επιμένεις να μιλάς για θέματα που 2 μήνες ΔΕΝ έχω σαν κάτοχος του...δεν μπορώ να καταλάβω την τόση σου σιγουριά πωω. Πολύ περισσότερος κόσμος μιλά για τις κιτρινισμένες οθόνες του 2 παρά για το λαγκ του 3, εσύ κόλλησες όμως
staurakos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Το G2 θα σου προτείνουν όλοι, και κάτω από 200 το Moto G. Έχεις πλάκα πάντως, μας άφησες να τρωγόμαστε 2 μέρες και τώρα λες θέλω κάτι φθηνότερο Φίλε μου πρώτα από όλα δεν σε έβαλα με το ζόρι να σχολιάσεις κ ούτε να φαγω8είς με κανένα κ ούτε είπα ότι θέλω να πάρω κάτι φθηνότερο απλά συγκρίνω τις τιμές και τα χαρακτηριστικά κινητών .Γιατί θέλω να είμαι σίγουρος για την αγορά μου και να μην την πατήσω όπως άλλες φορές . Τώρα όσο αφορά το θέμα του κινητού είμαι 70 % samsung s4 i9506 θα το ψάξω λίγο ακόμα πριν καταλήξω.Καμία γνώμη για το συγκεκριμένο ?
GianniSM Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Φίλε μου πρώτα από όλα δεν σε έβαλα με το ζόρι να σχολιάσεις κ ούτε να φαγω8είς με κανένα κ ούτε είπα ότι θέλω να πάρω κάτι φθηνότερο απλά συγκρίνω τις τιμές και τα χαρακτηριστικά κινητών .Γιατί θέλω να είμαι σίγουρος για την αγορά μου και να μην την πατήσω όπως άλλες φορές . Τώρα όσο αφορά το θέμα του κινητού είμαι 70 % samsung s4 i9506 θα το ψάξω λίγο ακόμα πριν καταλήξω.Καμία γνώμη για το συγκεκριμένο ? Κάνουμε και λίγο χιούμορ μην το παίρνεις στραβά. Τώρα για το συγκεκριμένο το θεωρώ χειρότερο και από το G2 που είναι αρκετά φθηνότερο πόσο μάλλον από G3/Z2. Στα λεφτά αυτά αυτές είναι οι επιλογές που έχεις. Το S4 δεν θα το κοιτούσα καθόλου, και είμαι πρώην κάτοχος του S3
staurakos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ωραία να σε ρωτήσω σαν πρώην κάτοχος του s3 είχες παράπονα ?γιατί όσοι φίλοι μου το έχουν, έχουν μείνει ευχαριστημένοι με τα λεφτά του κ με τα χαρακτηριστικά του . Το G3 το βγάζω από τι λίστα διότι το 80% που ρώτησα μου είπαν για προβλήματα . Όποτε μένει το Z2 K TO G2 για το G2 έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά μήπως είναι λίγο παλιό ?
GianniSM Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ωραία να σε ρωτήσω σαν πρώην κάτοχος του s3 είχες παράπονα ?γιατί όσοι φίλοι μου το έχουν, έχουν μείνει ευχαριστημένοι με τα λεφτά του κ με τα χαρακτηριστικά του . Το G3 το βγάζω από τι λίστα διότι το 80% που ρώτησα μου είπαν για προβλήματα . Όποτε μένει το Z2 K TO G2 για το G2 έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά μήπως είναι λίγο παλιό ? Αν εμπιστεύεσαι την άποψη μου για το S3 κάνε το και για το G3. Δεν έχω κόλλημα με καμιά εταιρία πέραν ίσως των Κινέζικων για πρακτικούς λόγους όπως η εγγύηση. Ενδεικτικά η γυναίκα μου έχει το Moto G, πριν από το S3 είχα το Sony Sola (άθλιο τηλ),Galaxy W, HTC S740. Για το S3. Ωραία οθόνη και κάμερα. Εδώ τελειώνουν τα θετικά. Άθλια μπαταρία, στον χρόνο αναγκάστηκα να αγοράσω άλλην για να το πουλήσω λαγκ μέχρι θανάτου, ξεφλούδισμα του χρώματος περιμετρικά του πίσω καλύμματος. Σπάνια διώχνω ένα τηλ στον χρόνο, αυτό δεν το άντεξα παραπάνω. Ήμουν έτοιμος να πάρω το Note 3 λόγω της γραφίδας και με άγχωνε η ψηλή ανάλυση της οθόνης του G3. Ένας φίλος επέμενε όμως για αυτό και διαβάζοντας (πολύυυ) ειδικά σε ξένες τεχνολογικές σελίδες κατέληξα σε αυτό. Σε βεβαιώ πως δεν το μετάνιωσα στιγμή.
staurakos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 OK Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας και για τις γνώμες σας . Μια ακόμα ερώτηση έχω να κάνω.Tο s4 i9505 me to i9506 η μόνη διαφορά τους είναι στον επεξεργαστή ? 1,9 και 2,3? υπάρχει κάποια άλλη διαφορά μεταξύ τους ? και αν αξίζει το i9506 τα 50 ευρώ παρά πάνω από το i9505 (εννοώ αν είναι πολύ μεγάλη η διάφορα τους ή δεν έχει τόσο μεγάλη διάφορα )? Ευχαριστώ!
bdancer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 φιλε παρε μεταχειρισμενο νοτε 3 και θα χεις το κεφαλι σ ησυχο
~mxls~ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ... 1,9 και 2,3? υπάρχει κάποια άλλη διαφορά μεταξύ τους ? και αν αξίζει το i9506 τα 50 ευρώ παρά πάνω από το i9505 (εννοώ αν είναι πολύ μεγάλη η διάφορα τους ή δεν έχει τόσο μεγάλη διάφορα )? Ευχαριστώ! Οι διαφορές εδώ: http://www.mobilesmspk.net/compare/samsung-i9506-galaxy-s4/samsung-i9505-galaxy-s4 50€ παραπάνω δεν αξίζει. Διαφορά στις επιδόσεις όμως υπάρχουν. Θα πρότεινα την deep black έκδοση εμφανισιακά.
Thessalonikios200 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Οι διαφορές εδώ: http://www.mobilesmspk.net/compare/samsung-i9506-galaxy-s4/samsung-i9505-galaxy-s4 50€ παραπάνω δεν αξίζει. Διαφορά στις επιδόσεις όμως υπάρχουν. Θα πρότεινα την deep black έκδοση εμφανισιακά. αξιζει η διαφορα γιατι εχει καλυτερη καρτα γραφικων το 9506 + το πολυ καλυτερο CPU . βεβαια οπως εγραψα πιο πανω η καλυτερη προταση ειναι Ζ2 ( και ας εχω 9506). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα