GianniSM Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Θεωρώ και εγώ το Ζ2 καλύτερη πρόταση από το S4 1
~mxls~ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 αξιζει η διαφορα ... Διαφορά έχουν, έχω την δυνατότητα για άμεση σύγκριση ανάμεσα στα δυο (i9506 έχω εταιρικο). Η διαφωνία μου είναι στη διαφορά. Αν για παράδειγμα είχα το i9505 και μου πρότεινε κάποιος i9506 + 50€ εκ μέρους, δεν νομίζω ότι θα άξιζε η ανταλλαγή. 25-30 ίσως. Αυτη είναι η γνώμη μου έτσι; Αλλά θα δεις ότι και στην πρώτη σελίδα πρότεινα την i9506 ως δυνατότερη επιλογή (δεν το λες όμως και vfm). Και φυσικά θα πρότεινα εξ'αρχης Z2 αλλα ο TS κοιτουσε ανάμεσα σε Sam & LG.
Thessalonikios200 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Διαφορά έχουν, έχω την δυνατότητα για άμεση σύγκριση ανάμεσα στα δυο (i9506 έχω εταιρικο). Η διαφωνία μου είναι στη διαφορά. Αν για παράδειγμα είχα το i9505 και μου πρότεινε κάποιος i9506 + 50€ εκ μέρους, δεν νομίζω ότι θα άξιζε η ανταλλαγή. 25-30 ίσως. Αυτη είναι η γνώμη μου έτσι; Αλλά θα δεις ότι και στην πρώτη σελίδα πρότεινα την i9506 ως δυνατότερη επιλογή (δεν το λες όμως και vfm). Και φυσικά θα πρότεινα εξ'αρχης Z2 αλλα ο TS κοιτουσε ανάμεσα σε Sam & LG. Ναι οκ ισως τα 50 ειναι πολλα ! Βασικα ας παρει Ζ2 ειναι το καλυτερο στα λεφτα του ! Για πιο φτηνα σιγουρα G 2 . Το G3 ας το ξεχασει ειναι η πατατα της χρονιας.
GianniSM Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μόνο που η LG είναι η μοναδική android εταιρία εκτός Κίνας που έχει άνοδο στις πωλήσεις σκέψου να ήταν και καλό δηλαδή. Η Sony απολύει 1000 άτομα από το mobile department προφανώς όμως δεν μπορώ να τα βάλω με την ''σοφία'' μερικών καλή συνέχεια
sourder Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Θεωρώ και εγώ το Ζ2 καλύτερη πρόταση από το S4 Είναι καλύτερη πρόταση το Ζ2 από το s4 και σε αρκετά σημεία 1
Thessalonikios200 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μόνο που η LG είναι η μοναδική android εταιρία εκτός Κίνας που έχει άνοδο στις πωλήσεις σκέψου να ήταν και καλό δηλαδή. Η Sony απολύει 1000 άτομα από το mobile department προφανώς όμως δεν μπορώ να τα βάλω με την ''σοφία'' μερικών καλή συνέχεια Α επειδη απολυσε 1.000 ατομα η Sony το Ζ2 δεν ειναι καλο ; Ωραιος!!! 1
GianniSM Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Α επειδη απολυσε 1.000 ατομα η Sony το Ζ2 δεν ειναι καλο ; Ωραιος!!! Δεν είπα πως δεν είναι καλό. Είπα πως η Sony mobile δεν τα πάει καλά ενώ η LG mobile τα πάει. Απόδειξη οι πωλήσεις τους. Αν ήταν τόσο άχρηστο το G3 όσο το παρουσιάζεις και τόσο καλό το Ζ2 δεν θα έπρεπε να ήταν ανάποδα τα αποτελέσματα; Η αγορά τιμωρεί ή επιβραβεύει, απόδειξη η ραγδαία πτώση της Samsung. Γιατί πρέπει να εξηγώ τα αυτονόητα;
staurakos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είπα πως δεν είναι καλό. Είπα πως η Sony mobile δεν τα πάει καλά ενώ η LG mobile τα πάει. Απόδειξη οι πωλήσεις τους. Αν ήταν τόσο άχρηστο το G3 όσο το παρουσιάζεις και τόσο καλό το Ζ2 δεν θα έπρεπε να ήταν ανάποδα τα αποτελέσματα; Η αγορά τιμωρεί ή επιβραβεύει, απόδειξη η ραγδαία πτώση της Samsung. Γιατί πρέπει να εξηγώ τα αυτονόητα; φίλε άμα το πας έτσι με τις πωλήσεις η samsung είναι νούμερο ένα απλά δεν έχει κάνει κάνει τις πωλήσεις που περίμενε με το s5 άλλα με το s4 έσπασε ταμεία άμα μου το πας έτσι κ εσύ θεωρείς το s4 χάλια ... κ εγώ το θεωρώ κορυφαίο για τα χαρακτηριστικά 1) δεν κολλάει αντίθεση με άλλα με καλύτερα χαρακτηριστικά κ κολλάνε στο πληκτρολόγιο κ στο menu...
GianniSM Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Πήγε καλά σε πωλήσεις λόγω hype που όμως όταν είδε στην πράξη ο κόσμος πως τελικά είναι ένα μέτριο τηλέφωνο την τιμώρησε με 30%+ κάτω σε πωλήσεις. Αντίθετα η LG βγάζοντας το καλύτερο περσινό τηλ δημιούργησε προσδοκίες για το επόμενο, που ναι δεν τις δικαιώνει όπως ο προκάτοχος του, αλλά το να λέμε πως δεν είναι καλό τηλ εκτός από έλλειψη γνώσης δείχνει και τρομερή εμπάθεια.
staurakos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Πήγε καλά σε πωλήσεις λόγω hype που όμως όταν είδε στην πράξη ο κόσμος πως τελικά είναι ένα μέτριο τηλέφωνο την τιμώρησε με 30%+ κάτω σε πωλήσεις. Αντίθετα η LG βγάζοντας το καλύτερο περσινό τηλ δημιούργησε προσδοκίες για το επόμενο, που ναι δεν τις δικαιώνει όπως ο προκάτοχος του, αλλά το να λέμε πως δεν είναι καλό τηλ εκτός από έλλειψη γνώσης δείχνει και τρομερή εμπάθεια. πως γίνεται να λες όμως όταν είδε στην πράξη ο κόσμος πως τελικά είναι ένα μέτριο τηλέφωνο την τιμώρησε με 30% κατώ σε πωλήσεις αυτό είναι για το s5 (επειδή περίμεναν κάτι πολύ καλύτερο)δεν τιμώρησαν το S4 το s4 ακόμα πουλάει . Νομίζω πως τα έχεις μπερδέψει στο μυαλό σ λίγο...(άλλο είναι να περιμένεις ένα τέλειο κινητό κ να σ βγάζει αυτό ) 1
leo06 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 φίλε άμα το πας έτσι με τις πωλήσεις η samsung είναι νούμερο ένα απλά δεν έχει κάνει κάνει τις πωλήσεις που περίμενε με το s5 άλλα με το s4 έσπασε ταμεία άμα μου το πας έτσι κ εσύ θεωρείς το s4 χάλια ... κ εγώ το θεωρώ κορυφαίο για τα χαρακτηριστικά 1) δεν κολλάει αντίθεση με άλλα με καλύτερα χαρακτηριστικά κ κολλάνε στο πληκτρολόγιο κ στο menu... φίλε μου αν θεωρείς κορυφαίο το s4 πας και το αγοράζεις,τόσο απλό
staurakos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 φίλε μου αν θεωρείς κορυφαίο το s4 πας και το αγοράζεις,τόσο απλό αυτό θα κάνω απλά θέλω να σιγουρευτώ για την αγορά μου...
leo06 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 αυτό θα κάνω απλά θέλω να σιγουρευτώ για την αγορά μου... και από ολες τις απαντήσεις που πήρες σιγουρευτηκες?οπότε θα δώσεις τα ιδια χρήματα για να πάρεις χειρότερο επεξεργαστή,οθόνη,μπαταρία,κάμερα και ολα αυτά γιατί ρώτησες κάποιους (ποιους,είναι κάτοχοι του τηλεφώνου?) και σου είπαν οτι το g3 κολλάει ενω το s4 οχι
duende Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ειμαι σε ιδιο σκεπτικο (νεο κινητο κοντα σε αυτα τα χρηματα) αλλα το s4 δε μου περασε καν απο το μυαλο. με τιποτα s4. τοσες μακραν καλυτερες συσκευες υπαρχουν και θα παρες s4? το Z2 που προτειναν τα παιδια ειναι κλασεις ανωτερο, οπως και το g3..θα σου ελεγα και το g2 που εχω, μακραν το πιο αλαγκαριστο κινητο απο οσα εχω δουλεψει, αλλα δεν εχει sd. αν σου κανει ομως, με χιλια αλλα S4 no no
GianniSM Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ε ναι τώρα...λέμε πως κολλάει το G3 αλλά για την lagsum όλα καλά Μην πούμε για την άθλια του μπαταρία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα