Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και από ολες τις απαντήσεις που πήρες σιγουρευτηκες?οπότε θα δώσεις τα ιδια χρήματα για να πάρεις χειρότερο επεξεργαστή,οθόνη,μπαταρία,κάμερα και ολα αυτά γιατί ρώτησες κάποιους (ποιους,είναι κάτοχοι του τηλεφώνου?) και σου είπαν οτι το g3 κολλάει ενω το s4 οχι 

Ποιος του ειπε για s 4 ; Ολοι εκτος απο τον κατοχο του υπερ κινητου G3 του ειπαν για Ζ2.

Δημοσ.

Ποιος του ειπε για s 4 ; Ολοι εκτος απο τον κατοχο του υπερ κινητου G3 του ειπαν για Ζ2.

δεν ξέρω αλλά αφού σιγουρεύτηκε οτι η αγορά του s4 είναι καλύτερη 

Δημοσ.

δεν ξέρω αλλά αφού σιγουρεύτηκε οτι η αγορά του s4 είναι καλύτερη 

Δε νομιζω . Αλλο αν του αρεσει αλλο αν ειναι η καλυτερη. Εχει διαφορα. Ας παει σε ενα μαγαζι να τα δει ολα,απλο. Ολοι αυτο κανουν.

• Like 1
Δημοσ.

μετά από όλα έχω καταλήξει στο Z2 καλύτερη μπαταρία καλύτερη ram είναι το μόνο σε αυτήν την τιμή με 3 GB ram .... απλά δεν το βλέπω να πολύ κυκλοφορεί .......δεν πιστεύω να έχει κανένα θέμα Lag τίποτα ? 

Δημοσ.

...δεν πιστεύω να έχει κανένα θέμα Lag τίποτα ? 

Ούτε καν. Αλλά:

- δεν τα λες φθηνά τα προίόντα της SONY.

- υπάρχουν παράπονα για την εξυπηρέτηση & την υποστήριξη στα προϊόντα της (λόγω arvato).

- καλύτερα να μην είχε 4k λήψεις.

Δημοσ.

μετά από όλα έχω καταλήξει στο Z2 καλύτερη μπαταρία καλύτερη ram είναι το μόνο σε αυτήν την τιμή με 3 GB ram .... απλά δεν το βλέπω να πολύ κυκλοφορεί .......δεν πιστεύω να έχει κανένα θέμα Lag τίποτα ? 

LAG ; Οχι φιλε,βεβαια δεν ξερουμε τι θα γινει με ολα τα κινητα μολις παρουν την L ,εκει ειναι το μεγαλο μυστικο..

Δημοσ.

Δεν εχω εμπερια απο Sony,τοσο χαλια ειναι το servis ;

Διάβασε στο νήμα με την Αρβάτο που έχει το σέρβις της σόνυ, να δεις πόσοι την σικτιρτίζουν. Ότι πάει εκεί του βρίσκουν υγρασίες κλπ και ρίχνουν το φταίξιμο στον πελάτη για να μην του το φτιάξουν.

Δημοσ.

Διάβασε στο νήμα με την Αρβάτο που έχει το σέρβις της σόνυ, να δεις πόσοι την σικτιρτίζουν. Ότι πάει εκεί του βρίσκουν υγρασίες κλπ και ρίχνουν το φταίξιμο στον πελάτη για να μην του το φτιάξουν.

Ωραια δεν φταιει η Sony αλλα αυτη η Αρβατο λογικα ,ειναι να μην σου τυχη!

Δημοσ.

Ωραια δεν φταιει η Sony αλλα αυτη η Αρβατο λογικα ,ειναι να μην σου τυχη!

Φταίει...αυτή επέλεξε να δώσει το σέρβις σε αυτή την εταιρία. Βέβαια δεν έχει να κάνει με την ποιότητα των τηλεφώνων της, που εγώ αμφισβητώ αλλά είναι ότι έκατσε σε μένα, ή μάλλον δεν μου έκατσε κανένα προιόν της καλά.

Εν ολίγοις η συγκεκριμένη εταιρία θυμίζει λίγο προφητεία του Παίσιου. Είναι σαν να έχετε εγγύηση αλλά δεν θα έχετε

Δημοσ.

<p>Ουφφ άντε πάλι δίλημμα :/ </p>

Δεν λέω πως είναι κακό τηλ. Το ότι δεν μου έκατσαν εμένα δεν σημαίνει πως είναι και κανόνας. Για την αρβατο όμως φαίνεται πως υπάρχει σοβαρό θέμα

Δημοσ.

Ουφφ άντε πάλι δίλημμα :/ 

παρε το Ζ2 φιλε μου! αν ειναι δυνατον πια κυπριακο εχει γινει εδω περα!! ειναι πολυ καλο κινητο και θα εισαι μια χαρα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...