Thessalonikios200 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 και από ολες τις απαντήσεις που πήρες σιγουρευτηκες?οπότε θα δώσεις τα ιδια χρήματα για να πάρεις χειρότερο επεξεργαστή,οθόνη,μπαταρία,κάμερα και ολα αυτά γιατί ρώτησες κάποιους (ποιους,είναι κάτοχοι του τηλεφώνου?) και σου είπαν οτι το g3 κολλάει ενω το s4 οχι Ποιος του ειπε για s 4 ; Ολοι εκτος απο τον κατοχο του υπερ κινητου G3 του ειπαν για Ζ2.
leo06 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ποιος του ειπε για s 4 ; Ολοι εκτος απο τον κατοχο του υπερ κινητου G3 του ειπαν για Ζ2. δεν ξέρω αλλά αφού σιγουρεύτηκε οτι η αγορά του s4 είναι καλύτερη
Thessalonikios200 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 δεν ξέρω αλλά αφού σιγουρεύτηκε οτι η αγορά του s4 είναι καλύτερη Δε νομιζω . Αλλο αν του αρεσει αλλο αν ειναι η καλυτερη. Εχει διαφορα. Ας παει σε ενα μαγαζι να τα δει ολα,απλο. Ολοι αυτο κανουν. 1
staurakos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 μετά από όλα έχω καταλήξει στο Z2 καλύτερη μπαταρία καλύτερη ram είναι το μόνο σε αυτήν την τιμή με 3 GB ram .... απλά δεν το βλέπω να πολύ κυκλοφορεί .......δεν πιστεύω να έχει κανένα θέμα Lag τίποτα ?
~mxls~ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ...δεν πιστεύω να έχει κανένα θέμα Lag τίποτα ? Ούτε καν. Αλλά: - δεν τα λες φθηνά τα προίόντα της SONY. - υπάρχουν παράπονα για την εξυπηρέτηση & την υποστήριξη στα προϊόντα της (λόγω arvato). - καλύτερα να μην είχε 4k λήψεις.
Thessalonikios200 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 μετά από όλα έχω καταλήξει στο Z2 καλύτερη μπαταρία καλύτερη ram είναι το μόνο σε αυτήν την τιμή με 3 GB ram .... απλά δεν το βλέπω να πολύ κυκλοφορεί .......δεν πιστεύω να έχει κανένα θέμα Lag τίποτα ? LAG ; Οχι φιλε,βεβαια δεν ξερουμε τι θα γινει με ολα τα κινητα μολις παρουν την L ,εκει ειναι το μεγαλο μυστικο..
GianniSM Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Lag δεν θα έχεις, αλλά έτσι και σου χαλάσει καλό κουράγιο... 1
Thessalonikios200 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Lag δεν θα έχεις, αλλά έτσι και σου χαλάσει καλό κουράγιο... Δεν εχω εμπερια απο Sony,τοσο χαλια ειναι το servis ;
GianniSM Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δεν εχω εμπερια απο Sony,τοσο χαλια ειναι το servis ; Διάβασε στο νήμα με την Αρβάτο που έχει το σέρβις της σόνυ, να δεις πόσοι την σικτιρτίζουν. Ότι πάει εκεί του βρίσκουν υγρασίες κλπ και ρίχνουν το φταίξιμο στον πελάτη για να μην του το φτιάξουν.
Thessalonikios200 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Διάβασε στο νήμα με την Αρβάτο που έχει το σέρβις της σόνυ, να δεις πόσοι την σικτιρτίζουν. Ότι πάει εκεί του βρίσκουν υγρασίες κλπ και ρίχνουν το φταίξιμο στον πελάτη για να μην του το φτιάξουν. Ωραια δεν φταιει η Sony αλλα αυτη η Αρβατο λογικα ,ειναι να μην σου τυχη!
GianniSM Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ωραια δεν φταιει η Sony αλλα αυτη η Αρβατο λογικα ,ειναι να μην σου τυχη! Φταίει...αυτή επέλεξε να δώσει το σέρβις σε αυτή την εταιρία. Βέβαια δεν έχει να κάνει με την ποιότητα των τηλεφώνων της, που εγώ αμφισβητώ αλλά είναι ότι έκατσε σε μένα, ή μάλλον δεν μου έκατσε κανένα προιόν της καλά. Εν ολίγοις η συγκεκριμένη εταιρία θυμίζει λίγο προφητεία του Παίσιου. Είναι σαν να έχετε εγγύηση αλλά δεν θα έχετε
GianniSM Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 <p>Ουφφ άντε πάλι δίλημμα :/ </p> Δεν λέω πως είναι κακό τηλ. Το ότι δεν μου έκατσαν εμένα δεν σημαίνει πως είναι και κανόνας. Για την αρβατο όμως φαίνεται πως υπάρχει σοβαρό θέμα
Thessalonikios200 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ουφφ άντε πάλι δίλημμα :/ Ενταξει κινητο θα παρεις οχι διαμερισμα...Αυτα τα μηχανακια φιλε εχουν ΟΛΑ ρισκο.
dieccast Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ουφφ άντε πάλι δίλημμα :/ παρε το Ζ2 φιλε μου! αν ειναι δυνατον πια κυπριακο εχει γινει εδω περα!! ειναι πολυ καλο κινητο και θα εισαι μια χαρα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα