Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω έναν ssd για desktop που χρησιμοποιώ για gaming τι μου προτείνεται;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

πόσα διαθέτεις;
  • Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα... ενδιαφερομαι για αγορα ενος νεου ssd .... προσανατολιζομαι για 240 gb  και αν γινεται να  ειναι και αρκετα γρηγορος... γυρω στα 80-90 ευρω

Δημοσ.

καλησπερα... ενδιαφερομαι για αγορα ενος νεου ssd .... προσανατολιζομαι για 240 gb  και αν γινεται να  ειναι και αρκετα γρηγορος... γυρω στα 80-90 ευρω

https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=8142815%2C5895250%2C6681971%2C6582188%2C5895583%2C8418950

• Like 1
Δημοσ.

Γνώμη γι΄αυτόν και γι' αυτόν. Ποιον να προτιμήσω? Σε σύστημα γραφείου... περιορισμένης ευθύνης. Απλώς μην "πεθάνει" μετά από λίγο καιρό.

Tony τους έχω δουλέψει και τους δύο. Μακρυά από τον Corsair, διότι μετά θα είναι εξ ολοκλήρου περιορισμένη ευθύνης :-)

Από προσωπική εμπειρία και εμπειρίες άλλων χρηστών δεν προτείνεται. Ο vertex είναι πολύ καλός δίσκος και προσωπικά και στους 3 που είχα καιρό, δεν είχα παράπονο από κανέναν!

• Like 2
Δημοσ.

Tony τους έχω δουλέψει και τους δύο. Μακρυά από τον Corsair, διότι μετά θα είναι εξ ολοκλήρου περιορισμένη ευθύνης :-)

Από προσωπική εμπειρία και εμπειρίες άλλων χρηστών δεν προτείνεται. Ο vertex είναι πολύ καλός δίσκος και προσωπικά και στους 3 που είχα καιρό, δεν είχα παράπονο από κανέναν!

Πάντως διαβάζω για τοn ΟCZ ότι σταματάει να λειτουργεί μετά από κάποιο καιρό. Δεν ξέρω αν είναι μεμονωμένες καταστάσεις, αλλά υπάρχουν αρκετά σχόλια και στο newegg, στο skroutz, και σε άλλα forum.

Όταν λέμε περιορισμένης ευθύνης μιλάω, για απλή χρήση internet, εκτυπώσεις, και λίγο office.

Δημοσ.

Νομίζω δεν θα έχει θέμα με τέτοια χρήση. Από την στιγμή που δεν κάνει multitransfer και υπάρχει και ένας hdd για αποθήκη πιστεύω ότι είναι κομπλέ. Δεν ξέρω αλλά τους Corsair ssd τους έχω φοβηθεί προσωπικά, ενώ σε άλλο hardware την εμπιστεύομαι.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...