Kostas.karras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μεταξύ PNY CS2211 και 850 EVO ποιος είναι πιο γρήγορος; (250gb) Σε νοιαζει κυριως η ταχυτητα? Καποιες μετρησεις μπορει να βγαλουν τον ενα μπροστα και καποιες τον αλλο.. Δες τι χρηση θα κανεις διοτι ο ενας ειναι mlc και ο αλλος tlc. O ενας εχει 4 χρονια εγγυηση και ο αλλος 5.
FarCry Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μεταξύ PNY CS2211 και 850 EVO ποιος είναι πιο γρήγορος; (250gb) με βαση αυτα http://www.cdrlabs.com/reviews/pny-cs2211-480gb-solid-state-drive/performance-anvil-s-storage-utilities-and-iometer.html θα ελεγα πως ειναι το ιδιο http://www.thessdreview.com/our-reviews/pny-cs2211-ssd-review-240gb480gb/3/ http://www.thessdreview.com/our-reviews/samsung-850-evo-ssd-review-120500gb-showing-off-3d-tlc-v-nand/3/ με βαση αυτα βεβαια θα ελεγα ο evo 1
koulouri Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια..επανερχομαι σε ενα θεμα που ειχα πριν 10 μερες σχεδονΗρθε ο HGST 3TB εχω evga sli x58( παλια μητρικη 8 ετων αλλα υπερτουμπανο )Τον σκληρο δεν τον βλεπει καν το bios..τι μπορω να κανω.. ψαχνω στα forum αλλα δε βγαζω ακρη..
Kostas.karras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια.. επανερχομαι σε ενα θεμα που ειχα πριν 10 μερες σχεδον Ηρθε ο HGST 3TB εχω evga sli x58 ( παλια μητρικη 8 ετων αλλα υπερτουμπανο ) Τον σκληρο δεν τον βλεπει καν το bios.. τι μπορω να κανω.. ψαχνω στα forum αλλα δε βγαζω ακρη.. Λογω του οτι ειναι 3τβ ε?
koulouri Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Παλαιοτερα ομως που ειχα παρει εναν 3ΤΒ παλι,τον εβλεπε κανονικα...αυτον δεν τον βλεπει ουτε το ΒΙΟS
FarCry Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Παλαιοτερα ομως που ειχα παρει εναν 3ΤΒ παλι, τον εβλεπε κανονικα... αυτον δεν τον βλεπει ουτε το ΒΙΟS εξωτερικα δεν βλεπεις πανω απο 2TB. εσωτερικα αν τον βαλεις GTP δεν τον βλεπει?
Kostas.karras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 ουτε τα βιος ειναι θεμα.. Σε κανενα αλλο συστημα τον δοκιμασες?
koulouri Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Όχι.. Αύριο θα το δοκιμάσω στο πισί στο γραφείο αλλά κι εκεί είναι παλιό...
Kostas.karras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Εσωτερικα τον δοκιμασες ετσι? Μου κανει εντυπωση να μην το βλεπεις bios.. καλωδιο ειναι οκ το σατα? Η θυρα της μητρικης? Η τροφοδοσια του οκ? ακουγεται να ειναι σε λειτουργια?
FarCry Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 The problem with deploying 3TB drives relates to older PCs (those more than a few months old, in most cases), and stems from the formula 2^32*512=2,199,023,255,552, or 2.2TB--a hard-drive addressing scheme found in legacy BIOSs and operating systems. In that formula, 2 indicates binary, 32 is the number of bits allowed in a legacy disk address, and 512 is the number of bytes in a legacy hard-drive data block. If the BIOS, drivers, I/O card, or operating system in your PC still plays by rules that involve this formula, you'll have issues installing and using a 3TB drive While Windows systems suffer from the MBR's constraints, Macs and 64-bit Linux machines have no issues using or booting from 3TB drives. http://www.pcworld.com/article/235088/everything-you-need-to-know-about-3tb-hard-drives.html If you have 64-bit Vista, 64-bit Windows 7, a Mac, 64-bit Linux, or in some cases 32-bit Linux, check to see if your system's BIOS supports 3TB. If doesn't, you'll need to obtain a BIOS update or to buy a newer motherboard that supports 3TB. βαλε τον δισκο σε περιπτωση που τον εχεις φορμαρει MBR καντο GTP. αλλιως δοκιμασε με ενα linux live CD να δεις εαν τον βλεπει και αν εχεις το μηχανημα με windows XP αλλαξε το σε 7 και πανω εαν μετα απο ολα αυτα παλι δεν βλεπεις τον δισκο τοτε πρεπει να κανεις BIOS update εαν υπαρχει για υποστηριξη του δισκου, αλλιως αλλαξε μηχανημα ή αγορασε εξωτερικο δισκο USB 2
koulouri Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Εσωτερικά ναι.. Όλα κομπλέ είναι τα καλώδια κλπ, γιατί τα έβγαλα από άλλο σκληρό που δούλευε και τα έβαλα σε αυτόν.. Πάω τελικά σε μια φίλη που έχει καινούρια mb να τον δοκιμάσω Πως να τον κάνω GTP?? Δεβ τον έχω φορμάρει γιατί δεν τον βλέπω καν.. Επανέρχομαι σε ένα τέταρτο και υπερευχαριστω για την βοήθεια
FarCry Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Εσωτερικά ναι.. Όλα κομπλέ είναι τα καλώδια κλπ, γιατί τα έβγαλα από άλλο σκληρό που δούλευε και τα έβαλα σε αυτόν.. Πάω τελικά σε μια φίλη που έχει καινούρια mb να τον δοκιμάσω Πως να τον κάνω GTP?? Δεβ τον έχω φορμάρει γιατί δεν τον βλέπω καν.. Επανέρχομαι σε ένα τέταρτο και υπερευχαριστω για την βοήθεια κανε αυτα που εγραψα απο πανω . σου εχω καλυψει ολες τις περιπτωσεις.
Kostas.karras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 κανε αυτα που εγραψα απο πανω . σου εχω καλυψει ολες τις περιπτωσεις. Συμφωνω με αυτα που λες , λογικα το θεμα θα ειναι το gtp (ακου ονομα που του δωσανε ) Αλλα να μην τον βλεπει στα bios? Ας κανει και update οπως λες αλλα λογικα και χωρις θα τον εβλεπε.
koulouri Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά τον δοκίμασα σε άλλα δύο pc.. Το ένα με καινούριο bios uefi και το άλλο με το παλιό.. Σε κανέναν δεν τον βλέπει καν το bios.. Ειδικά στην καινούρια μητρική την πρώτη φορά έκανε 3 beep και restart ( μόνο σε αυτήν πήρε ρεύμα.. ) Στις παλιές μητρικές δεν έπαιρνε καν ρεύμα... Δοκίμασα με αρκετά διαφορετικά καλώδιο sata και τροφοδοσίας.. Μάλλον μιλάνε για doa..
Kostas.karras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 sure Eφυγε για doa.. Τι τυχη ρε φιλε, απο ποιο καταστημα τον πηρες? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις