Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα μια ερώτηση. Τι ισχύει από θέμα εγγύησης για samsung ssd(850 evo)? Πήρα σε δύο μαγαζιά το ένα μου είπε δύο χρόνια εγγύηση και το πάω το προϊόν στην Samsung μόνος μου με την απόδειξη αγοράς και το άλλο κατάστημα πέντε χρόνια και ότι πάθει το πάω σε αυτούς και το αναλαμβάνουν. Πήρα στην αντιπροσωπεία της Samsung και μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνει αυτή και ότι μιλάω για ότι θέλω με email και άπο τηλ με μια εταιρεία στο εξωτερικό με το όνομα hanaro. Τι μπέρδεμα είναι αυτό.

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιο μαγαζι ειναι που ειπε 2 χρονια εγγυηση και αν παθει κατι αναλαμβανεις εσυ να τρεξεις?

Σκρουτζομαγαζο με φυσικό κατάστημα. Δεν νομίζω χρειάζεται να το γράψω εδώ πως λέγετε η αν επιτρέπεται.
Δημοσ.

Τα σοβαρα καταστηματα αναλαμβανουν το τρεξιμο αν παθει κατι ο δισκος.

Ο δισκος εχει 5 χρονια εγγυηση.

Μπορεις να πεις το ονομα του μαγαζιου.Δεν απαγορευεται.

Δημοσ.

Τα σοβαρα καταστηματα αναλαμβανουν το τρεξιμο αν παθει κατι ο δισκος.

Ο δισκος εχει 5 χρονια εγγυηση.

Μπορεις να πεις το ονομα του μαγαζιου.Δεν απαγορευεται.

Αν δν υπάρχει θέμα τότε ούτε και εγώ έχω να το αναφέρω. Είναι το infoworld. Πέρα από αυτό εμένα μου κάνει εντύπωση που η ελληνική αντιπροσωπεία της Samsung δν αναλαμβάνει την εγγύηση των δίσκων και πρέπει μόνος σου να ξεμπλέξεις μιλώντας με εξωτερικό.
Δημοσ.

Πραγματικα δεν καταλαβαινω που βρηκε το infoworld τα 2 χρονια εγγυηση σε προιον που δινει ο κατασκευαστης 5 χρονια.Οτι σου πετανε το μπαλακι να τρεχεις εσυ αν χαλασει ο δισκος, απο εκει καταλαβαινεις τι παιζει με το καταστημα.Μεινε μακρυα του και παρτον απο αλλο μαγαζι.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα δεν καταλαβαινω που βρηκε το infoworld τα 2 χρονια εγγυηση σε προιον που δινει ο κατασκευαστης 5 χρονια.Οτι σου πετανε το μπαλακι να τρεχεις εσυ αν χαλασει ο δισκος, απο εκει καταλαβαινεις τι παιζει με το καταστημα.Μεινε μακρυα του και παρτον απο αλλο μαγαζι.

Απάντησε μου όμως στην απορία που έχω. Για το ότι δλδ επίσημη αντιπροσωπεία δεν αναλαμβάνει και σου λέει θα μιλήσεις με εξωτερικό και όχι με εμάς. Είναι δυνατόν?
Δημοσ.

Με τις εγγυησεις ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα.Καποια προιοντα εγγυηση εχουν απο τον προμηθευτη.Προφανως η samsung ελας δεν παρεχει εγγυηση στους ssd δισκους.Παραδειγμα χαλαει ο δισκος.Το επιστρεφεις στο καταστημα.Το καταστημα θα γυρισει τον δισκο στον προμηθευτη του.Ο προμηθευτης θα δωσει στο καταστημα νεο κομματι και θα το παρει ο πελατης.Αυτο γινεται σε πολλα προιοντα.

• Like 1
Δημοσ.

Απάντησε μου όμως στην απορία που έχω. Για το ότι δλδ επίσημη αντιπροσωπεία δεν αναλαμβάνει και σου λέει θα μιλήσεις με εξωτερικό και όχι με εμάς. Είναι δυνατόν?

Ρώτα αυτούς πρώτα να δούμε τι θα σου απαντήσουν. Για ποιο λόγο πες τους δίνεται 2 χρόνια ενώ έχει 5?

Τον έχεις αγοράσει ή όχι?

Δημοσ.

Κάποτε είχα πάρει ένα τηλ. από αυτούς. Όταν πήγα στο κατάστημα όλα ήταν χημείο. Βομβαρδισμένη περιοχή. Τώρα βλέπω πρέπει να το άλλαξαν. Τεσπα είμαστε offtopic. Θα μας μαλώσει ο Κώστας  :unsure:

Δημοσ.

Ρώτα αυτούς πρώτα να δούμε τι θα σου απαντήσουν. Για ποιο λόγο πες τους δίνεται 2 χρόνια ενώ έχει 5?

Τον έχεις αγοράσει ή όχι?

Οχι. Εννοείται το ρώτησα και η απάντηση ήταν ότι τόσο είναι. Μάλιστα ρώτησε και τους τεχνικούς όταν επέμεινα μήπως έκανε λάθος.

Με τις εγγυησεις ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα.Καποια προιοντα εγγυηση εχουν απο τον προμηθευτη.Προφανως η samsung ελας δεν παρεχει εγγυηση στους ssd δισκους.Παραδειγμα χαλαει ο δισκος.Το επιστρεφεις στο καταστημα.Το καταστημα θα γυρισει τον δισκο στον προμηθευτη του.Ο προμηθευτης θα δωσει στο καταστημα νεο κομματι και θα το παρει ο πελατης.Αυτο γινεται σε πολλα προιοντα.

Οπότε επί της ουσίας είναι στην ευχέρεια του καταστήματος αν ασχοληθεί με το θέμα εγγύησης αλλιώς αν κλείσει σαν μαγαζί στην 5ετια θα πρέπει μόνος σου να βγάλεις άκρη. Θεωρώ λάθος από την στιγμή που υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα να μην ασχολείτε.
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα πάει ο δίσκος μου που είχα τα αρχεία back up :cry:  :cry:  :cry:  τα έχω και σε άλλον δίσκο άλλα δεν ξέρω αν είναι όλα όσα είχα, τέλος πάντων ήταν ενας seagate 750gb  δυστυχώς δεν άντεξε νόμιζα όταν χάλασε ότι είχε πρόβλημα η μητρική, μιας που όταν άλλαξα το καλώδιο το ξανά βρήκε, πρέπει να είναι η πλακέτα του γιατί τώρα εκεί που πάει να ξεκινήσει αποσυνδέεται από μόνος του, που μπορώ να βρω άλλη πλακέτα;  επίσης για να πάρω άλλον την θήκη μου την έδωσε ένας με 10Ε είναι turbo X και είναι πολύ καλή θήκη έχει και firewire άλλα επειδή έχω μόνο usb 2  ταχυτητα αν παρω σατα 3 δισκο θα ειναι πολυ μικρή οποτε σκεφτηκα κατι σε εξωτερικο δισκο ετοιμο σε θηκη μονο wd θα προτιμησω αλλα δεν ξερω ποιον και δυστυχώς δεν υπάρχουν τα λεφτά για καινουριο τωρα γιατι τελειωσε η δουλεια, αν μπωρεσω να βρω μια πλακετα ισως να τον φτιαξω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...