Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Για διαβασε αυτο μηπως σε βοηθησει.

From the screens you have there note the screen that actually follows the first when adding a new drive. That will provide the option for selecting a drive letter.

Before the first screen however look on the square section next to the main volume seen at the left side where it says "unknown". You first have to right click on that in order to turn the drive "online". Once that is done you can proceed to use the add new drive wizard and assign a drive letter.

Upon closing the wizard up you can then open any explorer window or Computer to see a new drive icon with the assigned drive letter you selected since the external drive will then have been initialized correctly. 

For use on both Mac and Windows alike you would leave that drive as Fat32 but simply see the drive made active unless you no longer plan to use the drive on the other machine and strictly for Windows use. Once you reformatted the first older drive to NTFS it was no longer cross platform between the two OSs. This is why you had to reformat a second time back to Fat 32.

1) Οχι, τα hdd candy για την θεση του οπτικου δισκου ειναι μεχρι τα 12,7mm.

Αρα, ή πας σε πιο low profile δισκο, ή για εξωτερικη θηκη.

Προτιμω τον hitachi.

Πας που πας σε μηχανικο, πηγαινε σε 7200 rpm τουλαχιστον.

Απο αξιοπιστια και παλι με τραβαει συγκεκριμενα ο 7κ1000 σε σχεση με τον WD5000LPCX.

Aν θες να ριξεις το κοστος δες και αυτον (μτχ.) http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.305840&oem=D30MUK8E

Ευχαριστώ για την απάντηση. Είχε μόνο επιλογή για "offline" και μόλις το πατούσα έλεγε "function not available". Έψαξα στο google και οι δονήσεις/θόρυβος που κάνει κατά την εκκίνηση είναι σημάδι για χαλασμένο/προβληματικό δίσκο. 

Έστειλα στο κατάστημα mail περιγράφοντας την κατάσταση και μου είπαν πως με έξοδα δικά τους να τους τα στείλω με ένα δέμα.

• Sad 1
  • Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, giannis1711 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Είχε μόνο επιλογή για "offline" και μόλις το πατούσα έλεγε "function not available". Έψαξα στο google και οι δονήσεις/θόρυβος που κάνει κατά την εκκίνηση είναι σημάδι για χαλασμένο/προβληματικό δίσκο. 

Έστειλα στο κατάστημα mail περιγράφοντας την κατάσταση και μου είπαν πως με έξοδα δικά τους να τους τα στείλω με ένα δέμα.

Τι να πω ρε φιλε..

Ατυχος αν ειναι ετσι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Kostas.karras είπε

Τι να πω ρε φιλε..

Ατυχος αν ειναι ετσι..

Συμβαίνουν και αυτά :P

Ένας παράγοντας ήταν και η άθλια συσκευασία αποστολής : ο δίσκος σε χάρτινη κούτα και μαζί με την εξωτερική θήκη σε μια σακούλα του ΕΛΤΑ χωρίς προστασία.

Ελπίζω να βγάλω άκρη :)

Επεξ/σία από giannis1711
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Kostas.karras είπε

Προτιμω τον hitachi.

Πας που πας σε μηχανικο, πηγαινε σε 7200 rpm τουλαχιστον.

Απο αξιοπιστια και παλι με τραβαει συγκεκριμενα ο 7κ1000 σε σχεση με τον WD5000LPCX.

Aν θες να ριξεις το κοστος δες και αυτον (μτχ.) http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.305840&oem=D30MUK8E

Νόμιζα ότι αυτόν που μου είχες προτείνει http://www.e-shop.gr/hdd-western-digital-wd10jplx-black-25-1tb-sata3-p-PER.304826 είναι ο ίδιος με αυτόν  http://www.e-shop.gr/hdd-western-digital-wd5000lpcx-blue-500gb-25-sata3-p-PER.303180  σε 500gb και τον παράγγειλα. Σε ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από kost90
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kost90 είπε

Νόμιζα ότι αυτόν που μου είχες προτείνει http://www.e-shop.gr/hdd-western-digital-wd10jplx-black-25-1tb-sata3-p-PER.304826 είναι ο ίδιος με αυτόν  http://www.e-shop.gr/hdd-western-digital-wd5000lpcx-blue-500gb-25-sata3-p-PER.303180  σε 500gb και τον παράγγειλα. Σε ευχαριστώ. 

ΟΧΙ,δεν ειναι ο ιδιος..

Ο ενας ειναι ο black με 5 χρονια εγγυηση και ο αλλος ο blue με 3χρονια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kostas.karras είπε

ΟΧΙ,δεν ειναι ο ιδιος..

Ο ενας ειναι ο black με 5 χρονια εγγυηση και ο αλλος ο blue με 3χρονια.

Nαι το ξέρω. Απλά τότε νόμιζα ότι ήταν ίδιοι και παρήγγειλα τον blue. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, kost90 είπε

Nαι το ξέρω. Απλά τότε νόμιζα ότι ήταν ίδιοι και παρήγγειλα τον blue. 

Aκυρωσε την και παρε αλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Aκυρωσε την και παρε αλλο.

Έχεις ακούσει κάτι αρνητικό για τον συγκεκριμένο σκληρό ή μου το λες επειδή μπορώ να βρω κάποιον καλύτερο με τα ίδια χρήματα;;;

Επεξ/σία από kost90
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kost90 είπε

Έχεις ακούσει κάτι αρνητικό για τον συγκεκριμένο σκληρό ή μου το λες επειδή μπορώ να βρω κάποιον καλύτερο με τα ίδια χρήματα;;;

Κακως δεν μπορω να πω, αλλα σιγουρα οι αλλοι που σου προτεινα ειναι καλυτεροι και σε επιδοσεις και σε αξιοπιστια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Kostas.karras είπε

Κακως δεν μπορω να πω, αλλα σιγουρα οι αλλοι που σου προτεινα ειναι καλυτεροι και σε επιδοσεις και σε αξιοπιστια.

Θα προσπαθήσω να τον αλλάξω. Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από kost90
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kost90 είπε

Kostas.karras με προβληματίζει που στο skroutz  ( https://www.skroutz.gr/s/3045289/Hitachi-Travelstar-7K1000-1TB.html#specs ) γράφει χρήση μόνο για laptop ενώ εγώ θέλω και για pc. 

Στο skroutz γράφουν ότι θέλουν. 

Φυσικά και κάνει και σε pc. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.

Πήρα ένα σκληρό Intenso 4TB 3,5" SATA III - Εσωτ... που τελικά όταν τον άνοιξα, μέσα ήταν ένας Toshiba MD04ACA400 4ΤΒ. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι οι δύο αυτές εταιρίες συνεργάζονται και βάζουν μέσα στα κουτιά Toshiba. Άρα δεν υπάρχει θέμα. Και βάσει των χαρακτηριστικών τους, ο Intenso έχει baffer 64Mb o Toshiba 128Mb. Το πρόβλημα που μου παρουσιάζει, όταν τον έβαλα επάνω στο PC στην διαχείριση δίσκων τον βλέπει κανονικά, αλλά κομμένο σε δύο Partition. Το ένα κομμάτι μπορώ, και τον έχω φορμάρει και είναι χωρητικότητας 2048,00GB ενώ το δεύτερο partition έχει χωρητικότητα 1678,02GB και ενώ γράφει ότι δεν έχει εκχωρηθεί, δεν με αφήνει να τον εκχωρήσω και να τον φορμάρω. Επίσης, όταν διαγράφω το πρώτο Partition δεν μπορώ να το κάνω ενιαίο. Όταν πατάω επάνω του δεξί κλικ, όλες οι επιλογές, είναι απενεργοποιημένες. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από archery
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, archery είπε

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.

Πήρα ένα σκληρό Intenso 4TB 3,5" SATA III - Εσωτ... που τελικά όταν τον άνοιξα, μέσα ήταν ένας Toshiba MD04ACA400 4ΤΒ. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι οι δύο αυτές εταιρίες συνεργάζονται και βάζουν μέσα στα κουτιά Toshiba. Άρα δεν υπάρχει θέμα. Και βάσει των χαρακτηριστικών τους, ο Intenso έχει baffer 64Mb o Toshiba 128Mb. Το πρόβλημα που μου παρουσιάζει, όταν τον έβαλα επάνω στο PC στην διαχείριση δίσκων τον βλέπει κανονικά, αλλά κομμένο σε δύο Partition. Το ένα κομμάτι μπορώ, και τον έχω φορμάρει και είναι χωρητικότητας 2048,00GB ενώ το δεύτερο partition έχει χωρητικότητα 1678,02GB και ενώ γράφει ότι δεν έχει εκχωρηθεί, δεν με αφήνει να τον εκχωρήσω και να τον φορμάρω. Επίσης, όταν διαγράφω το πρώτο Partition δεν μπορώ να το κάνω ενιαίο. Όταν πατάω επάνω του δεξί κλικ, όλες οι επιλογές, είναι απενεργοποιημένες. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απο που τον διαμορφωνεις?

Απο τον υπολογιστη μου ή την διαχειριση δισκων?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε

Απο που τον διαμορφωνεις?

Απο τον υπολογιστη μου ή την διαχειριση δισκων?

Από την διαχείριση δίσκων

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...