Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι το τέσταρα σε usb 3.0 θύρα. Το άφησα στο e-shop,θα το δουν κι αυτοί και θα μου πουν αύριο τι παίζει.

Update: μόλις με ενημέρωσαν ότι πιστώθηκε το ποσό της τιμής του σε μένα! Οπότε,θα ήθελα τη βοήθεια σας ποιο να επιλέξω;

Επεξ/σία από stelphil
ανανέωση πληροφιών σχόλιου
  • Like 1
  • Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 29/3/2018 στις 10:35 ΜΜ, cantonas είπε

Καλησπέρα.

Ψάχνω εξωτερικό σκληρό με υποδοχή sd card έτσι ώστε να αδειάζω τις κάρτες μνήμης από την action camera και την φωτογραφική μηχανή,για τα ταξίδια μου,χωρίς την χρήση υπολογιστή φυσικά.

Δεν είναι και πολύ διαδεδομένο από ότι έχω καταλάβει από την αναζήτηση μου,και οι επιλογές είναι μάλλον περιορισμένες.

Έχω βρει αυτόν https://www.e-shop.gr/exoterikos-skliros-western-digital-wdbk8z0010bbk-my-passport-wireless-1tb-p-PER.303116 και πριν προχωρήσω στην αγορά του,θα ήθελα να μάθω αν τον έχει κάποιος για  να μου πει εντυπώσεις ή αν υπάρχει κάποια άλλη δοκιμασμένη λύση.

Ευχαριστώ.

μια χαρα επιλογη!

Στις 31/3/2018 στις 9:38 ΜΜ, jobous είπε

Καλησπέρα. Μόλις κλάταρε ο εξωτερικός που είχα για backup (Seagate Backup Plus 2.5'' - 1.5 TB) . 

Ψάχνω αντικαταστάτη και δυστυχώς πλέον όλα είναι με 2 χρονάκια εγγύηση , εννοώ τους 2,5'' . 

Υπάρχει κάτι καλό με περισσότερα χρόνια εγγύηση ?? Μιλάμε για 2 TB .

Η μήπως να πάω σε μια λύση εσωτερικού σκληρού 2,5'' και μιας εξωτερικής θήκης ?? Σε αυτή την περίπτωση ποιοι είναι οι δίσκοι με 5 χρόνια εγγύηση ??

Είδα τον Seagate 2TB Firecuda ST2000LX001 στα 90,00 - 95,00   με 5  χρόνια εγγύηση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Σε 2,5 σε αυτα τα gb μονο τον firecuda θα βρεις με 5 χρονια 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, stelphil είπε

ναι το τέσταρα σε usb 3.0 θύρα. Το άφησα στο e-shop,θα το δουν κι αυτοί και θα μου πουν αύριο τι παίζει.

Update: μόλις με ενημέρωσαν ότι πιστώθηκε το ποσό της τιμής του σε μένα! Οπότε,θα ήθελα τη βοήθεια σας ποιο να επιλέξω;

https://www.e-shop.gr/hyperx-hxs3-64gb-64gb-hyperx-savage-usb-31-flash-drive-p-PER.557796

Οτι καλυτερο μεχρι αυτα τα χρηματα. ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/4/2018 στις 11:44 ΜΜ, jobous είπε

Τελικά αποφάσισα να πάω στην λύση εσωτερικού με θήκη , αφού τα 5 χρόνια είναι προαπαιτούμενο !!!!

Καλημέρα. Αλλά με την γκαντεμιά που με κυνηγάει (!!!!) τον πήρα προχθες , πάω σπίτι τον συνδέω σε θήκη, δεν τον αναγνωρίζει  , τον βάζω απευθείας στο κουτί, το ίδιο  και μετά απο 5 λεπτά ακούω χαρακτηριστικό ήχο κολλήματος κεφαλής !!!!

Χθες πήγε πίσω και την άλλη βδομάδα περιμένω αντικαταστάτη .... Πρώτη φορά μου έτυχε τέτοια φάση !!!

Επεξ/σία από jobous
  • Sad 1
Δημοσ.

Τι ssd να βάλω ;; Τι μάρκα;;;

1)σε παλιό laptop με core 2duo ,2gb ram ο οποίος χρησιμοποιείται για Ίντερνετ  κ άντε για κάνα word

2) σε laptop με i5-2540,8gb ram κ nvidia geforce 640m 2gb το οποίο χρησιμοποιείται για Ίντερνετ περισσότερο κ που κ που παίζω κανένα μάνατζερ ή wrc 

Ευχαριστώ,για την οποία απάντηση!!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jobous είπε

Καλημέρα. Αλλά με την γκαντεμιά που με κυνηγάει (!!!!) τον πήρα προχθες , πάω σπίτι τον συνδέω σε θήκη, δεν τον αναγνωρίζει  , τον βάζω απευθείας στο κουτί, το ίδιο  και μετά απο 5 λεπτά ακούω χαρακτηριστικό ήχο κολλήματος κεφαλής !!!!

Χθες πήγε πίσω και την άλλη βδομάδα περιμένω αντικαταστάτη .... Πρώτη φορά μου έτυχε τέτοια φάση !!!

Επρεπε να τον κρατησεις μεχρι την ανασταση..Μπορει να ξυπναγε :P

51 λεπτά πριν, theokapel είπε

Τι ssd να βάλω ;; Τι μάρκα;;;

1)σε παλιό laptop με core 2duo ,2gb ram ο οποίος χρησιμοποιείται για Ίντερνετ  κ άντε για κάνα word

2) σε laptop με i5-2540,8gb ram κ nvidia geforce 640m 2gb το οποίο χρησιμοποιείται για Ίντερνετ περισσότερο κ που κ που παίζω κανένα μάνατζερ ή wrc 

Ευχαριστώ,για την οποία απάντηση!!!!

1) σε120αρη ,οτι βρεις πιο φθηνο.

2)budget?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Επρεπε να τον κρατησεις μεχρι την ανασταση..Μπορει να ξυπναγε :P

1) σε120αρη ,οτι βρεις πιο φθηνο.

2)budget?

Σκέφτομαι κάτι σε mlc κ για τα 2 λάπτοπ. Στην αγορά οι Intenso k Adata είναι πιο οικονομικοί Mlc από ότι έχω δει. Τι θα μ πρότεινες;;;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, theokapel είπε

Σκέφτομαι κάτι σε mlc κ για τα 2 λάπτοπ. Στην αγορά οι Intenso k Adata είναι πιο οικονομικοί Mlc από ότι έχω δει. Τι θα μ πρότεινες;;;

Δεν χρειάζεται mlc για απλή χρήση. 

Τουλάχιστον βάλε μόνο στο δεύτερο. 

Πόσα gb θα σε κάλυπτε για το κάθε λαπτοπ, να ξέρω τι προτάσεις να κανω.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Δεν χρειάζεται mlc για απλή χρήση. 

Τουλάχιστον βάλε μόνο στο δεύτερο. 

Πόσα gb θα σε κάλυπτε για το κάθε λαπτοπ, να ξέρω τι προτάσεις να κανω.. 

120 κ για τους 2

Adata su650 120gb σκέφτομαι κ για τους 2

30 κατι ευρώ για Mlc είναι καλά πιστεύω !!!πόσο λιγότερα να δώσω

Επεξ/σία από theokapel
Προσθήκη
Δημοσ.
2 ώρες πριν, theokapel είπε

120 κ για τους 2

Adata su650 120gb σκέφτομαι κ για τους 2

30 κατι ευρώ για Mlc είναι καλά πιστεύω !!!πόσο λιγότερα να δώσω

O su650 δεν είναι mlc.. :)

Mlc φθηνός είναι ο top Intenso. 

Aπο εκεί και πέρα αν θες καλό φθηνό, προσωπικά πιο κάτω από τον su800 δεν θα πήγαινα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/5/2018 στις 11:31 ΜΜ, BlueBlood7 είπε

Όχι δεν είναι καλή τιμή. Μετά από πολύ καιρό υπάρχει επιτέλους και άλλη επιλογή. Ο ΜΧ500 με εφάμιλλες επιδόσεις και επίσης με 5 χρόνια εγγύηση.

https://www.skroutz.gr/s/13785263/Crucial-MX500-500GB.html

για 10 ευρω κατω δεν ξερω αν θα προτιμουσα τον crucial,  μαλλον 850 θα παιρνα.

ολοι λενε οτι ο MX500 ειναι πολυ καλη εναλλακτικη γιατι βγαινει καπου 30$/20gbp κατω. ωστοσο αυτο δεν το βλεπουμε ελλαδα.

και ο 850 στα 130 ειναι πολυ καλη τιμη. αν o mx ηταν στα 110 δεν το συζητω, αλλα για 8 ευρω προτιμω samsung nand απο micron. και ο 850 πλεον 64 layer εχει, απο σεπτ και μετα.

Επεξ/σία από rofl
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...