vrwmiaris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα αδέρφια, γνωρίζετε εάν υπάρχει μαγαζί στην Θεσσαλονίκη της Casio που να αλλάζει μπαταρία στα εν λόγω Ρολόγια και λουριά, αξεσουάρ κτλπ;ε;
d_gkal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Πρεπει να ειναι της καζιο? Δες στη μητροπολεως, πηγαίνοντας ανατολικα στο αριστερό σου χερι. Στο υψος του νότος. Καπου εκεί εχει ενα μαγαζι με ρολογια. Με διαφευγει το όνομά του τωρα
mylo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 σε όποιο ρολογαδικο και να πας το ίδιο είναι... 3 ευρώ το πολύ να δώσεις στην εγνατία μετά την καμάρα προς αριστροτέλους έχει κανα 2 τετοιους 1
David20 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Πρεπει να ειναι της καζιο? Δες στη μητροπολεως, πηγαίνοντας ανατολικα στο αριστερό σου χερι. Στο υψος του νότος. Καπου εκεί εχει ενα μαγαζι με ρολογια. Με διαφευγει το όνομά του τωρα "Μεριανος" και "Tempus". To "Tempus" εχει δυο καταστηματα στην Μητροπολεως.(Εχω να περασω καιρο, μπορει το ενα να εκλεισε,δεν ξερω)....Ο "Μεριανος" δυο ειχε,το ενα εκλεισε...Πολυ καλα καταστηματα αμφοτερα,(Μεριανος και Tempus)ας παει στο ενα απ αυτα.
haris_216 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Αν είναι απλά για μπαταρία πας όπου να 'ναι. Αν θέλεις όμως και στεγανοποίηση τότε Casio 1
David20 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 σε όποιο ρολογαδικο και να πας το ίδιο είναι... 3 ευρώ το πολύ να δώσεις στην εγνατία μετά την καμάρα προς αριστροτέλους έχει κανα 2 τετοιους Σωστο κι αυτο,σ ενα σοβαρο καταστημα αν παει γενικως ,η δουλεια θα γινει.
d_gkal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 "Μεριανος" και "Tempus". To "Tempus" εχει δυο καταστηματα στην Μητροπολεως.(Εχω να περασω καιρο, μπορει το ενα να εκλεισε,δεν ξερω)....Ο "Μεριανος" δυο ειχε,το ενα εκλεισε...Πολυ καλα καταστηματα αμφοτερα,(Μεριανος και Tempus)ας παει στο ενα απ αυτα. ανα μπραβο! μεριανος! αυτο ελεγα
David20 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ανα μπραβο! μεριανος! αυτο ελεγα Απο κει πηρα το Tissot μου το 2007...Πολυ ευχαριστημενος, και εκει το παω για αλλαγη μπαταριας και ελεγχο στεγανοτητας-ακριβειας(καθε δυο αλλαγες μπαταριας).
vrwmiaris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ναι ρε παιδια για να γινει σωστη δουλεια θελω,σε αυτονα τον μεριανο δεν πιστευω να με πει ,φυγε απο δω που πηγα με το G shock μου ετσι?εννοω δεν πιανει μονο κυριλε ρολογια ε?οχι οτι ειναι της πλακας αυτο που εχω
d_gkal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Εχω την εντυπωση οτι θα σε εξυπηρετησει αν μπορεί
Fotis13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ναι ρε παιδια για να γινει σωστη δουλεια θελω,σε αυτονα τον μεριανο δεν πιστευω να με πει ,φυγε απο δω που πηγα με το G shock μου ετσι?εννοω δεν πιανει μονο κυριλε ρολογια ε?οχι οτι ειναι της πλακας αυτο που εχω Τα G-shock θελουν στεγανοποιηση αν ανοιξουν εχουν πολλες φλατζες .Οποιοσδηποτε τεχνικος (ρολογας) εχει μηχανημα στεγανοποιησης μπορει να στο κανει αρκει να σου δωσει μετα το χαρτακι απο το μηχανημα που αποτελει και την εγγυηση της στεγανοποιησης κοστος μπαταρια-στεγανοποιηση ειναι περιπου 15-20 ευρω . Μονο τοτε εισαι εξασφαλισμενος πως δεν θα σου παρει νερο .Η ΕΛΜΗ ειναι η επισηmh αντιπροσωπεια στην Ελλαδα αλλα δεν εχει υποκαταστημα στην Θεσσαλονικη αν δεν κανω λαθος. 1
vrwmiaris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Τα G-shock θελουν στεγανοποιηση αν ανοιξουν εχουν πολλες φλατζες .Οποιοσδηποτε τεχνικος (ρολογας) εχει μηχανημα στεγανοποιησης μπορει να στο κανει αρκει να σου δωσει μετα το χαρτακι απο το μηχανημα που αποτελει και την εγγυηση της στεγανοποιησης κοστος μπαταρια-στεγανοποιηση ειναι περιπου 15-20 ευρω . Μονο τοτε εισαι εξασφαλισμενος πως δεν θα σου παρει νερο .Η ΕΛΜΗ ειναι η επισηmh αντιπροσωπεια στην Ελλαδα αλλα δεν εχει υποκαταστημα στην Θεσσαλονικη αν δεν κανω λαθος. Οπότε με την αλλαγή μπαταρίας κάνω και στεγανοποίηση;
Fotis13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Οπότε με την αλλαγή μπαταρίας κάνω και στεγανοποίηση; Ναι αν το βαζεις σε νερα για να εισαι σιγουρος πως δεν θα παρει ο μονος τροπος να εχεις εγγυηση ειναι αυτος που σου ειπα . Εξαλλου οι μπαταριες στα casio κρατανε πολυ δεν αλλαζεις καθε χρονο ,αν δεν το βαζεις ποτε στα νερα δεν ειναι απαραιτητο να κανεις .
alexx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Ξεθαβω το νήμα για να ρωτήσω που να πάω Θεσσαλονίκη για στεγανοποίηση και αλλαγή μπαταρίας σ ένα Casio protrek που έχω; Αυτός ο μεριανος μπορεί να το κάνει η έχετε να προτείνετε κάποιον άλλον;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα