Προς το περιεχόμενο

Nokia 535

KenzoKenzo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σαν επιλογη το Nokia 535 πως σας φαινεται?το εχω βρει στο σκρουτζ στα 101ε dual sim.
Εγω το θελω για καθημερινη ασταματητη χρηση,facebook,messenger,viber.Ψαχνομαι πολυ με εφαρμογες,μου αρεσει να τραβαω φωτογραφιες με μπρος η πισω καμερα.

Οποτε οι ερωτησεις μου ειναι
1)Αξιζει για τα λεφτα του?

2)Τι προβληαμ θα εχω με windows phone?καλυτερα απο andoid?
3)θα παρει τα windows 10 στην αναβαθμιση?

4)2 χρονια εγγυηση εχει η νοκια απο μονη της?
5)Με τις εφαρμογες θα εχω προβλημα? λειτουργει το blackmart (μαυρη αγορα εφαρμογων) σε windows phone?

6)Με καθημερινη χρηση 24/7 σε ενα χρονο θα κολλαει?Γιατι αυτο ειναι που με ενδιαφερει,να μην κολλησει σε ενα χρονο,για να μην αγοραζω συνεχεια κινητα ανα χρονο.
7)Τελικα ειναι microsoft ή nokia τα κινητα?Να προσεξω τη μαρκα οταν το παρω?Λογικα microsoft τα καναν!!
8)http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_535_dual_sim-6792.php

Παρακαλω δειτε τα χαρακτηριστικα του και πειτε μου τι θα επισημενατε?Τι ειναι θετικο και τι αρνητικο?
Εχω κουραστει να ψαχνω 2 μηνες τωρα να αγορασω καποιο κινητο.

10000 ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Καλησπερα σαν επιλογη το Nokia 535 πως σας φαινεται?το εχω βρει στο σκρουτζ στα 101ε dual sim.

Εγω το θελω για καθημερινη ασταματητη χρηση,facebook,messenger,viber.Ψαχνομαι πολυ με εφαρμογες,μου αρεσει να τραβαω φωτογραφιες με μπρος η πισω καμερα.

5)Με τις εφαρμογες θα εχω προβλημα? λειτουργει το blackmart (μαυρη αγορα εφαρμογων) σε windows phone?

6)Με καθημερινη χρηση 24/7 σε ενα χρονο θα κολλαει?Γιατι αυτο ειναι που με ενδιαφερει,να μην κολλησει σε ενα χρονο,για να μην αγοραζω συνεχεια κινητα ανα χρονο.

7)Τελικα ειναι microsoft ή nokia τα κινητα?Να προσεξω τη μαρκα οταν το παρω?Λογικα microsoft τα καναν!!

Παρακαλω δειτε τα χαρακτηριστικα του και πειτε μου τι θα επισημενατε?Τι ειναι θετικο και τι αρνητικο?

Το θεμα ειναι οτι δινεις μεχρι 100ευρω,κοινως οι απαιτησεις που εχεις συγνωμη που θα στο πω αλλα ειναι υπερβολικες.

Με Windows Phone δεν θα εχεις προβλημα καθως και Windows 10 θα παρει,και 1Gb ram που για Windows Phone ειναι υπεραρκετο.

Οσο για την εγγυηση ναι ολα τα κινητα εχουν 2 χρονια εγγυηση.

Οσο για το αλλο που γραφεις για το αν θα κολλαει σε ενα χρονο που θες να το ξερουμε οταν το κινητο βγηκε μολις τωρα στην αγορα???Γενικα τα Windows Phones εχουν την καλη φημη οτι ναι μεν δεν εχουν πολλες εφαρμογες οπως τα Android αλλα το λειτουργικο τρεχει νερο΄. Η Nokia βαζει το ονομα της στα κινητα μεχρι και το 930.Απο το 535 που βγηκε φετος και μετα ολα τα κινητα θα λεγονται Microsoft Lumia.

Σε αυτα τα χρηματα δεν υπαρχει κατι καλυτερο στην αγορα.Οσο για το οτι εχεις κουραστει να ψαχνεις που λες μου κανει εντυπωση καθως για τα λιγα χρηματα που διαθετεις δεν υπαρχουν πολλες επιλογες.

Δημοσ.

Τα αρχικα λεφτα που εδινα ειναι 150ε.Εψαχνα κατι με καλες καμερες,να τρεχει ρολοι,να παιρνει εφαρμογες,να μην κολλαει,να εχει μεγαλη οθονη.Θα το χρησιμοποιω ολη μερα ασταματητα σε οτιδηποτε γιατι λατρευω τα smartphone και ειναι σιγουρα απο τα σημαντικοτερα εργαλεια ενος φοιτητη.Διαβασμα pdf,google,google translate,αναζητησ σε διαφορους ιστοτοπους,χρηση διαφορων εφαρμογων που εχω βρει για τη σχολη μου και σιγουρα θα χρησιμοποιω.

Κοιταγα τοσο καιρο κινητα μεχρι 150ε,βρηκα το xiaomi redmi note 4g το οποιο τελικα εχει υψηλο sar,πρεπει να περιμενω 1 μηνα για να ρθει αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι χωρις κινητο,εχω δει απο φιλους οτι τρωει ψιλοσκαλωματα λογω rom Λογικα,αλλα τρωει,θα μου πειτε ειναι αναλογα τη χρηση.

Μετα κοτιαξα για huawei ascend g6,γαλαχυ α3 και galaxy prime εαν θυμαμαι καλα αλλα μερικα απο αυτα δεν μου εκαναν για καποιους λογους.Σημερα βρηκα αυτο στα 101ε,θεωρω οτι ειναι value for money.

Οποτε ρωταω να μου πειτε τι αρνητικο εχει και τι θα σας τραβαγε πισω απο το να το αγορασετε?

Ψαχνω παρα πολυ καιρο και μεταχειρισμενα και καινουργια,μιας και τοσες μερες που ψαχνω και συζηταω ακουσα τοσα πολλα για μεταχειρισμενα ειπα να μην το ρισκαρω παραπανω.Ειδα iphone ψευτικο(?) να το αγοραζουν 250ε και τελικα να μην ειναι iphone,και πολλα αλλα σε διαφορες περιπτωσεις οποτε λεω αστο καλυτερα.Θα παρω καινουργιο μεχρι 150ε κι ας μην εχει δυνατοτητες καλυτερου που θα ηταν μεταχειρισμενο.

Δημοσ.

Για τα χρηματα του το 535 δεν εχει αντιπαλο. Επισης για την χρηση που το θες το κινητα εγω θα προτεινα να κοιταζες σε Tablet μερια.Συγνωμη κιολας αλλα η παραπανω χρηση ή για καποιο ακριβο Phablet ειναι ή για tablet ή για Laptop μονο.Και στο λεω απο τωρα μην απογοητευτεις αργοτερα.Αν θες ενα απλο κινητακι για απλη χρηση στα χρηματα που δινεις δες το 535,αλλα μεχρι εκει για τιποτα παραπανω.

Τα αρχικα λεφτα που εδινα ειναι 150ε.Εψαχνα κατι με καλες καμερες,να τρεχει ρολοι,να παιρνει εφαρμογες,να μην κολλαει,να εχει μεγαλη οθονη.Θα το χρησιμοποιω ολη μερα ασταματητα σε οτιδηποτε γιατι λατρευω τα smartphone και ειναι σιγουρα απο τα σημαντικοτερα εργαλεια ενος φοιτητη.Διαβασμα pdf,google,google translate,αναζητησ σε διαφορους ιστοτοπους,χρηση διαφορων εφαρμογων που εχω βρει για τη σχολη μου και σιγουρα θα χρησιμοποιω.

Κοιταγα τοσο καιρο κινητα μεχρι 150ε,βρηκα το xiaomi redmi note 4g το οποιο τελικα εχει υψηλο sar,πρεπει να περιμενω 1 μηνα για να ρθει αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι χωρις κινητο,εχω δει απο φιλους οτι τρωει ψιλοσκαλωματα λογω rom Λογικα,αλλα τρωει,θα μου πειτε ειναι αναλογα τη χρηση.

Μετα κοτιαξα για huawei ascend g6,γαλαχυ α3 και galaxy prime εαν θυμαμαι καλα αλλα μερικα απο αυτα δεν μου εκαναν για καποιους λογους.Σημερα βρηκα αυτο στα 101ε,θεωρω οτι ειναι value for money.

Οποτε ρωταω να μου πειτε τι αρνητικο εχει και τι θα σας τραβαγε πισω απο το να το αγορασετε?

Ψαχνω παρα πολυ καιρο και μεταχειρισμενα και καινουργια,μιας και τοσες μερες που ψαχνω και συζηταω ακουσα τοσα πολλα για μεταχειρισμενα ειπα να μην το ρισκαρω παραπανω.Ειδα iphone ψευτικο(?) να το αγοραζουν 250ε και τελικα να μην ειναι iphone,και πολλα αλλα σε διαφορες περιπτωσεις οποτε λεω αστο καλυτερα.Θα παρω καινουργιο μεχρι 150ε κι ας μην εχει δυνατοτητες καλυτερου που θα ηταν μεταχειρισμενο.

Αλλωστε αν υπηρχε κατι που να τα εκανε ολα τα παραπανω και να κοστιζει μεχρι 150ευρω ε τοτε δεν θα ειχαν λογο υπαρξης τα ακριβοτερα κινητα. Και η μπαταρια του δεν θα σε βγαλει κιολας για ασταματητη χρηση που γραφεις.

Δημοσ.

Παρατηρησα οτι εχει μικρη μπαταρια.
Εγω πριν ειχα το xperia m το οποιο κρατησε καπου στον 1 χρονο και οχι παραπανω.Λειτουργει αλλα κολλαει απιστευα.Νομιζω θα καταληξω στο lumia 535 καθως πιστευω οτι ειναι η καταλληλη στιγμη να αγορασει καποιος wp,νομιζω η εξελιξη των κινητων της microsoft θα ειναι απιστευτη,ελπιζω να καταφερουν να κοντραρουν τα android apps γιατι νομιζω η διαφορα μεταξυ τους ειναι απιστευτη,50% μειον ειναι ta windows app.

Cortrana τι ειναι?browser σαν google chrome?καλυτερο?Χειροτερο?
Συνδεση με google+ γινεται?

Και μια ακομη ασημαντη αυτη τη σιτγμη ερωτηση.Απο andorid Κινητο πως κανω επαφες κτλπ backup για να τα περασω σε WP?

Εαν εχω πολλες εγκατεστημενες εφαρμογες θακολλαει?Αυτο με νοιαζει γιατι το xperia M ,επρεπε συνεχως να κανω καταργηση εφαρμογων για να βαλω αλλες γιατι κολλαγε το συμπαν

Δημοσ.

Cortana ειναι σαν το Siri της Apple ψιλο αχρηστη προσθηκη. Σου ειπα γενικα τα Windows Phone δεν κολλανε οπως τα Android ακομα και σε χαμηλο Budget.Αλλιως κοιτα σε Used.Οσο για τις επαφες τι Backup να τις κανεις.Περασε τες ολες στην Sim που θα κρατησεις ή γραψτες ολες πχ σε ενα τετραδιο και περασε τες.

Για εφαρμογες σου ξανατονιζω με παρα πολλες δεν γνωριζω αλλα να εχεις παντα στο κεφαλι σου και ποσα χρηματα δινεις.

Δημοσ.

1) Ναι με το παραπανω (με 100€ παιρνεις 2 πενταρες καμερες & 5 ιντσες οθονη).

2) Αυτο δεν μπορω να στο απαντησω.

3) Ναι θα παρει τα 10αρια.

4) Ναι 2 χρονια εγγυηση.

5) Δεν υπαρχουν σπασμενες εφαρμογες στα windows.

6) Aν κρινω απο τα προηγουμενα wp που ειχα, η αποδοση ειναι ιδια οσο διαστημα και να περασει. Δεν ξερω αν στα 10αρια θα αλλαξει αυτο.

7) Απο το 535 και μετα ειναι Microsoft.

Εγω θα σου πω τι αρνητικο εχω δει απο το 10ημερο που το χρησιμοποιω. Τα θετικα μιλανε απο μονα τους.

Ενω η οθονη ειναι καλη για την κατηγορια σαν χρωματα, εχει μια δυσκολια να την διαβασεις οταν εισαι σε εξωτερικο χωρο και εχει ηλιο. Βελτιωνεται αισθητα οταν βαζω την φωτεινοτητα στο τερμα αλλα θα ηθελα και στο αυτοματο να το προσαρμοζει.

Με το που βαλεις το gmail σου θα σου συγχρονισει ολες τις επαφες σου αυτοματα. Τωρα για google+ δεν γνωριζω, εχω καιρο που σταματησα να χρησιμοποιω υπηρεσιες τις Google.

Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις ολων σας!Νομιζω οτι εχω καταληξει.Προτιμω να παρω ενα κινητο με 100ε και ας χαλασει/κολλαει σε 1,5 χρονο (ελπιζω και παραπανω).Τι να κανουμε?Δεν εχω την ευχερια να διαθεσω παραπανω σαν φοιτητης :) αν ηταν θα επερνα ενα Iphone Που το λατρευω και θα το ειχα για τα επομενα 4 χρονια λογικα :P

καθαρα απο απορια,η εγγυηση τι καλυπτει?Τι προβληματα?

Δημοσ.

Η τεχνολογια στα κινητα και οχι μονο εξελισεται πολυ γρηγορα.Δεν νομιζω αν επαιρνες iphone να αντεχε 4 χρονια,μαλλον λιγοτερο.Εξαρταται τι απαιτησεις εχεις.

Αφου εισαι φοιτητης και δεν σου περισσευουν τα χρηματα αστο καλυτερα.

Μπορεις με τα μισα χρηματα να παρεις κινητο με καλυτερα χαρακτηριστικα αυτη την στιγμη.Η android η Windows.

Δημοσ.

Χρειαζεται καποιες ωρες φορτιση ενα καινουργιο κινητο πριν μπει σε λειτουργια? ή φτανει να φτασει στο 100% η μπαταρια?

Δημοσ.

Χρειαζεται καποιες ωρες φορτιση ενα καινουργιο κινητο πριν μπει σε λειτουργια? ή φτανει να φτασει στο 100% η μπαταρια?

Το ανοιγεις, εξαντλεις την μπαταρια που εχει και μετα φορτιση μεχρι το 100%. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ηρθε τελικα το lumia 535 απο σκρουτζομαγαζο.To θεμα ειναι οτι μεσα το κουτι δεν περιεχει τα ακουστικα.Σε ολα τα βιντεο unboxing που βλεπω περιεχονται τα ακουστικα.Που μπορω να δω γιατι συνεβει αυτο?και τι περιεχει καθε κουτι πριν ανοιχτει?

Επισης,ποια ειναι η εγγυηση?Η αποδειξη απο το μαγαζι?Ή πρεπει να εχει κατι αλλο μεσα?|

Επεξ/σία από KenzoKenzo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...