Προς το περιεχόμενο

smartphone 130€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι δυνατον να παραθεσω ολα τα ποστ απο το myphone.Απλα διαβασε μερικες σελιδες απο το επισημο θεμα του.Ο maddoctor μονο απο το reportspam προτεινει συσκευες γιατι προφανως εχει καποιο οφελος,κανει μπαμ αυτο.Το F1 Plus πχ το to2c το εχει 122$,κοντα 25$ φθηνοτερα και ειναι απο τα καλυτερα καταστηματα.

Μπράβο σου.....εγώ δεν σκοπεύω να ψάχνω το μισό διαδίκτυο που είναι πιο φθηνά. Αυτός που ψάχνει, ας κάνει κάτι. Εφόσον ξέρεις από το Myphone, ελπίζω να θυμάσαι ότι μέχρι να πάρω το Mi3 αλλά και κάμποσο καιρό μετά ανέβαζα printscreen από όλα τα μαγαζιά, με τιμές, πόσο σε δολάρια, πόσο σε ευρώ και το έδινα σε όποιον το ήθελε για να τσεκάρει και αυτός. Αυτή είναι σωστή δουλειά, αυτού που ψάχνει και σέβεται τα λεφτά του. Όσο έψαχνα το έκανα, τώρα προτείνω απ' ένα μαγαζί που ξέρω και δεν έχω πρόβλημα στις αγορές μου και αφήνω τον χρήστη που θέλει να πάρει το κινητό, να το ψάξει περαιτέρω. Όσο για το όφελος, δεν έχω κανένα, το έχω πει πολλάκις, το ξαναλέω παραπάνω. Δεν έχει σύστημα σαν το gearbest πχ που κερδίζεις με τις αγορές, ούτε κάτι άλλο. Εγώ από εκεί αγοράζω, αυτό ξέρω, αυτό προτείνω. Δεν σημαίνει ότι αντιμάχομαι τα άλλα μαγαζιά (εκτός το merimobiles που είναι ψιλοαπατεώνες). Υπάρχουν και άλλα μαγαζιά αξιόπιστα, που ο καθένας μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.

ΥΣ. Έψαξα και βρήκα τις παραθέσεις μου για το Mi3 -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5398544#post5398544

Για να μην νομίζεις ότι λέω και ψέμματα....

Clipboard02_zpsf018c540.jpg

Επεξ/σία από maddoctor
  • Like 1
Δημοσ.

με αυτα τα χρηματα μπορεις να πας για xiaomi αλλα ειναι απο κινα ,ειτε το redmi 2 με 122 ευρω 4πυρινο 64 cpu,  4.7" κ 8mp camera 1gb ram,  ειτε με 143 ευρω το hongmi note 4g με 5.5" οθονη 2 gb ram  τετραπυρινο 64cpu k 13 mp camera

Παιρνεις και μια θηκη αλουμινιου και εχει κινητο που μ@μει και σε εμφανιση (το redmi2 με την θηκη αυτη ειναι ιδιο σαν iphone6) και σε δυναμη και χαρακτηριστικα .Και δεν ειναι τυχαια η xiaomi ,3η στον κοσμο εχει παει μεχρι τωρα και προχωραει ακαθεκτη

μπορεις να μου πεις που μπορω να βρω την θηκη αλουμινιου που λες? ή εστω τι να ψαξω ωστε να ταιριαζει στο redmi 2?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...