alixalia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας παιδια. Εχω το Sony Ericsson XPERIA NEO V ,και τον τελευταιο καιρο εχω 2 προβληματα. Το πρωτο ειναι οτι πλεον εχει εξαφανιστει η επιλογη της ενεργοποιησης της μπροστινης καμερας. Δεν μπορω πλεον να επιλεξω να δουλευει η μπροστινη. Το δευτερα θεμα ειναι οτι οταν φτανει στο 29 τις εκατο η μπαταρια,το κινητο απεργοποιητε και οταν το αναψω λειτουργει . Μπορειτε να μου πειτε τι μπορω να κανω πριν οδηγηθω σε αγορα νεου κινητου (αν και τα οικονομικα μου δεν μου το επιτρεπουν). Ευχαριστω
tolis1983 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 αλλαγη μπαταριας και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων για αρχη 1
alixalia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 toli πηρα καινουρια μπαταρια αλλα τα ιδια.τι εννοεις εργοστασιακες ρυθμισεις?
tolis1983 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 κανεις επαναφορα μεσα απο της ρυθμισεις..σβηνονται ολα απο τη συσκευη οποτε κανεις backup.
AntiCambeR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Επρεπε πρωτα να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα αν δεν εφτιαχνε τοτε να κοιτουσες για μπαταρια.Ισως αλλαξες αδικα την μπαταρια εκτος και αν την ειχες καμια τριετια.
alixalia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια ,εκανα οτι μου ειπατε και παει μεχρι τωρα καλα. Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας. Να στε καλα
alixalia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 τα ιδια μου κανει παλι. μολις παει 29 τις εκατο λιγο μετα μου δειχνει οτι ειναι 1 τις εκατο και κλεινει. τι τυρανια ειναι αυτη?!
dieccast Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 αμα το εχεις φιλε πανω 1.5 χρονοα χρειαζεσαι μπαταρια !
Andre85 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Για να μην ανοίγω νέο θέμα για το συγκεκριμένο κινητό έχω και εγώ ένα θεματάκι! Τον τελευταίο καιρό-έχει καν μήνα- αν με πάρει κάποιος τηλέφωνο και για κάποιο λόγο δεν προλάβω να το σηκώσω το τηλέφωνο πλέόν δεν μου δείχνει ποιος με κάλεσε. Τι μπορεί να φταίει;;
alixalia Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 αμα το εχεις φιλε πανω 1.5 χρονοα χρειαζεσαι μπαταρια ! Πηρα και καινουρια μπαταρια. τα δια κανει
liverpoolman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια και εγω εχω το κινητο γυρω στα τρια χρονια..Και πριν απο καποιους μηνες αρχισε ν κανει επαννακινησεις μονο του,μεχρι που δν ανοιγε καν...εκανα μονο επανακινησεις..Ουτε επαναφορα δν γινοταν να κανω..Τεσπα τωρα λειτουργει επειδη το πηγα σε ενα ειδικο σθνοικιακο μαγαζι και μου το εκανε αναβαθμιοση οπως λεει...Στον γερμανο και στα αλλα μαγαζια μου ειπαν να παρω αλλο..Το θεμα ειναι οτι ποσο τυχαια ολων μας τα neo v "αρχισαν τα χαζα"..??? Τυχαιο ?Μηπως ολα τα νεα κινητα εχουν μια ημερομηνια ληξης απο τις εταιριες τους???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα