DarkNemessis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα, εχω ενα προβλημα με το εν λογω κινητο (Sony Xperia M2) το οποιο ειναι το εξης: Ενω ειμαι σιγουρος οτι εχω αρκετο ελευθερο αποθηκευτικο χωρο στο κινητο, μου βγαζει υνεχεια οτι εξαντλειται και δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απο το play store γιατι λεει δεν υπαρχει επαρκης χωρος στη συσκευη.. Αλλα υπαρχει.. Εχω δοκιμασει να σβησω διαφορα apps μηπως φτιαξει αλλα τιποτα... Οριστε και 2 φωτογραφιες για να καταλαβετε τι παιζει..
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Εχεις γενικα πολυ μικρο χωρο(2.05Gb). Και διαθεσιμο 135Mb. Το μεγαλητερο χωρο το πιανουν οι εφαρμογες.Το οποιο ζοριζεται το κινητο. Δεν ξερω αν εχεις την 4.3 η την 4.4 Τωρα τη πρεπει να γινει. Αν εχεις μεγαλα παιχνιδια σε data θα πρεπει να κατεβασεις το Obb on Sd.Αυτο θα το βρεις στο google. Επισης θα πρεπει να κατεβασεις το Link2SD και αυτο στο google. Ολα αυτα που σου ειπα πρεπει να εισαι root αλλιος δεν μπορεις να κανεις γενικα τιποτα με το προβλημα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα