Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω προχωρησει σε μια αναβαθμιση(ολοκληρωτικη)του υπολογιστη μου...Το νεο μου συστημα απο τελειται απο

cpu-i7 3770s

mobo-asrock z77 extreme 6

ram-8gb

.............εχω τις εξης αποριες.Στο συστημα δεν υπαρχει καθολου καρτα γραφικων,οποτε θα ηθελα τις καλυτερες προτασεις σχετικα για ποια καρτα να αγορασω...Το ποσο που μπορω να διαθεσω για μεταχειρισμενη ειναι μεχρι 100ευρω,και αν υπαρχει καποια πολυ καλη για καινουρια μεχρι 150ευρω..

Η χρηση θα ειναι για παιχνιδια και λιγο αργοτερα για photo editing..ΔΕ θα ασχοληθω καθολου με overclock..Θελω καποιος αν ξερει υπευθυνα να μου προτεινει τις καλυτερες επιλογες σε αυτα χρηματα..

2η απορια..Στο συστημα αυτο υπαρχει τροφοδοτικο corsair 750 80plus gold..Εχω και ενα δευτερο τροφοδοτικο chieftech 560w modular..To 560 σηκωνει το ολο συστημα η θα παρουσιαστουν προβληματα?

Πιστευω οτι το 750 ειναι αρκετα μεγαλο και τζαμπα θα τραβαει ρευμα...Ποιο απο αυτα τα 2 να κρατησω?

Δημοσ.

Καλυτερα κρατα το Corsair που εχεις που ειναι ποιοτικο και οικονομικο.Για καρτα γραφικων δες στις αγγελιες στα 100-120ευρω 7870 και σε παραπανω χρηματα 7950 ή ακομα καλυτερα 7970

Δημοσ.

Δηλαδη δεν ειναι too much το corsair?

Πες μου αναλυτικα εταιριες και μοντελα για καρτες γραφικων γιατι δε τα γνωριζω και πολυ καλα.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Εαν δεν κανω λαθος,και ας με διορθωσει ο φιλος απο πανω,δεν εχει σημασια ποσα watt ειναι το τροφοδοτικο σου,ειτε ειναι 500 ειτε ειναι 750,αναλογως τι εχεις βαλει πανω στο συστημα (δυνατο cpu,gpu που τραβανε ρευμα,υδροψυξεις κτλπ κτλπ) το 750 μπορει να τραβαει 400watt οπως και το 500αρη,400watt επισης.

Με λιγα λογια δεν προκειτε να τραβαει το 750αρη,750watt.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα,εχω προχωρησει σε μια αναβαθμιση(ολοκληρωτικη)του υπολογιστη μου...Το νεο μου συστημα απο τελειται απο

cpu-i7 3770s

mobo-asrock z77 extreme 6

ram-8gb

.............εχω τις εξης αποριες.Στο συστημα δεν υπαρχει καθολου καρτα γραφικων,οποτε θα ηθελα τις καλυτερες προτασεις σχετικα για ποια καρτα να αγορασω...Το ποσο που μπορω να διαθεσω για μεταχειρισμενη ειναι μεχρι 100ευρω,και αν υπαρχει καποια πολυ καλη για καινουρια μεχρι 150ευρω..

Η χρηση θα ειναι για παιχνιδια και λιγο αργοτερα για photo editing..ΔΕ θα ασχοληθω καθολου με overclock..Θελω καποιος αν ξερει υπευθυνα να μου προτεινει τις καλυτερες επιλογες σε αυτα χρηματα..

2η απορια..Στο συστημα αυτο υπαρχει τροφοδοτικο corsair 750 80plus gold..Εχω και ενα δευτερο τροφοδοτικο chieftech 560w modular..To 560 σηκωνει το ολο συστημα η θα παρουσιαστουν προβληματα?

Πιστευω οτι το 750 ειναι αρκετα μεγαλο και τζαμπα θα τραβαει ρευμα...Ποιο απο αυτα τα 2 να κρατησω?

Το τροφοδοτικο και 2000watt να ειναι παλι θα τραβαει οσο χριαζεται το συστημα ..δλδ μπορει να εχεις τροφ. 600Watt και το συστημα να θελει 450 ..το τροφοδοτικο θα τραβηξει 450 οχι 600..για καρτα γραφικων τωρα...αν θες καινουργια κοιτα για την GTX 750 TI της NVIDIA ,,,Αλλα με 100 θα βρεις καλυτερη εδω στο σιτε..κοιτα για GTX 760 - 750TI ή R7 260-260X 

• Like 1
Δημοσ.

Πες μου αναλυτικα εταιριες και μοντελα για καρτες γραφικων γιατι δε τα γνωριζω και πολυ καλα.

Ευχαριστω!

Το τροφοδοτικό ναι είναι too much για το σύστημα σου καθώς πλήρωσες περισσότερα ενώ θα μπορούσες να αγοράσεις κάποιο μικρότερο/φθηνότερο και να κάνεις την δουλειά σου. Όσο για τα watts, όπως είπαν και τα παιδιά..όσα χρειαστεί το σύστημα τόσα θα τραβήξει. Δε σημαίνει ότι επειδή ένα τροφοδοτικό είναι 700W θα τραβάει 700W συνέχεια. Απλά αυτή είναι η μέγιστη ισχύς που μπορεί να αποδώσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...