Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ! Πολύ σημαντικό "review" :) Και στο browsing με 3-4 καρτέλες ανοιχτές τα πάει καλά να υποθέσω ε;

Βέβαια λίγο πάνω από τα 200€ είναι το xiaomi mi3 που διαβάζω ότι είναι πολύ δυνατό και ποιοτικό παρόλο που είναι πιο παλιό μοντέλο...ο ενδοιασμός μου γι'αυτό είναι ότι δεν κατάλαβα ακριβώς τι πρέπει να γίνει με τις ρομ για να δουλέψει σωστά, έχω την εντύπωση ότι θέλει λίγο σκάλισμα...

κανένα σκάλισμα δεν θέλει,όπως έρχεται δουλεύει μια χαρά αλλά ακόμη και αν θέλεις να περάσεις την Link.png Site: ελληνική ρομ  απλά την κατεβαζεις στο τηλ και κάνεις update μέσα απο το μενού 

Δημοσ.

Τσέκαρε νομίζω έφερε η Wind το Xiaomi Hogmi Note http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=929#page=1 φαίνεταιαρκετά τίμιο, μετά πας σε Moto G (σταθερή αξία)

Κάπου 100€ πάνω από τα κινέζικα δηλαδή...οκ τίμιο αν υπολογίσεις χρόνο αναμονής και εγγύηση. Με τον snapdragon είναι αυτό ε;

Δημοσ.

Το sar δεν προβληματιζει καθόλου, εγώ που το έχω ποτέ δεν έχω καταλάβει το παραμικρό.

Εξάλλου η τιμή αυτή είναι η μέγιστη που δίνει το τηλέφωνο σε οριακό σήμα, αν το σήμα είναι φουλ το sar είναι πολύ χαμηλότερο.

Στην wind μας περνάνε για ανοητους με αυτή την τιμή.

Δεν αγοράζω καλύτερα δύο από Κίνα.

• Like 1
Δημοσ.

3Ram είναι πλεονασμός και όχι κάτι πραγματικά χρήσιμο

Ναι, σωστά. Μέχρι και LG G Flex 2 με snapdragon 810 2GB ram έχει.

Καλώς ή κακώς δεν πολυκοιτάω το SAR...

Το meizu φαίνεται σούπερ αλλά δεν έχει δοκιμαστεί καθόλου νομίζω, μόλις κυκλοφόρησε. Φαίνεται πολύ δυνατό από specs πάντως...το vibe είναι πανέμορφο, πιστεύω όμως ότι τον καλύπτουν και πιο οικονομικά όπως το a8 806 ή το redbull ή το coolpad...είδα επίσης και το jiayu s3, στα 200κάτι με 3gb ram (!) και γενικά ένα πακέτο που φαίνεται αχτύπητο....εντάξει όσο ψάχνεις τόσο μπερδεύεσαι! :)

Νομίζω ότι για αρχή πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το μέγεθος, θα πάμε να δει κανένα 5.5" από κόντα, αν τον βολεύει θα πάμε σε xiaomi, meizu, jiayu ή zte αν θέλει 5" βλέπουμε

Η Meizu έχει έρθει και Ελλάδα επίσημα, είναι αξιόπιστη εταιρεία αλλά δε μπορώ να εγγυηθώ  B) .  zte v5 Red bull είναι καλό, λίγο αργό βέβαια το nubia ui αλλά υπάρχει και CM. Υπάρχει και το zte v5s ακριβώς ίδιο με το red bull αλλά με snapdragon 410 αντί για 400 αλλά βγαίνει μόνο με 1GB ram. Όλες οι εταιρείες που ανέφερες είναι μια χαρά αλλά θα προτείνω να βγάλεις την jiayu και μπορείς να προσθέσεις huawei στη λίστα και lenovo.

Πήγαινε κοτσόβολο, έχει και αρκετά lenovo που μπορείτε να βρείτε από resellers ;)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι αν και παντου χρησιμοποιω handsfree οταν το ακουμπαω στο αυτι βλεπω μεγαλη διαφορα απο κινητο σε κινητο(πονοκεφαλος).Ακομη και στο ασυρματο εχω θεμα (και εκει handsfree).

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, σωστά. Μέχρι και LG G Flex 2 με snapdragon 810 2GB ram έχει.

Η Meizu έχει έρθει και Ελλάδα επίσημα, είναι αξιόπιστη εταιρεία αλλά δε μπορώ να εγγυηθώ  B) .  zte v5 Red bull είναι καλό, λίγο αργό βέβαια το nubia ui αλλά υπάρχει και CM. Υπάρχει και το zte v5s ακριβώς ίδιο με το red bull αλλά με snapdragon 410 αντί για 400 αλλά βγαίνει μόνο με 1GB ram. Όλες οι εταιρείες που ανέφερες είναι μια χαρά αλλά θα προτείνω να βγάλεις την jiayu και μπορείς να προσθέσεις huawei στη λίστα και lenovo.

Πήγαινε κοτσόβολο, έχει και αρκετά lenovo που μπορείτε να βρείτε από resellers ;)

Συμφωνώ για Huawei και γενικά προτιμώ επιλέξω ανάμεσα σε 3-4 όσο το δυνατόν αξιόπιστες εταιρείες...(μου αρέσουν κα τα thl προσωπικά αλλά νομίζω θεωρούνται ένα κλικ κάτω από θέμα ποιότητας και αξιοπιστίας). Πρώτα θα καταλήξουμε στο μέγεθος (5 ή 5.5") για να αρχίσουμε να αποκλείουμε και μετά θα διαλέξουμε. Ευχαριστώ για την απάντηση :)

Δημοσ.

Λοιπόν, ψάχνουμε πιο συγκεκριμένα πλέον! :) Πάμε για 5.5" μέχρι 200€ (άντε λίγο παραπάνω αν αξίζει). Μέχρι στιγμής μου αρέσουν το xiaomi note, το meizu note, το jiayu s3, το lenovo k910 και το zte v5 max.

Υπενθυμίζω ότι θέλω να δουλεύει όσο πιο αξιόπιστα γίνεται χωρίς αλλαγές ρομ κλπ αφού θα πάει σε χρήστη που δεν έχει ιδέα από αυτά...Αν κάποιος έχει άποψη για κάποιο από αυτά ή για κάποιο άλλο από προσωπική χρήση ακόμα καλύτερα. Ήδη πιο πάνω διάβασα πολύ καλά σχόλια για το xiaomi note και προσωπικά μου αρέσει όλο και περισσότερο το meizu note

Δημοσ.

Λοιπόν, ψάχνουμε πιο συγκεκριμένα πλέον! :) Πάμε για 5.5" μέχρι 200€ (άντε λίγο παραπάνω αν αξίζει). Μέχρι στιγμής μου αρέσουν το xiaomi note, το meizu note, το jiayu s3, το lenovo k910 και το zte v5 max.

Υπενθυμίζω ότι θέλω να δουλεύει όσο πιο αξιόπιστα γίνεται χωρίς αλλαγές ρομ κλπ αφού θα πάει σε χρήστη που δεν έχει ιδέα από αυτά...Αν κάποιος έχει άποψη για κάποιο από αυτά ή για κάποιο άλλο από προσωπική χρήση ακόμα καλύτερα. Ήδη πιο πάνω διάβασα πολύ καλά σχόλια για το xiaomi note και προσωπικά μου αρέσει όλο και περισσότερο το meizu note

Το Xiaomi Redmi 4G που σου λένε είναι πράγματι πολύ καλό. Το είχα πάρει για μένα σαν δεύτερο κινητό και μου το πήρε η γυναίκα μου και έχει μείνει υπερευχαριστημένη. Η Xiaomi είναι μία εταιρεία εγγύηση. Βέβαια εάν μπορούσες να πάρεις το Mi3, θα ήταν καλύτερο. Εγώ αυτό έχω (την 64GB έκδοση) σαν πρώτο κινητό, από τον Μάιο και δεν το έχω μετανοιώσει. Το επόμενο κινητό μου θα είναι το Mi Note Pro όμως, αφού κυκλοφορήσει λίγο (τέλη μαρτίου λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει, ελπίζω ιούνιο να το πάρω). Άλλα κινητά που αξίζουν να δεις είναι :

ZTE V5 MAX Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 1.2GHz Quad Core 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone - 200$

- 5.5 Inch IPS Screen, 1280*720 Pixels
- Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 1.2GHz Quad Core
- Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 850/900/1900/2100MHz, FDD-LTE B3/B7, TDD-LTE B38/B39/B40/B41, Support 2G & 3G & 4G LTE Network
- 2GB RAM + 16GB ROM
- 13 MP Back Camera + 5 MP Front Camera
- Android 4.4 System

MEIZU M1 NOTE MTK6752 64bit Octa Core 5.5 Inch Gorilla Glass 3 FHD Screen Android 4G LTE Smartphone - 216$
- 5.5 Inch Screen, 1920*1080 Pixels
- MTK6752 1.7GHz Octa Core
- Band: GSM 900/1800/1900MHz, WCDMA 900/1900/2100MHz, FDD-LTE 1800/2100MHz, TDD-LTE 2600MHz,
  Support 2G & 3G & 4G LTE Network
- 2GB RAM + 16GB ROM
- Flyme 4 ( Based on Android System )

ZTE NUBIA Z5S 32G ROM Qualcomm Snapdragon 800 Quad Core 5.0 Inch Gorilla Glass 3 FHD Screen Android 4.4 3G Smartphone - 206$
- 5.0 Inch Gorilla Glass 3 Screen, 1920*1080 Pixels
- Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 2.3GHz Quad Core
- Band: GSM 900/1800MHz, WCDMA 2100MHz, Support 2G & 3G Network
- 2GB RAM + 32GB ROM
- Android 4.4 System

ELEPHONE P3000S MTK6592+6590 Octa Core 5 Inch Gorilla Glass 3 Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone - 193$

♦  5.0 Inch IPS Screen, 1280*720 Pixels
♦  MTK6592+6290 1.7GHz Octa Core
♦  Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 850/900/1900/2100MHz, FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz,
    Support 4G LTE Network
♦  2GB RAM + 16GB ROM
♦  13 MP Back Camera + 8 MP Front Camera
♦  Fingerprint ID & NFC Function
♦  Android 4.4 System

ELEPHONE P6000 MTK6732 64-bit Quad Core 5.0 Inch HD OGS Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone - 149$
- 5.0 Inch Screen, 1280*720 Pixels
- MTK6732 64-bit Quad Core
- Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 900/2100MHz, FDD-LTE B1/B3/B7/B20, Support 2G & 3G & 4G LTE Network
- 2GB RAM + 16GB ROM , 13 MP Back Camera + 2 MP Front Camera
- Android 4.4 System ( Android 5.0 OTA Update Available Soon )

LENOVO GOLDEN WARRIOR A8 A806 MT6592+6590 1.7GHz Octa Core 5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 163$
♦  5 inch IPS HD Screen, 1280*720 pixel display
♦  MT6592+MT6590 1.7GHz Octa core
♦  2 GB RAM + 16 GB ROM
♦  13MP Rear Camera + 5MP Front Camera
♦  Support 4G network: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 900/2100MHz , FDD-LTE 1800/2100 MHz
♦  Android 4.4 System

ASUS ZENFON 5 A500KL Qualcomm Snapdragon 400 Quad Core 5.0 Inch HD Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone - 187$
- 5.0 Inch Screen, 1280*720 Pixels
- Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926 1.2GHz Quad Core
- Band: GSM 900/1800/1900MHz, WCDMA 850/900/1900/2100MHz, FDD-LTE B1/B3/B7, TDD-LTE B38/B39/B40/B41, Support 2G & 3G & 4G LTE Network
- 2GB RAM + 8GB ROM
- 8 MP Back Camera + 2 MP Front Camera
- Android 4.4 System

Οι τιμές είναι από το μαγαζί που κάνω εγώ τις αγορές μου από κίνα και στις έβαλα για να δεις και να συγκρίνεις. Το μόνο, το Asus ενώ είναι πολύ ωραίο κινητό και το λένε όλοι, έχει λίγο μικρή μπαταρία, να το ξέρεις. Για τα άλλα μπορείς να τσεκάρεις και στο διπλανό φόρουμ για κινητά τα σχόλια χρηστών, τα οποία είναι θετικά. Πολλές επιλογές, εσύ διαλέγεις....
  • Like 1
Δημοσ.

Το πακετάκι του meizu μου φαίνεται το πιο ελκυστικό...πολύ καλά χαρακτηριστικά από καλή εταιρεία και εντός μπάτζετ. Το κακό είναι δεν βλέπω να έχει παραλάβει κάποιος για εντυπώσεις από πραγματική χρήση. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια :)

Δημοσ.

Λοιπόν, μεταξύ δύο πλέον εκτός απροόπτου. meizu m1 note και jiayu s3. Φαίνονται σχεδόν ίδια (το jiayu είναι η έκδοση με τα 2gb ram, αυτό με τα 3 δεν το βρίσκω κάπου άμεσα διαθέσιμο και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να κυκλοφορήσει). Το note δεν έχει ράδιο και δεν παίρνει κάρτα μνήμης από τη μία αλλά από την άλλη νομίζω θεωρείται πιο αξιόπιστη εταιρεία η meizu και το custom λειτουργικό της είναι ίσως καλύτερη λύση για κάποιον που δεν έχει σκοπό να μπλέξει με ρομ κλπ, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Λοιπόν, μεταξύ δύο πλέον εκτός απροόπτου. meizu m1 note και jiayu s3. Φαίνονται σχεδόν ίδια (το jiayu είναι η έκδοση με τα 2gb ram, αυτό με τα 3 δεν το βρίσκω κάπου άμεσα διαθέσιμο και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να κυκλοφορήσει). Το note δεν έχει ράδιο και δεν παίρνει κάρτα μνήμης από τη μία αλλά από την άλλη νομίζω θεωρείται πιο αξιόπιστη εταιρεία η meizu και το custom λειτουργικό της είναι ίσως καλύτερη λύση για κάποιον που δεν έχει σκοπό να μπλέξει με ρομ κλπ, έτσι δεν είναι;

Πάντως η αλλαγή της rom στο Xiaomi γίνεται πανεύκολα, αλλά και πάλι μπορείς να βάλεις την stable και ξεμπέρδεψες.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως η αλλαγή της rom στο Xiaomi γίνεται πανεύκολα, αλλά και πάλι μπορείς να βάλεις την stable και ξεμπέρδεψες.

Για τα δύο που γράφω πιο πάνω τι λες;

Δημοσ.

δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ meizu και κάποιας jiayu ακόμη και αν τα specs είναι ίδια ή ακόμη και καλύτερα στο jiayu σε θέματα software και υποστήριξης δεν συγκρίνονται 

• Like 1
Δημοσ.

δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ meizu και κάποιας jiayu ακόμη και αν τα specs είναι ίδια ή ακόμη και καλύτερα στο jiayu σε θέματα software και υποστήριξης δεν συγκρίνονται 

Έχω σχεδόν καταλήξει στο meizu...περιμένω να δω και κανένα σχόλιο από Έλληνες χρήστες που το περιμένουν και λογικά θα το παραγγείλω εντός των ημερών

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...