zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δες το THL 6 PRO Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά νομίζω ότι υστερεί σε χαρακτηριστικά από τα υπόλοιπα συν ότι είναι 5" ενώ τελικά θα πάμε για 5.5"
zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν, έχω καταλήξει στο meizu m1 note και αύριο λογικά θα το παραγγείλω. Έχει κανένας να προτείνει κάτι άλλο με τα χαρακτηριστικά που ανέφερα; (5.5", γρήγορο, να μη θέλει αλλαγές ρομ κλπ, είναι για αρχάριο χρήστη). Και μια άλλη ερώτηση, σκέφτομαι να το παραγγείλω από το vickmall η από το reportspam. Συμβαίνει το εξής "περίεργο" όμως. Στο reportspam η τιμή σε δολάρια είναι 216 και αν βάλω τις τιμές σε ευρώ βγάζει 194.39 (από xe.com μου βγάζει σχεδόν 191). Αντίθετα, από vickmall τιμή σε δολάρια μου δίνει 220 και σε ευρώ 187.43 (ενώ με βάση την ισοτιμία βγαίνει 194.30). Γιατί συμβαίνει αυτό; Στο κατάστημα να διαλέξω δολάρια ή ευρώ;
Manos-Sx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Έχω εμπειρία από το vickmall και δεν είχα παράπονο, από coollicool δε ξέρω αλλά δε μου γεμίζει το μάτι. Είχα ασχοληθεί πιο παλιά με τις ισοτιμίες και δε θυμάμαι πολλά, νομίζω ο καλύτερος τρόπος είναι να πληρώσεις σε δολάρια. Και η καλύτερη τράπεζα για online αγορές είναι η Πειραιώς. Εννοείται μόνο με paypal, με τη διαφορά στη τιμή δε ξέρω τι γίνετε μπορεί κάποιο ανενημέρωτο plugin. 1
zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Έχω εμπειρία από το vickmall και δεν είχα παράπονο, από coollicool δε ξέρω αλλά δε μου γεμίζει το μάτι. Είχα ασχοληθεί πιο παλιά με τις ισοτιμίες και δε θυμάμαι πολλά, νομίζω ο καλύτερος τρόπος είναι να πληρώσεις σε δολάρια. Και η καλύτερη τράπεζα για online αγορές είναι η Πειραιώς. Εννοείται μόνο με paypal, με τη διαφορά στη τιμή δε ξέρω τι γίνετε μπορεί κάποιο ανενημέρωτο plugin. Νομίζω ότι προτιμώ κι εγώ vickmall γιατί πρέπει να είναι συγγενικό του minideal από το οποίο έχω ψωνίσει στο παρελθόν και δεν είχα θέμα. Με paypal θα πληρωθεί ναι, σ'ευχαριστώ για την απάντηση 1
Manos-Sx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Παρακαλώ Επίσης ρώτα για stock γιατί το m1 note είναι αρκετά hot αυτή τη περίοδο. 1
zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Παρακαλώ Επίσης ρώτα για stock γιατί το m1 note είναι αρκετά hot αυτή τη περίοδο. Το άσπρο και το μπλε υπάρχουν σε στοκ (το μπλε είναι λίγο ακριβότερο αλλά το άσπρο θα παραγγείλω)
maddoctor Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν, έχω καταλήξει στο meizu m1 note και αύριο λογικά θα το παραγγείλω. Έχει κανένας να προτείνει κάτι άλλο με τα χαρακτηριστικά που ανέφερα; (5.5", γρήγορο, να μη θέλει αλλαγές ρομ κλπ, είναι για αρχάριο χρήστη). Και μια άλλη ερώτηση, σκέφτομαι να το παραγγείλω από το vickmall η από το reportspam. Συμβαίνει το εξής "περίεργο" όμως. Στο reportspam η τιμή σε δολάρια είναι 216 και αν βάλω τις τιμές σε ευρώ βγάζει 194.39 (από xe.com μου βγάζει σχεδόν 191). Αντίθετα, από vickmall τιμή σε δολάρια μου δίνει 220 και σε ευρώ 187.43 (ενώ με βάση την ισοτιμία βγαίνει 194.30). Γιατί συμβαίνει αυτό; Στο κατάστημα να διαλέξω δολάρια ή ευρώ; Θα κοιτάς πάντα την τιμή σε δολάρια στο μαγαζί και όταν πας να πληρώσεις θα πεις στο paypal την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα και όχι το Paypal (πληρώνεις περισσότερα). Το vickmall είναι ένα πολύ αξιόπιστο μαγαζί, όπως και το reportspam. Εγώ τις αγορές μου τις έχω κάνει από το reportspam, δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί τους μέχρι στιγμής και αυτούς προτείνω. 1
AngelMobile93 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 3Ram είναι πλεονασμός και όχι κάτι πραγματικά χρήσιμο Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιάννη! Ειδικά όταν είσαι ένας καλός χρήστης και σέβεσαι το κινητό ώστε να μην γεμίζει σαβούρα και να λαγκάρει, η 3gb ram είναι λίγο εως πολύ υπερβολική.
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Παρήγγειλα το m1 note από vickmall τελικά. Πιστεύω να μείνει ευχαριστημένος ο φίλος μου! Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα