Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ τινάζω πολύ συχνά άλλους άνθρώπους όταν τους αγγίζω και πάντα γελάω :lol:

και μου συμβαίνει με πολλούς οπότε μάλλον εγώ έχω το θέμα

o μεγαλύτερος και μοναδικός φόβος πάντως για μένα είναι τα ύψη, πάνω από το 3ο όροφο αρχίζω να αισθάνομαι παράξενα και με πιάνει σχεδόν πανικός όταν οδηγώ δίπλα σε γκρεμούς χωρίς μπαριέρες όπως και όταν στέκομαι πεζός δίπλα σε γκρεμούς 

ίσως κάτι πρέπει να κάνω για να το ξεπεράσω, αλλά μόνο και στην ιδέα ότι βρίσκομαι σε υψόμετρο και υπάρχει έστω και ο ελάχιστος κίνδυνος να πέσω με πανικοβάλει 

δε φοβάμαι καθόλου τα πολύ κλειστά μερή (ίσα ίσα μου αρέσουν κιόλας) και μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να πηγαίνω με 250 αν με παίρνει, αλλά πιστεύω ότι ο άνθρωπος έχει φτιαχτεί για να βρίσκεται στο έδαφος σε υψόμετρο θάλασσας, ή έστω κάτω από τη γη  :P

ψαχνεις δουλεια;

https://www.youtube.com/watch?v=QU7WyuC8Hy8

Δημοσ.

Παλιά είχα μαγκώσει τα δάχτυλα μου σε πόρτα, και επειδή ήταν τραυματική εμπειρία, από τότε κάθε φορά που πάω να περάσω από πόρτα σφίγγω τις παλάμες μου. Pathetic I know :P

Όταν βλέπω ταινία θρίλερ/τρόμου και χρειαστεί να πάω σε άλλο μέρος του σπιτιού, πάω όσο πιο γρήγορα μπορώ για να μην με αρπάξει ο δαίμονας xD

• Like 4
Δημοσ.

Παλιά είχα μαγκώσει τα δάχτυλα μου σε πόρτα, και επειδή ήταν τραυματική εμπειρία, από τότε κάθε φορά που πάω να περάσω από πόρτα σφίγγω τις παλάμες μου. Pathetic I know :P

Όταν βλέπω ταινία θρίλερ/τρόμου και χρειαστεί να πάω σε άλλο μέρος του σπιτιού, πάω όσο πιο γρήγορα μπορώ για να μην με αρπάξει ο δαίμονας xD

πωπω φιλε..2 φορες..τρομερη εμπειρια..μιλαμε για πονο.

Δημοσ.

ολη την ωρα κανω ηλεκτρικες εκενωσεις αγγιζοντας διαφορα αντικειμενα και καποια συγκεκριμενα τα φοβαμαι πλεον να τα αγγιξω. πχ το κουμπι που παταω για να ανοιξει η κεντρικη πορτα του departement μου (βρηκαν οι γκασμαδες και το εφτιαξαν μεταλλικο), επισης πορτα αυτοκινητου (την πιανω πλεον παντα απο το χερακι σαν σπαστικο)

μπας και φορατε τιποτα μαλλινα?

εδω παντως φοβαμαι/αηδιαζω με τα φιδια. ουτε στο ντισκαβερι τσανελ φαση.

Δημοσ.

σε ένα παλιό σπεκτροφωτόμετρο που ακούστηκε ενα μπαμ ξαφνικά  ( με τις φιάλες να είναι δίπλα - βέβαια τότε κατάλαβα πως αν γίνει ποτέ κάτι ούτε χαμπάρι δεν θα πάρεις )

μεγάλος φόβος είναι οι σεισμοί 

και λεωφορείο να τουμπάρει μέσα στη θάλασσα 

Δημοσ.

Σε παντρεύει ή μάνα σου ; Βρηκα το άλλο μου μισό.

Εγώ όταν χτίζω pc μην κάψω τιποτα με στατικό ηλεκτρισμό, όταν κάνω κατάδυση μην πάθει τίποτα το οξυγόνο γιατί θα γίνω καρχαρίας τροφή για καρχαρίες, όταν τρέχω μην μου λυθεί κορδόνι στο διάδρομο, μην μου πέσει ο 20αρης ο Αλτήρας στο πόδι, μην κοπούν τα φρένα στο ποδήλατο όταν κατεβαίνω βουνό,και πολλά πολλά άλλα

Δημοσ.

Μην δεν προλάβω να φτάσω στο διαμέρισμα μου πριν σβησει το φως της πολυκατοικίας και πεθάνει ο σκύλος μου.

• Like 1
Δημοσ.

Σε παντρεύει ή μάνα σου ; Βρηκα το άλλο μου μισό.

Εγώ όταν χτίζω pc μην κάψω τιποτα με στατικό ηλεκτρισμό, όταν κάνω κατάδυση μην πάθει τίποτα το οξυγόνο γιατί θα γίνω καρχαρίας τροφή για καρχαρίες, όταν τρέχω μην μου λυθεί κορδόνι στο διάδρομο, μην μου πέσει ο 20αρης ο Αλτήρας στο πόδι, μην κοπούν τα φρένα στο ποδήλατο όταν κατεβαίνω βουνό,και πολλά πολλά άλλα

Με παντρεύει για να με ξεφορτωθεί αλλά δεν θα της κάνω το χατήρι :P

• Like 1
Δημοσ.

Σε μακροβούτι, ότι δεν θα προλάβω να ανέβω εγκαίρως και αναγκαστώ να εισπνεύσω και πνιγώ. Πού να έκανα και κατάδυση δηλαδή :Ρ

Γενικά είμαι του ύψους, όχι του βάθους (όχι ότι δεν πέρασα και υψοφοβία-ακροφοβία, αλλά ευτυχώς δεν μου έμεινε κουσούρι οπότε καραγουστάρω τις σχετικές δραστηριότητες)

Παλιότερα, φόβος ότι έχω ξεχάσει να βάλω νερό στο μπρίκι εσπρέσο το οποίο έχω πάνω στη φωτιά και θα εκραγεί από στιγμή σε στιγμή.

Και ότι το γκαζάκι έχει διαρροή και θα πιασει φωτιά (μέχρι που έτυχε σε μια παραλία με ένα σαράβαλο γκαζάκι, και κατάλαβα ότι εκρήγνυται προς τα πάνω και όχι προς όλες τις κατευθύνσεις οπότε ησύχασα) -->αλλά πήρε λίγο φωτιά το αρμυρίκι από πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

και χρειαστεί να πάω σε άλλο μέρος του σπιτιού, πάω όσο πιο γρήγορα μπορώ για να μην με αρπάξει ο δαίμονας xD

το κανω οταν εχει σκοταδι λολ..

Δημοσ.

α θυμηθηκα και κατι αλλο, ειναι ομως κατι πολυ εξειδικευμενο. στην δουλεια μου τα δυο τελευταια χρονια επρεπε να κανω πειραματα σε ενα εξαιρετικα παλιο φουρνο επαγωγης (70 χρονων) ο οποιος δεν εχει σοβαρο συστημα ελεγχου και επρεπε να καθομαι απο πανω να προσεχω μην ξεφυγει η θερμοκρασια και γινει καμια μαζικη καταστροφη. προς σημειωση ο φουρνος λειτουργει σε θερμοκρασιες της ταξης των 1500°C. εχω πολυ συχνα εφιαλτες οτι γινεται ατυχημα με το χρεπι, σημερα καλη ωρα. αν και ποτε δεν ειχα ατυχημα με τρομαξαν τοσο πολυ που δεν θελω να το βλεπω μπροστα μου το παλιοπραμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...