Iris_89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Πασχαλίτσες,μυρμήγκια,κατι μεταλλαγμένες οβάλ πασχαλίτσες,πεταλούδες..Ολα τα έντομα βασικα...Οι χειρότερες ειναι οι σαρανταποδαρούσες και οι ακρίδες.. Επισης ..Δεν ξερω άμα μετράει σαν φοβία, αλλά νιώθω ότι τις 9 φορές στις 10, πάντα με το που γυρίσω την πλάτη μου, θα με θάβουν, γνωστοί και φίλοι..Παρόλο που δεν έχουν δείξει τέτοια δείγματα..Ίσα ίσα το αντίθετο είμαι και πολυ αγαπητός..Δεν ξερω πως εχει δημιουργηθεί αυτή η ιδέα που εχω.. Κοινωνικό άγχος?
lifeowner771 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Κοινωνικό άγχος?Χμμ..Δεν θα το ελεγα,γιατι είμαι αρκετά κοινωνικός και μιλάω με πολυ κοσμο..Ισως εχει να κάνει με το γεγονός ότι πολλές φορές υπεραναλυω στιγμές και καταστάσεις.
Iris_89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Χμμ..Δεν θα το ελεγα,γιατι είμαι αρκετά κοινωνικός και μιλάω με πολυ κοσμο..Ισως εχει να κάνει με το γεγονός ότι πολλές φορές υπεραναλυω στιγμές και καταστάσεις. Πρόσεχε μην στο γυρίσει σε μανία καταδίωξης.
dimitrisOP Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 ολο το insomnia χρειαζεται ψυχολογικη υποστηριξη μαζι και εγω 1
lifeowner771 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Πρόσεχε μην στο γυρίσει σε μανία καταδίωξης.Όχι εντάξει δεν νομιζω να φτάσω σε τέτοιο βαθμό..Μακριά απο εμάς αυτα Ίσως το 9 φορές στις 10 να ηταν υπερβολή
Iris_89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Όταν τελειώσω τις σπουδές με το καλό θα σας παρέχω ψυχολογική υποστήριξη, με το αζημίωτο 1
Sarandis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Οδοντίατρος. Έχω κάνει σφραγίσματα χωρίς αναισθησία γιατί δεν άντεχα στην ιδέα οτι θα κάνει ένεση στα ούλα. Γενικότερα με τις βελόνες δεν έχω θέμα ούτε απο άποψη πόνου, ούτε ψυχολογίας, εξετάσεις αίματος (στους χασάπηδες του ΙΚΑ), αιμοδοσία, ράμματα, piercing, tattoo. Τα περιστέρια. Με έχουν βάλει σημάδι. Ευτυχώς αστοχούν
Adon1s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Σου βαζουν τζελ ή κρεμα λιδοκαϊνης βρε στα ουλα για να μην αισθανεσαι τα τσιμπηματα. Τουλαχιστον πριν χρονια που ειχα παει τελευταια φορα στον οδοντιατρο.
Sarandis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είναι τα τσιμπήματα. Είναι η ιδέα. Ίσως επειδή δεν βλέπω τι γίνεται. 2
dimitrisOP Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 η μεγαλυτερη φοβια μου ειναι οι βελονες δεν μπορω να τις βλεπω με τιποτα απο μικρο παιδι,ειδικα στα εμβολια γινοταν το ελα να δεις... και το δευτερο τα αεροπλανα,τα βλεπω και τρεμω, δεν ξαναμπαινω μεσα αλλες μικρες φοβιες ειναι τα εντομα τους δρομους της ελλαδας τα μηχανακια το σκοταδι τους φορους τους σεισμους τους γιατρους 1
akpe Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Είμαι ο μόνος που παθαίνει κάτι (read: από ανησυχία μέχρι πανικό) όταν βλέπει κάποιον να βήχει; Και ντάξει, δε μιλάω για ένα απλό γκούχου, αλλά πολλές φορές νοιώθω πως μπορεί να πνιγεί ξέρω γω. Μόνο σε άλλους, όταν βήχω εγώ κλάιν. Να ψαχτώ για καμιά περίεργη φοβία; Πέρα από αυτό, παθαίνω την πλάκα μου με τα έντομα. Ειδικά με σφήκες, σερσέγκια, πωςταλένε, με τις μέλισσούλες έχω συμφιλιωθεί κάπου μιας και είναι γούτσου και λιγότερο I'll-fuck-your-everything-up. Σε φάση να μπαίνει το καλοκαίρι μια στο σαλόνι και να τσακώνομαι με τη κοπελιά μου ποιός θα (ξεκλειδώσει την πόρτα του δωματίου πρώτα) και θα βγει να την κυνηγήσει.
*nenya* Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Οδοντίατρος. Έχω κάνει σφραγίσματα χωρίς αναισθησία γιατί δεν άντεχα στην ιδέα οτι θα κάνει ένεση στα ούλα. Αφιερωμένο λοιπόν! 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ηλιθια φοβια: Οποτε οδηγω σε εθνικη και βλεπω μπροστα φορτηγοειδες (ή Ι.Χ) φορτωμενο με προεξεχοντα αντικειμενα (σε φαση σωληνες κλπ) σκαει στο μυαλο μου η σκηνη απο το Final Destination (ή αλλη ταινια ηταν?)οπου φευγει το αντικειμενο και σκαει στο κεφαλι του οδηγου. Οποτε πρεπει με καθε τροπο να προσπερασω το οχημα, αλλα ειμαι και γενικα super alert οταν μπαινει στο οπτικο μου πεδιο. 6
Sova Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Φοβάμαι κι εγώ τα φορτηγά και τα λεωφορεία στο highway. Αλλά κυρίως φοβάμαι τις μηχανές που αναπτύσσουν τρελή ταχύτητα (κρυφή μου ελπίδα είναι να σταματήσει η κατασκευή τους, αλλά και να απαγορευτούν τα ποδήλατα στους κανονικούς δρόμους).
qsis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ηλιθια φοβια: Οποτε οδηγω σε εθνικη και βλεπω μπροστα φορτηγοειδες (ή Ι.Χ) φορτωμενο με προεξεχοντα αντικειμενα (σε φαση σωληνες κλπ) σκαει στο μυαλο μου η σκηνη απο το Final Destination (ή αλλη ταινια ηταν?)οπου φευγει το αντικειμενο και σκαει στο κεφαλι του οδηγου. Οποτε πρεπει με καθε τροπο να προσπερασω το οχημα, αλλα ειμαι και γενικα super alert οταν μπαινει στο οπτικο μου πεδιο. καλά κάνεις; γιατί ξέρεις τι μπορεί να φύγει από το κάθε παπάρα; εγώ σε ανάλογες περιπτώσεις αν δε γίνεται να περάσω άμεσα κρατάω μεγαααααααλη απόσταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα